Małopolskie - Zlot MM 2011 - Wawrzkowizna
Marcin-Krak - 03-09-2011, 23:50
sveno napisał/a: | dziękujemy za super impreze |
Jakoś kolegi wieczorową porą w sobotę zlokalizować się mi nie udało
sveno - 04-09-2011, 00:01
Marcin-Krak napisał/a: | Jakoś kolegi wieczorową porą w sobotę zlokalizować się mi nie udało | słabo szukałeś a tak poważnie to albo byliśmy w domku, albo na dyskotece, albo szukałem Owczara (nie znalazłem ) a w jakiej sprawie? Coś pilnego, czy wódka po prostu?
Marcin-Krak - 04-09-2011, 00:14
sveno napisał/a: | słabo szukałeś a tak poważnie to albo byliśmy w domku, albo na dyskotece, albo szukałem Owczara (nie znalazłem ) a w jakiej sprawie? Coś pilnego, czy wódka po prostu? |
Trzeba było się nie chować
Pomógłbym znaleźć i Owczara, którego poznałem w piątek w sumie przypadkiem
i wódki wódki przez cały zlot nie wypiłem w ogóle - było tyle innych specyfików
No ale mam nadzieję,że na Orawie będzie okazja
Rebelias - 04-09-2011, 00:16
Marcin-Krak napisał/a: | No ale mam nadzieję,że na Orawie będzie okazja |
Marcin nie wiem czy napewno sie chcesz mierzyc z goralami
Marcin-Krak - 04-09-2011, 00:17
Rebelias90 napisał/a: | Marcin nie wiem czy napewno sie chcesz mierzyc z goralami |
Mierzyć się nie mam ochoty - po prostu napić się - ja już pijam tylko dla przyjemności a nie dla nieprzytomności
Rebelias - 04-09-2011, 00:19
Marcin-Krak napisał/a: | Mierzyć się nie mam ochoty - po prostu napić się - ja już pijam tylko dla przyjemności a nie dla nieprzytomności |
aaaa to juz inna dyscyplina :P
wojzi - 04-09-2011, 07:37
Rebelias90 napisał/a: | Marcin nie wiem czy napewno sie chcesz mierzyc z goralami |
Marcin-Krak napisał/a: | Mierzyć się nie mam ochoty - po prostu napić się - ja już pijam tylko dla przyjemności a nie dla nieprzytomności |
My też pijemy dla przyjejmności. Tylko, że tam gdzie inni padają my się dopiero rozkręcamy. (Sprawdzone doświadczalnie )
Tyle, że jak mamy pić wódzie to raczej trza wynająć szoferów bo po kilku flaszkach na łep ja jechać nigdzie nie będę - rozum jeszcze mam.
Jackall - 04-09-2011, 08:33
wojzi napisał/a: | tam gdzie inni padają my się dopiero rozkręcamy |
Znałem takiego jednego górola co też tak twierdził, kolejki żadnej nie omijał ale od stołu też nie był w stanie wstać
|
|
|