Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje
junior81 - 31-08-2011, 18:01 Temat postu: Nowa lista na flagi MM Kochani , po zlocie troszkę więcej ludzi śledzi co się dzieje na forum ,a skoro sporo osób dopytywało się o flagi to zapuszczam nową listę , zamknę ją w listopadzie albo w grudniu. Zapewne jeszcze ruszy kolejna edycja, pewnie gdzieś w okolicy kwietnia, ale może ktoś inny wtedy przejmie temat.
Temat :
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15
Aga - 31-08-2011, 18:31
Deo napisał/a: | ale też nie znasz pięknej doliny dolnośląskiej |
bardzo się mylisz Słonko
ale OK - pogadamy, jak znajdziesz w dolnośląskim ośrodek, który pomieści 400 osób
Anonymous - 31-08-2011, 18:34
Aga napisał/a: | Deo napisał/a: | ale też nie znasz pięknej doliny dolnośląskiej |
bardzo się mylisz Słonko
ale OK - pogadamy, jak znajdziesz w dolnośląskim ośrodek, który pomieści 400 osób |
a może być na 600 bo wg mnie w tym roku było nas ok 500 osób
Owczar - 31-08-2011, 21:40
Mamy jeszcze czas Do zlotu pozostało 358 dni 16 godz. 20 min. 35 sek.
apikus - 31-08-2011, 21:48
Aga napisał/a: | ale OK - pogadamy, jak znajdziesz w dolnośląskim ośrodek, który pomieści 400 osób |
Właśnie z tym jest bardzo ciężko.
Piwor - 31-08-2011, 22:47
W skrócie. Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę. Mam nadzieję, że nie długo będę miał konkretniejsze informacje.
cns80 - 01-09-2011, 08:24
Piwor napisał/a: | Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę. | Napisał Piwor z mazowieckiego
emada - 01-09-2011, 12:32
Hej,
mi osobiście bardzo spodobała się organizacja zlociku, więc chętnie podejmę się jej również za rok.
Dla większości z nas było to duże wyzwanie ale jakże cenne doświadczenie.
Mamy świadomość kilku niedociągnięć ale wiemy, jakich błędów uniknąć w przyszłym roku. Mamy też bardzo dużo nowych, ciekawych pomysłów, tak że zlot jesteśmy w stanie zorganizować z więlką pompą.
Sponsorzy, którzy w tym roku nam towarzyszyli chętnie przyłączą się i za rok.
Prowadzimy też rozmowy z Warzkowizną, by ośrodek był zamknięty dla nas.
Jeżeli zdecydujecie się na łódzkie i na Warzkowiznę (bądź inny ośrodek), to jesteśmy gotowi podjąć się organizacji.
Emilka
koszmarek - 01-09-2011, 12:59
emada, dla mnie bomba
stary alfer - 01-09-2011, 13:12
emada napisał/a: | Jeżeli zdecydujecie się na łódzkie i na Warzkowiznę (bądź inny ośrodek), to jesteśmy gotowi podjąć się organizacji. |
Odważni z Was ludzie
Ja jestem ZA.
emada napisał/a: | Prowadzimy też rozmowy z Warzkowizną, by ośrodek był zamknięty dla nas. |
Chwała Wam jeśli uda się to załatwić, aczkolwiek uważam, że się nie da pozostając przy tegorocznych cenach. Gdzieś brakującą kasę będę musieli znaleźć.
Wielki Szacun za chęci.
góral1 - 01-09-2011, 13:32
Piwor napisał/a: | W skrócie. Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę. Mam nadzieję, że nie długo będę miał konkretniejsze informacje. |
emada napisał/a: | mi osobiście bardzo spodobała się organizacja zlociku, więc chętnie podejmę się jej również za rok. |
Brawa dla takich osób. Wiem, że łatwo rzuca się słowami i dlatego ze swojej perspektywy powiem tylko, że mimo po trochu braku czasu, kłopotów osobistych i lenistwa PODZIWIAM osoby biorące się za organizację i jednocześnie dziękuję za chęci jak mój przedmówca
Aga - 01-09-2011, 14:22
niesamowite!!!!
chyba po raz pierwszy organizatorzy są tak zadowoleni i usatysfakcjonowani, że nie uciekają tylko chcą to robić po raz drugi
BRAWO Emilia!!!!
koszmarek - 01-09-2011, 14:29
Aga napisał/a: | chyba po raz pierwszy organizatorzy są tak zadowoleni |
drugi
Aga - 01-09-2011, 14:31
...tak zadowoleni, że chcą robić zlot po raz drugi
Ty, o ile pamiętam miałaś dosyć
koszmarek - 01-09-2011, 14:50
nie miałam dosyć organizacji zlotu tylko kilku innych składowych wilkasów.
Nikt mnie o zdanie(prócz jednego pana) nie pytał czy chce zrobić po raz drugi, więc nie wiem skąd Ty to wiesz
|
|
|