To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

junior81 - 31-08-2011, 18:01
Temat postu: Nowa lista na flagi MM
Kochani , po zlocie troszkę więcej ludzi śledzi co się dzieje na forum ,a skoro sporo osób dopytywało się o flagi to zapuszczam nową listę , zamknę ją w listopadzie albo w grudniu. Zapewne jeszcze ruszy kolejna edycja, pewnie gdzieś w okolicy kwietnia, ale może ktoś inny wtedy przejmie temat.

Temat :
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15

Aga - 31-08-2011, 18:31

Deo napisał/a:
ale też nie znasz pięknej doliny dolnośląskiej :)

bardzo się mylisz Słonko
ale OK - pogadamy, jak znajdziesz w dolnośląskim ośrodek, który pomieści 400 osób

Anonymous - 31-08-2011, 18:34

Aga napisał/a:
Deo napisał/a:
ale też nie znasz pięknej doliny dolnośląskiej :)

bardzo się mylisz Słonko
ale OK - pogadamy, jak znajdziesz w dolnośląskim ośrodek, który pomieści 400 osób

a może być na 600 bo wg mnie w tym roku było nas ok 500 osób :)

Owczar - 31-08-2011, 21:40

Mamy jeszcze czas :D Do zlotu pozostało 358 dni 16 godz. 20 min. 35 sek. :P
apikus - 31-08-2011, 21:48

Aga napisał/a:

Właśnie z tym jest bardzo ciężko.

Piwor - 31-08-2011, 22:47

W skrócie. Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę. Mam nadzieję, że nie długo będę miał konkretniejsze informacje.
cns80 - 01-09-2011, 08:24

Piwor napisał/a:
Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę.
Napisał Piwor z mazowieckiego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emada - 01-09-2011, 12:32

Hej,

mi osobiście bardzo spodobała się organizacja zlociku, więc chętnie podejmę się jej również za rok.

Dla większości z nas było to duże wyzwanie ale jakże cenne doświadczenie.
Mamy świadomość kilku niedociągnięć ale wiemy, jakich błędów uniknąć w przyszłym roku. Mamy też bardzo dużo nowych, ciekawych pomysłów, tak że zlot jesteśmy w stanie zorganizować z więlką pompą.

Sponsorzy, którzy w tym roku nam towarzyszyli chętnie przyłączą się i za rok.

Prowadzimy też rozmowy z Warzkowizną, by ośrodek był zamknięty dla nas.

Jeżeli zdecydujecie się na łódzkie i na Warzkowiznę (bądź inny ośrodek), to jesteśmy gotowi podjąć się organizacji.

Emilka

koszmarek - 01-09-2011, 12:59

emada, dla mnie bomba :)
stary alfer - 01-09-2011, 13:12

emada napisał/a:
Jeżeli zdecydujecie się na łódzkie i na Warzkowiznę (bądź inny ośrodek), to jesteśmy gotowi podjąć się organizacji.

Odważni z Was ludzie :)

Ja jestem ZA.

emada napisał/a:
Prowadzimy też rozmowy z Warzkowizną, by ośrodek był zamknięty dla nas.

Chwała Wam jeśli uda się to załatwić, aczkolwiek uważam, że się nie da pozostając przy tegorocznych cenach. Gdzieś brakującą kasę będę musieli znaleźć.

Wielki Szacun za chęci.

góral1 - 01-09-2011, 13:32

Piwor napisał/a:
W skrócie. Szukamy ośrodka, który spełni nasze wymagania. Regionu na razie nie zdradzę. Mam nadzieję, że nie długo będę miał konkretniejsze informacje.

emada napisał/a:
mi osobiście bardzo spodobała się organizacja zlociku, więc chętnie podejmę się jej również za rok.

Brawa dla takich osób. Wiem, że łatwo rzuca się słowami i dlatego ze swojej perspektywy powiem tylko, że mimo po trochu braku czasu, kłopotów osobistych i lenistwa PODZIWIAM osoby biorące się za organizację i jednocześnie dziękuję za chęci jak mój przedmówca :twisted:

Aga - 01-09-2011, 14:22

niesamowite!!!!
chyba po raz pierwszy organizatorzy są tak zadowoleni i usatysfakcjonowani, że nie uciekają tylko chcą to robić po raz drugi
BRAWO Emilia!!!!

koszmarek - 01-09-2011, 14:29

Aga napisał/a:
chyba po raz pierwszy organizatorzy są tak zadowoleni

drugi ;)

Aga - 01-09-2011, 14:31

...tak zadowoleni, że chcą robić zlot po raz drugi

Ty, o ile pamiętam miałaś dosyć :P

koszmarek - 01-09-2011, 14:50

nie miałam dosyć organizacji zlotu tylko kilku innych składowych wilkasów.

Nikt mnie o zdanie(prócz jednego pana) nie pytał czy chce zrobić po raz drugi, więc nie wiem skąd Ty to wiesz ;)