Zloty i Spoty - Spot in Lublin
polsaler - 14-10-2005, 14:26
Piotruś Ty nie jesteś mitsumaniak-pijaczyna Ponadto akurat Ty nie musisz posiadać żadnych zaproszeń żeby do mnie zalatywać (moge Ci nawet klucze dorobić ) . A żeby było wszystko jasne to do tej pory nie raczyłeś się wpisac na listę chętnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - 14-10-2005, 15:10
polsaler napisał/a: | Z racji tego , że frekfencja nie będzie zastraszająca myśle , że zarówno część oficjalną jak i noclegi będą ... u mnie w domu |
Ale nie mieszkasz w M2, z rodzicami, psem, kotem, papużką , króliczkiem i akwarium 1500 litrów ?
a zresztą co mi tam ... dużo miejsca nie zajmuję. Jako niepalący rezerwuje miejsce przy oknie... jeśli można oczywiście
polsaler - 14-10-2005, 15:20
Cichy Tom nie mieszkam w M2 tylko w domku więc z miejscem problemu nie będzie żadnego . Niestety jako ze domek jest w fazie końcowym budowy nie mam jeszcze urządzonych pokoi więc zarówno Ciebie jak i resztę składu przyjeżdzającego do Lublina proszę o zabranie śpiworków (karimat) i materactków . Być może uda mi się do 22.10 umeblować pokoiki ale głowy uciąć sobie nie dam . Lepiej więc jeśli każdy będzie miał ze sobą swoje "narzędzia" do spania .
W domku jest ciepło . Miejsce na grilla lub ognisko też jest. Łazienki do dyspozycji . Pokoje pomalowane z panelkami również do Waszej dyspozycji.
Ponawiam też apel żeby chętni na przyjazd wpisywali się w ten topic wraz z podaniem daty przyjazdu ( proponuje piątek wieczór)
Anonymous - 14-10-2005, 15:52
Hejka - no ja sie nie daje prosić
ja jestem jak najbardziej cały za wyjazdem tylko niestety chyba dopiero następną razą
w ten weekend (22-23) mam pierwsze zajęcia na studiach podyplomowych i chyba niestety nie wymigam sie od tego:
Będzie trzeba zapisać sie do jakiejś grupy czy cuś... No i zorientować się w ogóle co i jak...
Ale baaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciał i jak będzie najbliższa okazja i będę mógł to nie odpuszcze.
Mam nadzieje, że będziecie na tyle trzeźwo patrzeć na świat że jakieś foty zrobicie i chociaż tak będzie można potem zobaczyć co sie działo
Pozdroofka
Anonymous - 14-10-2005, 18:10
Hubeeert napisał/a: | piotrmas może Szymon poważnie potraktował to co powiedziałeś
piotrmas napisał/a: | nie pije i nie pale od urodzenia |
| no tak..wiem..tylko nie mieszajmy pojec. szymon i powaznie poza tym panie szymon nie napisales trojka lubelskich workalkoholikow tylko mitsumaniakow heheheh ja to ci lubie dokuczac w tej kwestii ... a propo. czy wszystko co ja tu klikam traktujecie tak powaznie? bo to juz nie pierwszy przypadek. hmmm... chyba zmienie sobie soft na bardziej czytelny ale wtedy bede musial jezdzic zgodnie z przepisami , byc grzeczny ,nie jezdzic na rajdy ,zmienic zainteresowania i samochod na bmw ,kupic dresy, zadnych dyzurow i.t.p. temat zamkniety bo bedzie lawina
polsaler - 14-10-2005, 18:29
A czy Ty mój malutki KRISZO choć przez sekunde pomyślałeś , że ja Twoją wypowiedz potraktowałem poważnie ???? Przecież znamy się nie od dziś i wiem ,że Ty jajcoch jesteś
A propos dresów to ja już dzisiaj Cie w dresiku widziałem . Fakt że BMW to nie było ale piękniutki DRESSWAGENIK ( buhaha) . Jeśli zaś rozchodzi się o dyżurry to z tego nie zrezygnujesz nawet jeśli Rysio Plucha w swojej Tawrii będzie Mistrzem Świata
Acha przepisowo to Ty też raczej już jeździć nie będziesz .
TEMAT OTWARTY PONOWNIE !!!! P I ERDOLIĆ LAWINY A co raz się żyje !!!
Anonymous - 14-10-2005, 21:43
a nie mowilem
polsaler - 14-10-2005, 23:19
Co żeś Ty mówił ... czarny baranie ??
Nie nie mówiłem mój miły ... Panie
Anonymous - 14-10-2005, 23:26
cos chyba bylo bo juz wierszem gadasz
young - 17-10-2005, 10:49
Witajcie Mordy
Ustalmy wyjazd z Łodzi...piątek o której godzinie ?
proponuję 18,00
Aha i rozumiem, że ostateczny squad to:
-matejko
-chooper
-cichy tom
-young
zgadza się ?
[ Dodano: Pon Paź 17, 2005 11:10 am ]
http://www.viamichelin.co...ItineraryType=1
Anonymous - 20-10-2005, 23:55
Słuchajcie, a o której dokładnie jest ten zlot i gdzie (wiem tylko że w sobotę), bo bym się z chęcią dołączył do was...
Matejko - 20-10-2005, 23:59
no geloo zgarniaj kofana i przyjezdzaj coprawda autek nie bedzie za duzo ale kto tam jedzie auta ogladac raczej bardziej to z mojego podpisu
Anonymous - 21-10-2005, 00:14
I'll take you to the candy shop
Matejko - 21-10-2005, 00:19
borecki napisał/a: | I'll take you to the candy shop |
i'll let you lick my ... a moze jednak nie let you
Anonymous - 21-10-2005, 00:25
to nawet dobrz, ja zalatwie troche inne 'candy'
btw. fajny avatar
|
|
|