To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Luźne rozmowy o naszych galantach 7 generacji

k@rol - 12-01-2012, 21:19

jacek11, w sumie nic dodać nic ująć, ja generalnie jestem troszkę negatywnie nastawiony co do takich "mega" dokładek progowo zderzakowo spojlerowych, jak już to delikatne ale żadko takie widzę, do gala chyba chyba nie widziałem nic ciekawszego od fabrycznego ospojlerowania
Wszyc - 12-01-2012, 21:26

Karol a co Ty na to, ja myśleć będę z czasem nad body kitem drifter v2 ale zobaczymy jeszcze :P

ale pewnie też zostane w serii za dużo zachodu by dorwać ten body :P

k@rol - 12-01-2012, 21:48

byłby (jak dla mnie) zajefajny gdyby nie dwa szczegóły, 1 "siatka" w zderzaku i 2 te dodatkowe "skrzela" po bokach zderzaka...i nie wiem czy ta listwa progowa nie jest jakoś (też jak dla mnie oczywiście :wink: )niepotrzebnie poprzetłaczana chyba że mi się wydaje
pewnie bardziej by mi się podobał gdyby był to jakiś ciemny kolor...chociaż ta siateczka jakby była czarna :roll:

Soner - 13-01-2012, 07:07

Cytat:
4. Soner (mam taką nadzieje) E52A
a pewnie, ale mam plany żeby pojechać E54A z tym, że nie ma ofert sprzedaży zadowalających mnie. Poczekam.
Wszyc - 13-01-2012, 23:00

Cytat:
a pewnie, ale mam plany żeby pojechać E54A z tym, że nie ma ofert sprzedaży zadowalających mnie. Poczekam.

O miło słyszeć że mimo iż chcesz zmienić auto to wciąż będzie to E5 :)

Soner - 14-01-2012, 11:19

Wszyc napisał/a:
auto to wciąż będzie to E5
innej opcji nie widzę.
szpala85 - 14-01-2012, 16:34

Soner, a SIGMA :twisted:
Wszyc - 14-01-2012, 17:01

Ty szpala jak tak sigmy lubisz to moim zdaniem wpadaj na ogólnopolski obowiązkowo poznasz taką świetną ekipe od nich super ludzie powiedzą Ci wszystko co tylko chcesz wiedzieć i do tego super atmosfera
Soner - 14-01-2012, 17:08

szpala85 napisał/a:
a SIGMA
niestety stać mnie na jeden samochód a Sigmę jak będę użytkował na codzień, to szybko ją zniszczę. Bardzo mi się podoba mimo wszystko.
areksz121 - 14-01-2012, 17:29

szpala85, jeśli miałbym zastanawiać się nad automatem, to nie wiem, co bym wolał :D Ale E54A w manualu i na wypasie... :wink: Ja jedynie nie mam szybera i TCLu, choć za tym drugim to specjalnie nie płaczę :wink:
Wszyc - 14-01-2012, 17:35

Arek przewiózł byś mnie E54A na zlocie? w sumie nie jechałem w życiu a ciekaw jestem jak to V6 się zachowuje jak pracuje jak z elastycznością i kulturą pracy :)
areksz121 - 15-01-2012, 12:19

Kultura nienaganna, jedynie po nocy coś tam w osprzęcie popiskuje delikatnie, a z wydechu "bul-bul-bul" jest czarujące :twisted: Jak go kupiłem to troszkę ciszej było, ale moja noga+autostrady wygrzały troszkę wydech :D Elastyczność? Hm...Rosomak stwierdził że dół ma ładny :P A ja potwierdzam, że na niskich obrotach po mieście też ładnie jeździ :wink:
szpala85 - 15-01-2012, 14:24

mnie tam (w moim automacie oczywiście ) najbardziej podoba się wyjście poza 3 tyś obr. wtedy czuć że ma tego kopa i że ciągnie :mrgreen:

a co do zlotu to zobaczymy jak będę stał z kasą i wolnym czasem .... bo nie ukrywam że w tym roku wymyśliłem sobie kilka grubych misji takich jak :kredyt na mieszkanie , mieszkanie :roll: / albo dom :roll:

Wszyc - 15-01-2012, 16:39

Licz tylko paliwo domek zawsze się znajdzie dla Ciebie i miejsce do spania :) a jedzenie przywieź ze sobą no chyba że już z stary jesteś na taki spontany :P

Ja w tym roku dzięki uprzejmości wielu misumaniaków mimo biednego budżetu koło 50zł łącznie na jedzenie i dojazd i wszystko inne wróciłem jeszcze z kilkoma złotymi do domu :)

a w zeszłym roku wyniósł mnie wyjazd + nocleg + jedzenie 320zł ( w tym 250zł to na paliwo 350km w jedną stronę )

k@rol - 16-01-2012, 16:46

szpala85 napisał/a:
najbardziej podoba się wyjście poza 3 tyś obr
dokładnie to jest najfajniejsze...i to że od tych 3 ma jeszcze długą drogę do czerwonego pola :wink: w mieście wrzucam trzeci bieg i czuję się jakbym automatem jechał :wink: