To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu

jazy1 - 09-02-2012, 11:06

o 13 lub 14 zamykają w sobotę wiekszość sklepów i zaczynają rozjeżdzać się do domów wię ruch dużo większy , od 14 do 15 zaczyna się ruch autobusów i samochodów osobowych do i z elektrowni i kopalni (możliwe korki na światłach) a więc na trasie do wawrzkowizny. Według mnie przejazd godz 12 anawet 11 jest optymalny.
koszmarek - 09-02-2012, 11:23

pamar napisał/a:
Czy przejazd planować w sobotę godz 12:00, czy może w innym terminie lub o innej godzinie?

dla mnie niech bedzie puntualnie, o wszystko jedno której ;P

mjsystem - 09-02-2012, 12:13

jazy1 napisał/a:
o 13 lub 14 zamykają w sobotę wiekszość sklepów i zaczynają rozjeżdzać się do domów wię ruch dużo większy , od 14 do 15 zaczyna się ruch autobusów i samochodów osobowych do i z elektrowni i kopalni (możliwe korki na światłach) a więc na trasie do wawrzkowizny. Według mnie przejazd godz 12 anawet 11 jest optymalny.

Chyba sie wyjasniło samo, dzieki jazy'emu :)

sveno - 09-02-2012, 13:14

mjsystem napisał/a:
już to widzę jak o 11 rano ludzie ustawiają się w kolejce do alkomatu, a po badaniu większa część idzie spać dalej albo walczyć od nowa, bo za kierownicę na pewno nie wsiądzie. :) W zeszłym roku dotarłem na 12 to spora grupa osób wyglądała tak, jakby przed chwilą wstali od stołu po całonocnej imprezie :) zmieniali kolory jak kameleony :D
Wojciech Bogacz - 09-02-2012, 13:41

sveno napisał/a:
już to widzę jak o 11 rano ludzie ustawiają się w kolejce do alkomatu, a po badaniu większa część idzie spać dalej albo walczyć od nowa

No i właśnie to jest kolejny z dylematów ;)

jazy1 - 09-02-2012, 13:51

sveno napisał/a:
mjsystem napisał/a:
już to widzę jak o 11 rano ludzie ustawiają się w kolejce do alkomatu, a po badaniu większa część idzie spać dalej albo walczyć od nowa, bo za kierownicę na pewno nie wsiądzie. :) W zeszłym roku dotarłem na 12 to spora grupa osób wyglądała tak, jakby przed chwilą wstali od stołu po całonocnej imprezie :) zmieniali kolory jak kameleony :D

Niby racja ale w ten sposób podchodząc to jedyną dobrą godziną jest piątek , zbiórka kolumn dojazdowych o określonej godzinie przed Bełchatowem i wspólny przejazd jeszcze przed rozpocząciem zlotu :D

Krystian99 - 09-02-2012, 13:59

kolega jazy1 ma rację jeśli nie w południe to potem mogą być problemy większy ruch na mieście, bądź Ci niecierpliwi zaczną już balować :occasion5: :headbang:
Juiceman - 09-02-2012, 15:52

A może w sobotę o godzinie 19 kolumna ew. 18. ? Kto chce to pojedzie i wytrzeźwieje xD, kto nie chce w kolumnie brać udziału to pójdzie dalej pić. To jest sprawdzony pomysł. Ponadto wybiera się jak najprostszą trasę do centrum. Co to znaczy? Znaczy to tyle, że wszelkie duże skrzyżowania w miarę możliwości są pomijane, choćby było do nadrobienia ze 3km ;p. Zresztą spokojnie tylko porządkowych i CB będzie trzeba zmajstrować :P
m6riano - 09-02-2012, 16:05

sveno napisał/a:
W zeszłym roku dotarłem na 12 to spora grupa osób wyglądała tak, jakby przed chwilą wstali od stołu po całonocnej imprezie :) zmieniali kolory jak kameleony :D

Jak dla mnie to poprosze godzine 17-18...dobra pora żeby wytrzeźwieć...upał troche zelżał...po całej kolumnie wskoczyć do biedro i sie zaopatrzyć na wieczór...;-)

mjsystem - 09-02-2012, 19:04

Juiceman napisał/a:
A może w sobotę o godzinie 19 kolumna ew. 18. ?

m6riano napisał/a:
Jak dla mnie to poprosze godzine 17-18...dobra pora żeby wytrzeźwieć

Ja przepraszam kolegów, ale to jest właśnie godzina kiedy w wydychanym powietrzu mam bombę atomową :mrgreen:

Juiceman - 09-02-2012, 20:23

No to nie pojedziesz, w kolumnie przynajmniej jako kierowca :wink:
vendetta - 09-02-2012, 20:38

Ciężka sprawa z tą kolumną, a raczej z godziną :) Może ankietę zrobimy ?
mjsystem - 09-02-2012, 20:50

Taaaaak , kto ile pije i o której :twisted:
m6riano - 09-02-2012, 22:08

Ankieta spoko sprawa...tylko ludziska pisać poważnie...
Ja:sobota, godz.18:00(powrót ok 20:00 i wspólne ognisko;-)

vendetta - 09-02-2012, 22:38

Tak sobie myślę głośno (a raczej piszę) czy policja będzie w stanie nam zapewnić eskortę w godzinach wieczornych. Trzeba dopytać ewentualnie.