To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012

m6riano - 03-02-2012, 11:35

bongo_22 napisał/a:
Ironia losu, prawda?

Ja będąc kilka razy na nartach..szczyrk,ustroń,zillertal zawsze sie ubezpieczałem aż pewnego razu jak pojachałem na Słowacje do Myto czy coś takiego zgubiła mnie pycha i sie nie ubezpieczyłem...3 dnia można powiedzieć na oślej łączce złamałem sobie obojczyk aż mnie skuterkiem zwozili..;-)
półtora miesiąca od szyi do brzucha w gipsie..masakra

Wojciech Bogacz - 03-02-2012, 17:41

sveno napisał/a:
czyli w pesymistycznej wersji 150zł/osoba a w optymistycznej 130zł/osoba, za cały pobyt

To jest do przeżycia :) Co do nart - ja dziękuję - od dawna nie jeżdżę, czuję że ja z koleżanką w sobotę wyrwiemy do Krynicy-Zdroju - zobaczy się na miejscu jaka pogoda będzie.

Oczywiście w piątek i sobotę wieczorem będziemy się integrować na całego hehe.

sveno - 03-02-2012, 17:45

Właśnie mi przypomniałeś o propozycji Magdy. Ktoś chętny na wypad na łyżwy do Krynicy? Lub tor saneczkowy?
Wojciech Bogacz - 03-02-2012, 18:02

sveno napisał/a:
Ktoś chętny na wypad na łyżwy do Krynicy? Lub tor saneczkowy?

Noo - tor saneczkowy to może i by był... bo na łyżwach to bym się definitywnie połamał hehe

Bartek - 03-02-2012, 23:33

Wybieramy sie ze znajomymi na weekend narciarski w weekend spotkania, planowaliśmy Grape-Litwinki lub Koziniec w Czarnej Górze, ale jak popatrzylem na trasy w "waszym" rejonie, to mam 3 pytania do Ojca Prowadzącego:
- znajdziecie miejsce dla 7 osób (4 dorosłe, 2 x 12 lat i 1 z 6 lat)?
- czy można będzie zostać do poniedziałku?
- planujecie spota bardziej na stoku czy z browarem?

sveno - 04-02-2012, 00:32

Bartek napisał/a:
znajdziecie miejsce dla 7 osób (4 dorosłe, 2 x 12 lat i 1 z 6 lat)?
jutro zadzwonię na miejsce i zapytam, ale myslę, że nie będzie problemu.
Bartek napisał/a:
czy można będzie zostać do poniedziałku?
oczywiście, że tak.
Bartek napisał/a:
planujecie spota bardziej na stoku czy z browarem?
założenie jest takie, że ma to być spot połączony z wypadem na narty, część osób jezdzi, a część nie. Osobiście chciałbym bardziej aktywnie spędzić czas niż osuszanie butelek od rana do wieczora (co nie znaczy, że tak nie wolno :) ), dlatego może będzie kulig, wypad do Krynicy (35km od Wierchomli) na łyżwy czy tor saneczkowy, a wieczorem może jakaś potańcówka? Może w klimacie lat 70' http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel :)

[ Dodano: 04-02-2012, 00:38 ]
http://www.youtube.com/watch?v=gbvg3Ahkl2s

Wojciech Bogacz - 04-02-2012, 18:55

sveno napisał/a:
dlatego może będzie kulig, wypad do Krynicy (35km od Wierchomli) na łyżwy czy tor saneczkowy, a wieczorem może jakaś potańcówka

Ależ i owszem :) Krynica obowiązkowo - nie byłem - nie wiem co tam jest ale okaże się na miejscu - dla mnie główną przyjemścią będzie wspólny przejazd :) Sanki - owszem - narty - niby nie, ale nie mam pojęcia jaki nastrój będzie w sobotę.

Osuszanie butelek od rana do wieczora - nie dam rady ;) Zostawmy sobie piątkowy wieczór na to, OK ?

sveno - 05-02-2012, 20:32

udało mi się dodzwonic na Wierchomlę co ostatnio jest trudne technicznie :) Bartek na dzien dzisiejszy miejsca są, piłka po Twojej stronie teraz :) decydujecie się? Fajnie by było zobaczyc Legnuma w gorach, byłoby drugie VR-4 :D
Bartek - 05-02-2012, 22:32

Po konsultacji z resztą ekipy w tym roku postanowiliśmy trenować Grapę dalej. W przyszłym roku zrobimy zwiad na Wierchomlę podczas ferii.
Wojciech Bogacz - 05-02-2012, 23:06

sveno napisał/a:
byłoby drugie VR-4

Jak to drugie ? Ja na pewno nie uważam swojego E88A za VR4 - nie ta moc hehe. Poza tym mniej bajerów i taki raczej nic nie zdradzający wygląd :)

Tak w ogóle - ile jeszcze miejsc jest osiągalnych ? Możliwe, że "zwerbuję" sobie jakąś dodatkową załogę i wolałbym nie wyjść na kłamcę 8)

sveno - 05-02-2012, 23:12

Wojciech Bogacz napisał/a:
Ja na pewno nie uważam swojego E88A za VR4
uważasz czy nie, to jest VR4 :)
Wojciech Bogacz napisał/a:
Tak w ogóle - ile jeszcze miejsc jest osiągalnych
na dzisiejszy dzień 7 napewno :)
wojzi - 05-02-2012, 23:35

Sveno to może wrzuć jeszcze info na grupę MitsuManiaki na Facebooka - tam może się ktoś dołączy. Im więcej ludzi się integruje tym fajniej.

Ja wam niestety tylko zazdroszczę i kibicuje, ale pracuję w ten weekend.

sveno - 05-02-2012, 23:49

wojzi, proszę Cię nie mów mi nic o portalach typu Ryjksiążka, nk itp. strasznie mi to ciśnienie podnosi, :-X nienawidzę, nie używam, a konto mam tylko po to, żeby Magda mogła sobie ustawić status "w związku..." czy jakoś tak :evil:

szkoda, ze Ciebie nie będzie :(

wojzi - 06-02-2012, 00:35

sveno napisał/a:
wojzi, proszę Cię nie mów mi nic o portalach typu Ryjksiążka, nk itp. strasznie mi to ciśnienie podnosi, :-X nienawidzę, nie używam, a konto mam tylko po to, żeby Magda mogła sobie ustawić status "w związku..." czy jakoś tak :evil:

OK to pytanko czy ja mam tam to info jeszcze umieścić - u nas na stronie klubowej w dziale regionalnym wisi, ale nie wiem czy tam ktoś często zagląda. A w grupie MM na FB cały czas ktoś siedzi.

sveno napisał/a:
zkoda, ze Ciebie nie będzie :(

A wiesz jak mi szkoda :( . Ale cały maj mam wolny więc może wtedy?

sveno - 06-02-2012, 00:36

wojzi napisał/a:
OK to pytanko czy ja mam tam to info jeszcze umieścić
umieścić, umieścić :)