Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012
m6riano - 03-02-2012, 11:35
bongo_22 napisał/a: | Ironia losu, prawda? |
Ja będąc kilka razy na nartach..szczyrk,ustroń,zillertal zawsze sie ubezpieczałem aż pewnego razu jak pojachałem na Słowacje do Myto czy coś takiego zgubiła mnie pycha i sie nie ubezpieczyłem...3 dnia można powiedzieć na oślej łączce złamałem sobie obojczyk aż mnie skuterkiem zwozili..;-)
półtora miesiąca od szyi do brzucha w gipsie..masakra
Wojciech Bogacz - 03-02-2012, 17:41
sveno napisał/a: | czyli w pesymistycznej wersji 150zł/osoba a w optymistycznej 130zł/osoba, za cały pobyt |
To jest do przeżycia Co do nart - ja dziękuję - od dawna nie jeżdżę, czuję że ja z koleżanką w sobotę wyrwiemy do Krynicy-Zdroju - zobaczy się na miejscu jaka pogoda będzie.
Oczywiście w piątek i sobotę wieczorem będziemy się integrować na całego hehe.
sveno - 03-02-2012, 17:45
Właśnie mi przypomniałeś o propozycji Magdy. Ktoś chętny na wypad na łyżwy do Krynicy? Lub tor saneczkowy?
Wojciech Bogacz - 03-02-2012, 18:02
sveno napisał/a: | Ktoś chętny na wypad na łyżwy do Krynicy? Lub tor saneczkowy? |
Noo - tor saneczkowy to może i by był... bo na łyżwach to bym się definitywnie połamał hehe
Bartek - 03-02-2012, 23:33
Wybieramy sie ze znajomymi na weekend narciarski w weekend spotkania, planowaliśmy Grape-Litwinki lub Koziniec w Czarnej Górze, ale jak popatrzylem na trasy w "waszym" rejonie, to mam 3 pytania do Ojca Prowadzącego:
- znajdziecie miejsce dla 7 osób (4 dorosłe, 2 x 12 lat i 1 z 6 lat)?
- czy można będzie zostać do poniedziałku?
- planujecie spota bardziej na stoku czy z browarem?
sveno - 04-02-2012, 00:32
Bartek napisał/a: | znajdziecie miejsce dla 7 osób (4 dorosłe, 2 x 12 lat i 1 z 6 lat)? | jutro zadzwonię na miejsce i zapytam, ale myslę, że nie będzie problemu.
Bartek napisał/a: | czy można będzie zostać do poniedziałku? | oczywiście, że tak.
Bartek napisał/a: | planujecie spota bardziej na stoku czy z browarem? | założenie jest takie, że ma to być spot połączony z wypadem na narty, część osób jezdzi, a część nie. Osobiście chciałbym bardziej aktywnie spędzić czas niż osuszanie butelek od rana do wieczora (co nie znaczy, że tak nie wolno ), dlatego może będzie kulig, wypad do Krynicy (35km od Wierchomli) na łyżwy czy tor saneczkowy, a wieczorem może jakaś potańcówka? Może w klimacie lat 70' http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel
[ Dodano: 04-02-2012, 00:38 ]
http://www.youtube.com/watch?v=gbvg3Ahkl2s
Wojciech Bogacz - 04-02-2012, 18:55
sveno napisał/a: | dlatego może będzie kulig, wypad do Krynicy (35km od Wierchomli) na łyżwy czy tor saneczkowy, a wieczorem może jakaś potańcówka |
Ależ i owszem Krynica obowiązkowo - nie byłem - nie wiem co tam jest ale okaże się na miejscu - dla mnie główną przyjemścią będzie wspólny przejazd Sanki - owszem - narty - niby nie, ale nie mam pojęcia jaki nastrój będzie w sobotę.
Osuszanie butelek od rana do wieczora - nie dam rady Zostawmy sobie piątkowy wieczór na to, OK ?
sveno - 05-02-2012, 20:32
udało mi się dodzwonic na Wierchomlę co ostatnio jest trudne technicznie Bartek na dzien dzisiejszy miejsca są, piłka po Twojej stronie teraz decydujecie się? Fajnie by było zobaczyc Legnuma w gorach, byłoby drugie VR-4
Bartek - 05-02-2012, 22:32
Po konsultacji z resztą ekipy w tym roku postanowiliśmy trenować Grapę dalej. W przyszłym roku zrobimy zwiad na Wierchomlę podczas ferii.
Wojciech Bogacz - 05-02-2012, 23:06
sveno napisał/a: | byłoby drugie VR-4 |
Jak to drugie ? Ja na pewno nie uważam swojego E88A za VR4 - nie ta moc hehe. Poza tym mniej bajerów i taki raczej nic nie zdradzający wygląd
Tak w ogóle - ile jeszcze miejsc jest osiągalnych ? Możliwe, że "zwerbuję" sobie jakąś dodatkową załogę i wolałbym nie wyjść na kłamcę
sveno - 05-02-2012, 23:12
Wojciech Bogacz napisał/a: | Ja na pewno nie uważam swojego E88A za VR4 | uważasz czy nie, to jest VR4
Wojciech Bogacz napisał/a: | Tak w ogóle - ile jeszcze miejsc jest osiągalnych | na dzisiejszy dzień 7 napewno
wojzi - 05-02-2012, 23:35
Sveno to może wrzuć jeszcze info na grupę MitsuManiaki na Facebooka - tam może się ktoś dołączy. Im więcej ludzi się integruje tym fajniej.
Ja wam niestety tylko zazdroszczę i kibicuje, ale pracuję w ten weekend.
sveno - 05-02-2012, 23:49
wojzi, proszę Cię nie mów mi nic o portalach typu Ryjksiążka, nk itp. strasznie mi to ciśnienie podnosi, nienawidzę, nie używam, a konto mam tylko po to, żeby Magda mogła sobie ustawić status "w związku..." czy jakoś tak
szkoda, ze Ciebie nie będzie
wojzi - 06-02-2012, 00:35
sveno napisał/a: | wojzi, proszę Cię nie mów mi nic o portalach typu Ryjksiążka, nk itp. strasznie mi to ciśnienie podnosi, nienawidzę, nie używam, a konto mam tylko po to, żeby Magda mogła sobie ustawić status "w związku..." czy jakoś tak |
OK to pytanko czy ja mam tam to info jeszcze umieścić - u nas na stronie klubowej w dziale regionalnym wisi, ale nie wiem czy tam ktoś często zagląda. A w grupie MM na FB cały czas ktoś siedzi.
sveno napisał/a: | zkoda, ze Ciebie nie będzie |
A wiesz jak mi szkoda . Ale cały maj mam wolny więc może wtedy?
sveno - 06-02-2012, 00:36
wojzi napisał/a: | OK to pytanko czy ja mam tam to info jeszcze umieścić | umieścić, umieścić
|
|
|