To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - NX2000 SR20DE " Time attack weapon " by BeNeK

BeNeK - 06-02-2014, 00:58

Udało mi się wyrwać w promocji po 200zł sztuka , ale były to ostatnie sztuki w Polsce ponieważ produkcję tych opon już zakończono :(
rosomak1983 - 06-02-2014, 01:38

rozpieszczasz go jak panski biicz :mrgreen:
BeNeK - 08-03-2014, 17:56

Dnia dzisiejszego przyjechał do mnie kolega z Krakowa i tak to się skończyło :lol:

Ładniutką ma primerkę 8) No i jak lata ten sr20 :heart:

Nowy zestawik felg do upalania . HOT or NOT ?

Szutrowa wersja zawieszenia :lol:

Amorki jadą do Poznania na skrócenie,utwardzenie i ogólną regenerację :) Martwią mnie sprężyny ... Mogę w jakimś zakresie pracy tj. około 5cm je ścisnąć ręcznie ... Tak powinno być ze sportowymi,progresywnymi sprężynami ?

BeNeK - 02-04-2014, 19:56

Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem fotela kubełkowego Mirco :

Lepsiejsze fotki wrzucę jak go upiorę .
Jako że swoje pasy TAKATY sprzedałem kumplowi bo były mu na gwałt poterzbne , ponownie stoję przed wyborem pasów do siebie , oczywiscie w grę wchodzą tylko 4 punktowe i 3 calowe . Są takie opcje :
1. Takaty

2. Takaty czarne

3. Sabelty czarne bądź czerwone

4. Sparco

5.BRIDE

Jak wam to się widzi ? "Pomożecie ? " :lol:
Dodzwoniłem sie dziś do gościa który zajmuję się moimi amorkami . Podobnież z tylnych amorków wylał wodę i znikomą ilość oleju :lol:

londolut - 03-04-2014, 12:47

Imho albo Takata albo Bride :)
Torp12 - 03-04-2014, 14:27

Do czarnego fotela albo zielone takaty ale czerwone sparco zeby sie odbijaly ładnie :)
BeNeK - 07-04-2014, 22:20

Czyli chyba jednak tradycyjnie wjadą Takaty zielone :D
Dziś trochę odkurzyłem kubeł i przymierzyłem do furki , tak to mniej więcej wygląda :

BeNeK - 15-04-2014, 17:37

Z cyklu : Małe a cieszy

Torp12 - 15-04-2014, 22:03

BeNeK napisał/a:
Z cyklu : Małe a cieszy

O Panie, zaszalałeś :P

londolut - 16-04-2014, 15:12

Heheh wsadzasz gadżety pod machę a tam syyyyyf :D Umyj mu coś przynajmniej tu i tam :P
Wszyc - 16-04-2014, 15:18

I zmień ten silnik :P a jak nie silnik to auto :P wybór należy do Ciebie :P
BeNeK - 16-04-2014, 23:01

londolut, Brudzi się od stania :x Ale spokojnie, wszystko się umyje :P
Wszyc, Najprędzej silnik , NX raczej ma dożywocie ;) chociaż byli już napaleńcy kładący mi 6k za niego :lol:

BeNeK - 24-04-2014, 15:20

Amorki już jakiś czas temu odebrane z regeneracji i powiem że fajnie to wyszło , wygląda profi . Teraz mogę je już sam rozebrać(rozkręcić) i w razie potrzeby zmienić olej w celu albo jeszcze bardziej hardkorowego utwardzenia albo zrobienia miękkiego materaca :)

No i wreszcie dotarło mocowanie kubełka , oczywiście zgodne z FIA .

Jak dobrze pójdzie to w sobotę będzie wszystko składane albo i nie bo upatrzyłem sobie fajne zawieszenie gwintowane INTRAX RS w przystępnej cenie , ale niestety trzeba będzie jak coś na nie długo poczekać , a ja mam straszną ochotę pojeździć w końcu NISMO :axe:

rosomak1983 - 25-04-2014, 19:01

BeNeK, z cieakawosci jaki koszt. No i nie chciałes miec gazowych ???
BeNeK - 07-06-2014, 19:18

rosomak1983, PW :)
Sory że tak długo nie pisałem :(
Nie potrzebnie skracałem skok bo to wszystko jest dość mocno ściśnięte :(

Jest fajnie i twardo , ale za wysoko nadal ... W najbliższym czasie znowu rozbieram i oddaje do poprawy :)
Wczoraj wybrałem się z kolegom na spocik japońców ;)
Tu jeszcze przed wyjazdem

Wiadomo przy NISMO najwięcej ludzi 8)

Sytuacja z wczoarajszego spota na którym były prawie same hondy . podchodzą młode hundziarze I pierwsze pytanie"Ma to to vteca ? " "Mówię mu że nie ma , nissany Vteców nie mają co najwyżej VVL , ale zasada działania jest podobna" następnie pyta o pojemność na co odpowiadam że jest to 1.6 i wyjechałz tekstem "To jak to ? 1.6 i bez vteca ? "ten sam koleś patrzy na zaciski i widzi 2 tłoczki i stwierdza " o widzę że swap z legenda " Następnie ktoś poprosił mnie czy może przymierzyć się do kubła , oczywiście pozwoliłem ... Po przyjściu do fury zastałem wyrwaną klamkę w środku ... Rozwalili mnie Ci hondziarze :D Dla nich świat kończy się tylko na civicu , nie chce to wrzucać wszystkich do jednego worka ale ... No i nie mogło zabraknać kręcenia do odciny sekundę po odpaleniu :lol:
I parę fotek po wczorajszym spocie robionych dnia dzisiejszego

Troszkę sie ubrudził :oops: