Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Bizi78 - 27-05-2012, 12:17
Wątpię, rządzący chcieliby aby każda rodzina liczyła co najmniej 4 dzieci i najlepiej pracować 365dni w roku .
Niestety pieniądze w budżecie naszego państwa biorą się w większości z naszej pracy (podatki) .
Yoshiko - 27-05-2012, 13:47
volve napisał/a: | Nie przewidziałem, że jakieś święto w niedzielę będzie :/ A Yoshi oczywiście wiedziała i nie ostrzegła wczoraj |
upst przepraszam ale nie pomyślałam że Tomaszu nie wiedziałeś że dziś sklepy zamknięte
ale gdybyś się zapytał to na pewno byśmy Ci powiedzieli żebyś zakupy wczoraj zrobił
[ Dodano: 27-05-2012, 13:54 ]
Z tematu: Zloty i Spoty - Mecz piłki nożnej PPWZ:
sniegu napisał/a: | gulgulq napisał/a:
tym bardziej nie trzeba kompletować standardowej drużyny 11 zawodników -a można zagrać np. 7 czy 5 zawodników
szczerze jak się za coś zabieram to albo to robie dobrze albo wcale więc jak do końca lipca temat umrze i nie będzie podstawowych 2 "11" to zgadam się z vendi i pojadę obejrzeć to małe boisko o którym rozmawiamy
[ Dodano: 27-05-2012, 13:29 ]
a swoją drogą nie po to siedziałem wczoraj i wysyłałem do każdego moda na forum prosbę o przesłanie masówki na regiony, żeby rezygnować na początku z dużego boiska. |
chłopaki no nie ma od nas chętnych do kopania gały ????
o masówce nie wspomnę
Galancior94 - 27-05-2012, 20:17
No a ja dzisiaj remusa z ojcem założyłem do Galanta Teraz tylko czekam aż mi przyjdzie ta: http://allegro.pl/flansza...2352113930.html flansza. Później ją tylko wspawać ładnie uszczelkę dać, wydech cały połatać i Galant w końcu będzie ładnie brzmiał Może za jakiś czas dolot wpadnie
A teraz Galant sobie odpoczywa, bo wydech wisi, bo nie ma jak go zamocować Ale już nie długo wyjedziemy nim na ulicę
volve - 27-05-2012, 20:29
Yoshiko napisał/a: | chłopaki no nie ma od nas chętnych do kopania gały ???? |
No właśnie, a czemu pawlosa nie ma na liście ??
Ogólnie to terminy raczej kiepskie. Bo w piątek, to zapewne wieczorem, kiedy to zaczynamy "integrację" - jakoś nie widzę, aby ktokolwiek po meczu miał siłę na "integracje" A niedziela to wiadomo, trzeba jakoś wrócić do domu, niektórzy mogą mieć bardzo daleką trasę do pokonania
A najlepszy termin, czyli sobota, to niestety masa innych konkursów i nie da się wepchnąć piłki
wookash83 - 27-05-2012, 20:51
Volve Perła poszła za awans Pogonii??
volve - 27-05-2012, 21:05
Nie, bo sklepy dzisiaj zamknięte :/ A bym pare Perełek sobie strzelił ze szczęścia
xylen - 27-05-2012, 21:18
volve napisał/a: | Nie, bo sklepy dzisiaj zamknięte :/ A bym pare Perełek sobie strzelił ze szczęścia |
Zabki były do 1900 czynne
dla nocnych marków i najbardziej zagorzałych fanów o 0230 będzie feta na stadionie, pewnie na ryneczku obok bary pootwierają
Yoshiko - 27-05-2012, 22:20
Cytat: | No właśnie, a czemu pawlosa nie ma na liście ?? |
no a przerwa na papierosa będzie
volve - 27-05-2012, 22:34
Yoshiko napisał/a: | no a przerwa na papierosa będzie |
No tak, tam nikt nie będzie biegał z fajką w ustach, więc on też by się wstydził - jak podczas zawodów na rowerze
JacekeR - 27-05-2012, 23:28
A wózek kto będzie za min ciągnął (z tlenem)
volve - 28-05-2012, 07:33
Witam!
JacekeR napisał/a: | A wózek kto będzie za min ciągnął (z tlenem) |
Postawią Go na bramce, coby się za dużo nie nabiegał
JacekeR - 28-05-2012, 07:48
volve napisał/a: | Postawią Go na bramce, coby się za dużo nie nabiegał |
To też jest sposób .
Czołem pracy...... nie cierpię poniedziałków.
Yoshiko - 28-05-2012, 08:01
Dzień dobry Misiaki
JacekeR napisał/a: | nie cierpię poniedziałków |
nie wiem czy jest ktoś, kto je lubi
stary alfer - 28-05-2012, 09:17
Yoshiko napisał/a: | nie wiem czy jest ktoś, kto je lubi |
Ja lubię!
Nie znoszę za to syndromu niedzieli
Troszkę to zagmatwane, ale jak przychodzę do pracy to juz jest ok
Yoshiko - 28-05-2012, 10:20
stary alfer napisał/a: | Ja lubię! |
o rany to podziwiam