To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Bizi78 - 27-05-2012, 12:17

Wątpię, rządzący chcieliby aby każda rodzina liczyła co najmniej 4 dzieci i najlepiej pracować 365dni w roku :wink: .
Niestety pieniądze w budżecie naszego państwa biorą się w większości z naszej pracy (podatki) :evil: .

Yoshiko - 27-05-2012, 13:47

volve napisał/a:
Nie przewidziałem, że jakieś święto w niedzielę będzie :/ A Yoshi oczywiście wiedziała i nie ostrzegła wczoraj :evil: :p

upst przepraszam ale nie pomyślałam że Tomaszu nie wiedziałeś że dziś sklepy zamknięte :oops:
ale gdybyś się zapytał to na pewno byśmy Ci powiedzieli żebyś zakupy wczoraj zrobił :mrgreen:

[ Dodano: 27-05-2012, 13:54 ]
Z tematu: Zloty i Spoty - Mecz piłki nożnej PPWZ:
sniegu napisał/a:
gulgulq napisał/a:
tym bardziej nie trzeba kompletować standardowej drużyny 11 zawodników -a można zagrać np. 7 czy 5 zawodników :)

szczerze jak się za coś zabieram to albo to robie dobrze albo wcale więc jak do końca lipca temat umrze i nie będzie podstawowych 2 "11" to zgadam się z vendi i pojadę obejrzeć to małe boisko o którym rozmawiamy

[ Dodano: 27-05-2012, 13:29 ]
a swoją drogą nie po to siedziałem wczoraj i wysyłałem do każdego moda na forum prosbę o przesłanie masówki na regiony, żeby rezygnować na początku z dużego boiska.

chłopaki no nie ma od nas chętnych do kopania gały ????
o masówce nie wspomnę :?

Galancior94 - 27-05-2012, 20:17

No a ja dzisiaj remusa z ojcem założyłem do Galanta :D Teraz tylko czekam aż mi przyjdzie ta: http://allegro.pl/flansza...2352113930.html flansza. Później ją tylko wspawać ładnie uszczelkę dać, wydech cały połatać i Galant w końcu będzie ładnie brzmiał ;) Może za jakiś czas dolot wpadnie ;)
A teraz Galant sobie odpoczywa, bo wydech wisi, bo nie ma jak go zamocować :( Ale już nie długo wyjedziemy nim na ulicę :mrgreen:

volve - 27-05-2012, 20:29

Yoshiko napisał/a:
chłopaki no nie ma od nas chętnych do kopania gały ????

No właśnie, a czemu pawlosa nie ma na liście ?? :P

Ogólnie to terminy raczej kiepskie. Bo w piątek, to zapewne wieczorem, kiedy to zaczynamy "integrację" - jakoś nie widzę, aby ktokolwiek po meczu miał siłę na "integracje" :D A niedziela to wiadomo, trzeba jakoś wrócić do domu, niektórzy mogą mieć bardzo daleką trasę do pokonania :P
A najlepszy termin, czyli sobota, to niestety masa innych konkursów i nie da się wepchnąć piłki :(

wookash83 - 27-05-2012, 20:51

Volve Perła poszła za awans Pogonii?? :)
volve - 27-05-2012, 21:05

Nie, bo sklepy dzisiaj zamknięte :/ A bym pare Perełek sobie strzelił ze szczęścia :mrgreen: :mrgreen:
xylen - 27-05-2012, 21:18

volve napisał/a:
Nie, bo sklepy dzisiaj zamknięte :/ A bym pare Perełek sobie strzelił ze szczęścia :mrgreen: :mrgreen:

Zabki były do 1900 czynne :)

dla nocnych marków i najbardziej zagorzałych fanów o 0230 będzie feta na stadionie, pewnie na ryneczku obok bary pootwierają :)

Yoshiko - 27-05-2012, 22:20

Cytat:
No właśnie, a czemu pawlosa nie ma na liście ?? :P

no a przerwa na papierosa będzie :?: :twisted: :mrgreen:

volve - 27-05-2012, 22:34

Yoshiko napisał/a:
no a przerwa na papierosa będzie :?: :twisted: :mrgreen:

No tak, tam nikt nie będzie biegał z fajką w ustach, więc on też by się wstydził - jak podczas zawodów na rowerze :mrgreen: :mrgreen: :p

JacekeR - 27-05-2012, 23:28

A wózek kto będzie za min ciągnął (z tlenem) :)
volve - 28-05-2012, 07:33

Witam!

JacekeR napisał/a:
A wózek kto będzie za min ciągnął (z tlenem) :)

Postawią Go na bramce, coby się za dużo nie nabiegał :mrgreen: :p

JacekeR - 28-05-2012, 07:48

volve napisał/a:
Postawią Go na bramce, coby się za dużo nie nabiegał

To też jest sposób .
Czołem pracy...... nie cierpię poniedziałków.

Yoshiko - 28-05-2012, 08:01

Dzień dobry Misiaki :)

JacekeR napisał/a:
nie cierpię poniedziałków

nie wiem czy jest ktoś, kto je lubi :doubt:

stary alfer - 28-05-2012, 09:17

Yoshiko napisał/a:
nie wiem czy jest ktoś, kto je lubi

Ja lubię! :)

Nie znoszę za to syndromu niedzieli :)

Troszkę to zagmatwane, ale jak przychodzę do pracy to juz jest ok :)

Yoshiko - 28-05-2012, 10:20

stary alfer napisał/a:
Ja lubię! :)

o rany to podziwiam
ja na samą myśl, że muszę do piątku rano zrywać się z wyrka już jestem chora :(

dla osłody zjadłam sobie pączka z kawą :) jak zwykle ;)

aha Marcinie jesteś u Pani za sobotnią absencję :evil: