To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant by sipex

sipex - 08-11-2013, 19:34

Autko sprzedane..Ciężko było patrzec jak odjężdża :( ,ale jestem przekonany ,że nowy właściciel będzie o niego dbał jak ja :)
ps.
Chciałem Wszystkim szanownym kolegom i koleżankom podziękowąc za pomoc,wskazówki i dobre rady podczas eksploatacji Miśka.
Może kiedyś jeszcze dołacze do tego zacnego forum..na razie będę obserwował dalsze poczynania z waszymi autkami.
Dziękuję Wszystkim :) :wave:

Tomek - 08-11-2013, 20:23

Cytat:

Autko sprzedane..Ciężko było patrzec jak odjężdża :(

polak płakał jak sprzedawał :lol:

radek79 - 08-11-2013, 20:29

tomek84 napisał/a:
Cytat:

Autko sprzedane..Ciężko było patrzec jak odjężdża :(

polak płakał jak sprzedawał :lol:

ja jak swego sprzedawałem to byłem po flaszce i kilku browarach :wink:

sipex - 08-11-2013, 20:51

tomek84,
hehe nie no bez przesady mirek na imię nie mam :P autko naprawde dopieszczone w skrzyni łożysko i dwie opony z przodu do wymiany ,ale o tym poinformowałem nowego nabywce :)
radek79,
uwierz ,że jak bym dzisiaj w pracy nie musiał siedziec to poszedl bym w Twoje ślady :wink:
żal pozostał..nikt mnie nie rozumie i mówi ,zę to tylko samochód..ale nie dla mnie :( powinni w kraju flagi narodowe do połowy opóścic :wink: :P

mkm - 08-11-2013, 21:38

sipex napisał/a:

Może kiedyś jeszcze dołacze do tego zacnego forum..na razie będę obserwował dalsze poczynania z waszymi autkami.

Ty się po prostu nie odłączaj :D
Nasze NieMiśki czekają :wink:

Hugo - 08-11-2013, 21:55

Dobrze się sprzedał? Szybko dosyć.
sipex - 08-11-2013, 23:09

mkm,mam nadzieje ,że kiedyś znowu na masce będą trzy diamenty :wink:
Hugo,
ciężko powiedzieć mi czy dobrze..jakbym dostał z 20tys więcej to bym powiedział ,że dobrze :P ale tak realnie na to patrząc to myśle ,że odpowiednio do swojej ceny 9100zł.Nie którym wyda się dużo ale auto naprawde doinwestowane i zadbane pare zł brakuje ,żęby był stanem "salonowym" :wink:

Galancior94 - 08-11-2013, 23:27

sipex napisał/a:
ale tak realnie na to patrząc to myśle ,że odpowiednio do swojej ceny 9100zł.

Mówiłem Ci, że 9 tysi spokojnie dostaniesz ;) I po tych kilku rzutach okiem z bliska, mogę stwierdzić, że wart był tej ceny ;)

sipex - 08-11-2013, 23:34

Galancior94, bo widziałeś i wiedziałeś ,żę zadbany egzemplarz :P
Pabulon - 09-11-2013, 10:43

Oto ja, nowy szczęśliwy nabywca :D forum z pewnością odwiedzał będę także misiek zostanie w rodzinie. Tak mi się podoba, że bez specjalnego bólu serca naprawię istniejące mankamenty - czyli łożysko/a w skrzyni biegów, nowe opony - kupię na wiosnę cały komplet bo szczerze mówiąc wyglądają na podobnie zużyte, no i czyszczenie tłoczka wysprzęglika czy jakoś tak.
Skarboneczka ;D

P.S. bardzo zadbany egzemplarz a radio gra jak marzenie :shock: i jeszcze ciekawostka odnośnie obniżonego zawieszenia - otóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, spotkałem się z opinią że z obniżonym zawiasem jeździ się jak kutrem rybackim, a prawda jest taka, że mając zawias obniżony 40/30mm +rozpórka+opony 205/50/17 auto jest i tak bardziej miękkie i komfortowe od standardowego fiata Bravo 1998r. na feldze 15 cali ;) No i można nawet z pasażerami pokonywać wysokie, przepracowane, z kostki brukowej, z dziurą przed i dziurą po - chopki/spowalniacze/martwych policjantów, i nie trzeba przy tym zwalniać niemal do 0 km/h - miałem odnośnie tego ogromne obawy (jeździliśmy z sipex'em po Stargardzie i szukaliśmy ich specjalnie :lol: )

sipex - 09-11-2013, 18:27

a ja mówiłem to wierzyć nie chciał :P
załóż swój temat w dziale "nasz miśki" i foto relacje zdawaj z wymian,napraw,upiekszeń i wycieczek autem :wink: