To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

yalook - 07-09-2012, 15:08

m6riano napisał/a:
koszmarek napisał/a:
(chociaż mówią, że najlepiej idzie mi to wszędziebycie ;) ).

No to mamy rok żebyś mnie tego nauczyła...;-)
ale całkiem sprawnie Ci to wychodziło w tym roku :-)
MartinMM - 07-09-2012, 16:20

W poniedziałek przekaże informację odnośnie dostępności terminu w OW Fregata. Oprócz atrakcji na ośrodku jest dużo fajnych miejsc w Łebie od parku dinozaurów ( największego w Europie), Słowiński Park Narodowy, ruchome wydmy, po tory gokartowe itd itd :) no i oczywiście polskie morze.
szuwar - 07-09-2012, 19:11

Dajcie znać na ile POMORSKIE to pewne i dla komitetu przekażę, kontakty i oferty tych co się zgłosili, może coś pomogą nam ich pomysły :) bo odezwała się firma przygotowująca takie imprezy, poprzez ich kosztorys moglibyśmy co nieco zyskać podpatrzeć ...
mjsystem - 07-09-2012, 20:31

Jesli OW Fregata wypali, to chętnie dołoże te parę kilometrów, aby pomóc w organizacji. Wiedząc to samo co Firek jestem pewien, że to dobry p;omysł i mam nadzieję na akceptację większości.
A co tam, częściej będę odwiedzał polskie morze :wink:

Anonymous - 07-09-2012, 20:44

Ja zapadnie decyzja o fregacie, to ja już odkładam pieniążki, aby pojechać i wam pomóc, doradzić, przedstawić wszystkie możliwe aspekty, pomóc w negocjacjach itp.

Będę miał jeden, może 2 weekendy na to.

Dodatkowo zaznaczam, że.....
Jadę co najmniej 1 tydz wcześniej. Jak nie 2...... Więc będę mógł wam pomóc też i wtedy.

vendetta - 07-09-2012, 21:01

Mi też przypadł do gustu tydzień nad morzem, dawno nie byłam :) Damy radę :)
mjsystem - 07-09-2012, 21:06

Tylko jak z kuchnią, grilowaniem i konkursami? Co z JM, czy przyjadą z Kraka?
Trzeba wszystkie za i przeciw przedstawić Martinowi, o tym, że to dość spora ilość osób w jednym ośrodku, a nie w domkach. Także fakt, że zapłacilibyśmy za pokój a nie doboosobę i czy zmieszczą się dodatkowe materace lub karimaty? tak z głowy rzuciłem, ale dojdzie na pewno więcej za/przeciw. :?

[ Dodano: 07-09-2012, 21:08 ]
Forest napisał/a:
Jadę co najmniej 1 tydz wcześniej.

vendetta napisał/a:
Mi też przypadł do gustu tydzień nad morzem,

Śląsko/Częstochowskie w sporej części też :wink: , w końcu spełniłyby się marzenia o tygodniowym zlocie :twisted:

i9i - 07-09-2012, 21:22

Chyba sporo osób wyskoczyłoby na dłużej nad Bałtyk, więc w negocjacjach można by i o tym wspomnieć i ewentualnie stworzyć listę chętnych na dłuższy okres
mjsystem - 07-09-2012, 21:25

i9i napisał/a:
Chyba sporo osób wyskoczyłoby na dłużej nad Bałtyk, więc w negocjacjach można by i o tym wspomnieć i ewentualnie stworzyć listę chętnych na dłuższy okres

No właśnie, i co wtedy z cenami? Czy uda nam sie w okresie letnim przy sporym obłożeniu ośrodka (potencjalnie) wynegocjować dobre warunki ? :roll:

Morfi - 07-09-2012, 21:29

Wychodzi na to, że na tydzień przed zlotem było by chętnych conajmniej 20 osób :)
My też oczywiście.
Najważniejsza rzecz.
osoba na miejscu. Co innego dzwonienie do sponsorów i umawianie się itd a co innego, na miejscu dopiąć pewne aspekty.

mjsystem - 07-09-2012, 21:32

Morfi napisał/a:
Najważniejsza rzecz.
osoba na miejscu. Co innego dzwonienie do sponsorów i umawianie się itd a co innego, na miejscu dopiąć pewne aspekty.

Tak czy siak trzeba tam kilka razy pojechać w ciągu roku.

Tomek - 07-09-2012, 21:34

Cytat:

Wychodzi na to, że na tydzień przed zlotem było by chętnych conajmniej 20 osób :)

20 osób?
to bardzo skromne kalkulacje
my też (dziś na 99%) przyjechalibyśmy na 7-9 dni
nie opłaca się jechać 20 h w 2 strony na 40 h pobytu

Misiek :) - 07-09-2012, 21:38

Ja z Joasią też byśmy byli chętni.
Prawdopodbnie gość z węgier też móglby przyjechac wcześniej.
Napewno gośc w ęgier będzie u Nas za rok.
Tak się z Joasią Nim zaopiekowałem, że jest chętny i zachwycony :P
Może by goście z Niemiec też chcieli tydzień :P
Jak by się udało załatwić wcześniej hotel...

stary alfer - 07-09-2012, 21:40

Misiek :) napisał/a:
Tak się z Joasią Nim zaopiekowałem, że jest chętny i zachwycony

Gość z Węgier jest moim faworytem ;)

Miszcz normalnie :)

Legenda głosi, że znalazł w necie info o Zlocie i wpadł.

Szacun :)

mjsystem - 07-09-2012, 21:44

Misiek :) napisał/a:

David będzie też w lutym w Zakopanym, a odbędzie się znów zlot zimowy w Wierchmli, więc może nas odwiedzi :)
Jak ktoś chce z nim pogadać to szukajcie: David őri http://www.facebook.com/p..._tnmn#!/Kuyoshi