Sport - Inne - Typer drużynowy - zapisy
Anonymous - 14-02-2007, 11:44
No to zacznie sie prawdziwa gra
Myśle ze z dopingiem w dla WMG nikt nie ma szans
Wiec lepiej zabierajcie sie za trenowane
Stempel84 - 14-02-2007, 11:51
No ja bardzo chetnie wezme udzial jak ktos ma miejsce w teamie to niech mnie poprostu wpisze pozdrawiam.
Marcin-Krak - 14-02-2007, 12:24
arek 69 napisał/a: | AIJ Scores (dla niezorientowanych czyt.: ej aj dżej skorzzz!!!!) |
yyyyyy a czo to znaczy Bo ja nie panimaju
A kto będzie tutaj odpowiedzialny za "ustawki"
sruba - 14-02-2007, 12:42
Stempel84 napisał/a: | No ja bardzo chetnie wezme udzial jak ktos ma miejsce w teamie to niech mnie poprostu wpisze pozdrawiam. |
Stempel, 6 teamow jest juz w pelni zwartych i gotowych - najprosciej bedzie jak dobierzesz sobie 2 osoby i zalozysz nowy zespol
dla ulatwienia:
thomb napisał/a: |
No, Panowie, którzy jeszcze nie przystąpili do drużyn, pospieszyć się proszę!
Przecież z pierwszej dziesiątki rankingu jeszcze 4 ludziów jest niezrzeszonych! Pozwolę sobie imiennie wywołać: jacekq, Cezar, macia, Japas, także z czołówki: Stempel84, Ramek, tomekgliwice. Może jednak się skuszą na drużynówkę???
Jeszcze tylko dwie drużynki ...
|
Cezar - 14-02-2007, 18:22
7 ekipa:
Cezar
Macia
Stempel84
Anonymous - 14-02-2007, 18:36
brawo i jeszcze jeden i jeszcze ...
i będzie ligaaaaa!!
Anonymous - 14-02-2007, 20:24
NO rewelacja-chłopaki dawać jeszcze jedna
Anonymous - 15-02-2007, 10:37
Zauważyłem, że typujący nie czytają wielkiego czerwonego napisu w poscie Sruby z typami i nie zgłaszają chęci/niechęci do drużynówki. Co to oznacza? Że mają to głęboko gdzieś czy że nie umieją czytać? A może jakiś daltonizm - czerwony się z tłem zlewa?
Przecież drużynówka na przedstawionych zasadach nie wymaga żadnego dodatkowego nakładu pracy czy czasu, skoro i tak typujecie ...
Zgłaszać drużyny!!!! Jeszcze tylko jednaaaaaaa ... i będzie liga ...
Cracoviaczek - 15-02-2007, 10:44
thomb napisał/a: | Zauważyłem, że typujący nie czytają wielkiego czerwonego napisu w poscie Sruby z typami i nie zgłaszają chęci/niechęci do drużynówki. Co to oznacza? Że mają to głęboko gdzieś czy że nie umieją czytać? A może jakiś daltonizm - czerwony się z tłem zlewa?
Przecież drużynówka na przedstawionych zasadach nie wymaga żadnego dodatkowego nakładu pracy czy czasu, skoro i tak typujecie ...
Zgłaszać drużyny!!!! Jeszcze tylko jednaaaaaaa ... i będzie liga ... |
Ja myślę, że większość nie czyta po prostu tematu od początku tylko wkleja zestaw par z któregoś z ostatnich postów i podaje wyniki. Może jeszcze w jakiś sposób ogłosić o drużynówce żeby do wszystkich dotarło?
McDoune - 15-02-2007, 10:49
moze mail od głównozarządzającego Śruby ??
Anonymous - 15-02-2007, 11:42
No własnie tez nad tym myślałem-co to za różnica czy sie jest w drużynie czy nie -z niczym dodatkowym sie to nie wiąże, i tak sprowadza sie to do tego ze trzeba co tydzien typować...............
thomb-tez zauważyłem ze ludziska nie czytają napisu zeby wpisac Tak lub Nie
sruba - 15-02-2007, 12:02
McDoune napisał/a: | moze mail od głównozarządzającego Śruby ?? |
mail poszedl. teraz trzeba trzymac kciuki. moze sie uda
Reba - 15-02-2007, 12:13
Jakby komuś brakowało jednej osoby do drużyny to jestem zwarty i gotowy
harpagan - 15-02-2007, 12:17
Sruba a jak sie dzis zglosi jeszcze jeden team to z oficjalnych sparingow zmienimy juz na lige ?
Anonymous - 15-02-2007, 12:33
Reba napisał/a: | Jakby komuś brakowało jednej osoby do drużyny to jestem zwarty i gotowy |
No i bravo! Jedna trzecia ostatniej drużyny już jest
Reba nic się nie przejmuj tylko wal na priva do tych z rankingu co jeszcze nie są w żadnej drużynie a nóż widelec ktogoś najdzie ochota dołączyć. Powodzenia!
Jeszcze jest parę godzin
|
|
|