To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer drużynowy - zapisy

Anonymous - 14-02-2007, 11:44

No to zacznie sie prawdziwa gra :snakeman:
Myśle ze z dopingiem w dla WMG nikt nie ma szans

Wiec lepiej zabierajcie sie za trenowane :fball:

Stempel84 - 14-02-2007, 11:51

No ja bardzo chetnie wezme udzial :) jak ktos ma miejsce w teamie to niech mnie poprostu wpisze :) pozdrawiam.
Marcin-Krak - 14-02-2007, 12:24

arek 69 napisał/a:
AIJ Scores (dla niezorientowanych czyt.: ej aj dżej skorzzz!!!!)

yyyyyy a czo to znaczy :?: :mrgreen: Bo ja nie panimaju :wink:

A kto będzie tutaj odpowiedzialny za "ustawki" :?: :axe:

sruba - 14-02-2007, 12:42

Stempel84 napisał/a:
No ja bardzo chetnie wezme udzial :) jak ktos ma miejsce w teamie to niech mnie poprostu wpisze :) pozdrawiam.

Stempel, 6 teamow jest juz w pelni zwartych i gotowych - najprosciej bedzie jak dobierzesz sobie 2 osoby i zalozysz nowy zespol :D

dla ulatwienia:

thomb napisał/a:

No, Panowie, którzy jeszcze nie przystąpili do drużyn, pospieszyć się proszę!
Przecież z pierwszej dziesiątki rankingu jeszcze 4 ludziów jest niezrzeszonych! Pozwolę sobie imiennie wywołać: jacekq, Cezar, macia, Japas, także z czołówki: Stempel84, Ramek, tomekgliwice. Może jednak się skuszą na drużynówkę???
Jeszcze tylko dwie drużynki ...

Cezar - 14-02-2007, 18:22

:director: 7 ekipa:

Cezar
Macia
Stempel84

:wav:

Anonymous - 14-02-2007, 18:36

brawo :hello1: i jeszcze jeden i jeszcze ...
i będzie ligaaaaa!! :P

Anonymous - 14-02-2007, 20:24

NO rewelacja-chłopaki dawać jeszcze jedna :!: :!: :!: :!:
Anonymous - 15-02-2007, 10:37

Zauważyłem, że typujący nie czytają wielkiego czerwonego napisu w poscie Sruby z typami i nie zgłaszają chęci/niechęci do drużynówki. Co to oznacza? Że mają to głęboko gdzieś czy że nie umieją czytać? A może jakiś daltonizm - czerwony się z tłem zlewa? :wink:
Przecież drużynówka na przedstawionych zasadach nie wymaga żadnego dodatkowego nakładu pracy czy czasu, skoro i tak typujecie ...
Zgłaszać drużyny!!!! Jeszcze tylko jednaaaaaaa :prayer: :violent1: ... i będzie liga ...

Cracoviaczek - 15-02-2007, 10:44

thomb napisał/a:
Zauważyłem, że typujący nie czytają wielkiego czerwonego napisu w poscie Sruby z typami i nie zgłaszają chęci/niechęci do drużynówki. Co to oznacza? Że mają to głęboko gdzieś czy że nie umieją czytać? A może jakiś daltonizm - czerwony się z tłem zlewa? :wink:
Przecież drużynówka na przedstawionych zasadach nie wymaga żadnego dodatkowego nakładu pracy czy czasu, skoro i tak typujecie ...
Zgłaszać drużyny!!!! Jeszcze tylko jednaaaaaaa :prayer: :violent1: ... i będzie liga ...

Ja myślę, że większość nie czyta po prostu tematu od początku tylko wkleja zestaw par z któregoś z ostatnich postów i podaje wyniki. Może jeszcze w jakiś sposób ogłosić o drużynówce żeby do wszystkich dotarło?

McDoune - 15-02-2007, 10:49

moze mail od głównozarządzającego Śruby ??
Anonymous - 15-02-2007, 11:42

No własnie tez nad tym myślałem-co to za różnica czy sie jest w drużynie czy nie :idea: :idea: -z niczym dodatkowym sie to nie wiąże, i tak sprowadza sie to do tego ze trzeba co tydzien typować...............

thomb-tez zauważyłem ze ludziska nie czytają napisu zeby wpisac Tak lub Nie :violent1:

sruba - 15-02-2007, 12:02

McDoune napisał/a:
moze mail od głównozarządzającego Śruby ??

mail poszedl. teraz trzeba trzymac kciuki. moze sie uda 8)

Reba - 15-02-2007, 12:13

Jakby komuś brakowało jednej osoby do drużyny to jestem zwarty i gotowy :twisted:
harpagan - 15-02-2007, 12:17

Sruba a jak sie dzis zglosi jeszcze jeden team to z oficjalnych sparingow zmienimy juz na lige :D ?
Anonymous - 15-02-2007, 12:33

Reba napisał/a:
Jakby komuś brakowało jednej osoby do drużyny to jestem zwarty i gotowy :twisted:

No i bravo! Jedna trzecia ostatniej drużyny już jest :mrgreen:
Reba nic się nie przejmuj tylko wal na priva do tych z rankingu co jeszcze nie są w żadnej drużynie a nóż widelec ktogoś najdzie ochota dołączyć. Powodzenia!
Jeszcze jest parę godzin :wink: