Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
gulgulq - 16-01-2014, 10:31
fergul11 napisał/a: | Muszę się pochwalić popchnąłem sąsiadkę |
jak Tobie padnie to babcia w rewanżu - pociągnie
fergul11 - 16-01-2014, 10:33
gulgulq napisał/a: | babcia w rewanżu - pociągnie |
Nie udźwignie
Yoshiko - 16-01-2014, 12:30
fergul11 napisał/a: | Byłem tam raz w życiu , Białe Koszary , bo tam jest jednostka wojskowa i ma otynkowane mury , a Czerwone Koszary , bo jest tam druga jednostka wojskowa , ale nieotynkowana i widać czerwoną cegłę , ot cała filozofia . |
hehehheh rozgryzłeś to prawie z przerobem na tynk i cegły
fergul11 napisał/a: | Mam tam rodzinę . |
no widzisz jaki ten świat mały hehehheeh gulgulq napisał/a: | fergul11 napisał/a:
Muszę się pochwalić popchnąłem sąsiadkę
jak Tobie padnie to babcia w rewanżu - pociągnie |
o masakra
mjsystem - 16-01-2014, 12:33
[quote="fergul11]"Muszę się pochwalić popchnąłem sąsiadkę
taka babcia około 70ki , bateryjka jej padła w Yarisce , a wy co myśleliście ][/quote]
...że pomogłeś jej ze schodów zejść
fergul11 - 16-01-2014, 14:20
mjsystem napisał/a: | ...że pomogłeś jej ze schodów zejść |
to nie ten film "jak się pozbyć starszej pani"
Po za tym technicznie się nie da , mieszka w domu obok i ma dwa schodki do drzwi . Yoshiko napisał/a: | jaki ten świat mały | ...a no taki że będąc w Dublinie przejazdem wszedłem do Ikei i o mało nie rozdeptałem ex dziewczyny z czasów liceum
...a balując kiedyś na wewczasie spotkałem w barze hotelowym kolegę z podstawówki , parę flaszek pękło ,ale muslimy napatrzą się ruskie to się nie dziwowali .
A kogo i gdzie spotkała teściowa to nie napiszę ,bo powiecie że się nawąchałem i zmyślam
mjsystem - 16-01-2014, 15:23
fergul11 napisał/a: | A kogo i gdzie spotkała teściowa to nie napiszę ,bo powiecie że się nawąchałem i zmyślam |
Zdarza się. Spotkałem się z kolegą z klasy na Mazurach. Też przypadek. Ten dzień, ta godzina
Uwex - 17-01-2014, 08:25
Klik
Ciekawe czy na tacę też zbierają ?
Krzyzak - 17-01-2014, 08:39
Kult słońca to dobry temat. Prawie wszystkie cywilizacje przed Chrystusem go miały a i obecnie się spotyka u tzw. rdzennych plemion.
Słońce przyjemnie grzeje, jest widoczne, mamy pewność jego istnienia, sprawia że rośliny rosną, nie wymaga by co tydzień gdzieś chodzić głównie po to by sprawdzić jak obecnie ubierają się sąsiedzi
A że czasem komuś zaaplikuje raka skóry? - cóż - nie ma idealnych bogów.
fergul11 - 17-01-2014, 10:45
Krzyżak , bardzo imponuje mi trafność Twoich sformułowań
Krzyzak napisał/a: | nie wymaga by co tydzień gdzieś chodzić głównie po to by sprawdzić jak obecnie ubierają się sąsiedzi |
To też fajne
Krzyzak napisał/a: | cóż - nie ma idealnych bogów. |
mjsystem - 17-01-2014, 13:39
Uwex napisał/a: | Klik
Ciekawe czy na tacę też zbierają ? |
Wszędzie zbierają. Choćby na cele statutowe. Albo na wódkę
fergul11 - 17-01-2014, 14:02
Nie , nie napiszę że jest pięknie , słonecznie , ciepło , rzekłbym wiosennie , bo zaraz to wszystko szlag trafi i zacznie padać
To ja też mam związek wyznaniowy , czasem piję , mam swoje obrzędy i wierzę że będzie dobrze
Krzyzak - 17-01-2014, 14:05
fergul11 napisał/a: | To ja też mam związek wyznaniowy , czasem piję , mam swoje obrzędy i wierzę że będzie dobrze | na tacę zbierasz?
fergul11 - 17-01-2014, 17:08
Krzyzak napisał/a: | na tacę zbierasz? | ...kurde , na razie daję
jacek11 - 18-01-2014, 07:51
Dobra reklama z tym piciem alko chętnych zapewne nie zabraknie
Marcin-Krak - 18-01-2014, 12:03
Cytat: | W poniedziałek i wtorek (20/21 stycznia) mogą wystąpić problemy z dostępem do forum i strony klubowej w związku z planowanymi pracami przy serwerze. |
O jakieś wałki się szykują
|
|
|