To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - OIII facelift

Jackie - 08-12-2014, 10:26

losdamianos napisał/a:
Z tego co widzę po tych testach to w kategorii SUV , Outlander nie wypada najgorzej...
no ;)
mitsu00 - 08-12-2014, 11:55

Jackie>>>> Tak z innej beczki: jak Santa Fe wam sie sprzedaje? B mi sie podoba wersja po FL.
Jackie - 08-12-2014, 12:11

mitsu00 napisał/a:
Tak z innej beczki: jak Santa Fe wam sie sprzedaje?

Nie mam pojęcia ;) Nie mam u siebie Hultaja ;) Ale znając tę markę to może być porządne auto. Pytanie jak cena? W Szwecji możesz mieć fajną ofertę bo zakładam, że tam ta marka tryumfów nie święci ;)
Pozdrawiam

mitsu00 - 08-12-2014, 15:42

Jackie napisał/a:
Nie mam pojęcia Nie mam u siebie Hultaja Ale znając tę markę to może być porządne auto. Pytanie jak cena? W Szwecji możesz mieć fajną ofertę bo zakładam, że tam ta marka tryumfów nie święci

A to ciekawe :D Wydawalo mi sie ze widzialem gdzies ze wzieliscie tez Hultaja pod "strzeche"....

Jackie - 08-12-2014, 15:48

mitsu00 napisał/a:
Wydawalo mi sie ze widzialem gdzies ze wzieliscie tez Hultaja pod "strzeche"....

SsangYonga ;) Też Koreańczyk ino inny ;)
Pozdrawiam

DATSUN - 08-12-2014, 17:39

Cytat:
Ja do swojego Outlandera w porównaniu z bazową wersją dołożyłem tylko nakładki na drzwi te dolne i nakładke na zderzak tylni żebym taczkami go nie obił ;)

Witam. A te nakładki dolne na drzwi zakładałeś i kupowałeś sam czy już takiego kupiłeś?
Nie widziałem nigdzie oferty sprzedaży tych nakładek.

Szemek - 08-12-2014, 17:58

Przymierzam się do OIII (zmiana wozu na trasy, bo na miasto jest w rodzinie Coolcik ;) ), zakup chyba jednak w przyszłym roku (kwestia zgrania leasingów firmowych) - czyli albo trochę przed albo trochę po drugim (prawdopodobnym) lifcie. No i trafiłem dziś w necie na coś takiego - zastrzegam, że to może być "fejk":

WorldCarFans - 2015 Mitsubishi Outlander photos

Już się oswoiłem z wyglądem obecnej wersji - ale ta wygląda jak nawiązanie do "JetFightera", za którym wszyscy wydają się tęsknić. Chyba jest... nieźle :)

... o ile tak będzie w ogóle OIII wyglądał....

[edit]
...chyba jednak fotoszop - na wschodzie mieli to zdjęcie już 28.10.2014:
http://out-club.ru

Fun - 08-12-2014, 21:11

Szemek...dla mnie jeśli ten lift wejdzie do produkcji to będzie porażka...tylko concept-s może poprawić atrakcyjność outka
bzyczek - 09-12-2014, 09:35

DATSUN napisał/a:
Cytat:
Ja do swojego Outlandera w porównaniu z bazową wersją dołożyłem tylko nakładki na drzwi te dolne i nakładke na zderzak tylni żebym taczkami go nie obił ;)

Witam. A te nakładki dolne na drzwi zakładałeś i kupowałeś sam czy już takiego kupiłeś?
Nie widziałem nigdzie oferty sprzedaży tych nakładek.

Salon mi to dorzucił tak samo nakładkę na zderzak. Ktoś wcześniej jak wrzucał zdjęcia swojego O3 miał coś takiego zamontowane.
Te nakładki na drzwi to taki bzdetny bzdet ale troszkę zmienia wygląd samochodu z boku. I lepiej wygląda na czarnym lakierze niż u mnie na białym.

Szemek - 09-12-2014, 10:04

Fun napisał/a:
Szemek...dla mnie jeśli ten lift wejdzie do produkcji to będzie porażka...tylko concept-s może poprawić atrakcyjność outka

Po namyśle - też chyba wolę obecną wersję :)

Aż się dziwię, że drobne zmiany spowodowały, że aktualna wersja po lifcie wygląda zdecydowanie lepiej niż przed (przynajmniej "na żywo", bo na zdjęciach aż tak tego nie widzę).

DATSUN - 09-12-2014, 13:49

Do mojego salon dorzucił listwy drzwiowe i nakładkę oczywiście też. Listwy drzwiowe wziąłem ze względu na bezmyślnych ludzików otwierających na parkingach drzwi jakby byli tam sami. Poprzedni samochód miałem tak poobijany, że aż sie płakać stało, a na gorącym uczynku nikogo nie dorwałem. Te dolne listwy nie chronią drzwi, ale pewnie są ladniejsze niz listwy. Cóż... coś za coś. Kupiłem za to sobie nakładki na klamki w "chromie", może będzie ciut ładniej ?

[ Dodano: 11-12-2014, 19:06 ]
mam pytanie, czy słyszeliście może o możliwości wgrania do komputera samochodu języka polskiego. Jakoś daję radę z angielskim, ale przy wyborze kontaktu i obsługi bluetooth to po prostu dla mnie katastrofa. Jakoś nie ogarniam.

Fun - 20-12-2014, 10:43

Trochę smutnej prawdy :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=FpiZ6Y7bW9g

Grimm - 20-12-2014, 13:23

Błagam Cię. .. Co może mówić o samochodzie laluś w okularach który dostał go na 8 godzin użytkowania. Zacharze (odmienia się to?) zrób Outlanderem min 10K KM i WTEDY MASZ PRAWO OCENIAĆ AUTO POD KAŻDYM KĄTEM...

Podłokietnik zbyt twardy, nagradzany system ALPINE do dupy a Outlandera da się naprawić młotkiem (zwłaszcza zawieszenie i najlepszy w klasie SUV napęd 4x4)...

Wesołych Świąt dla kumatych.

bzyczek - 20-12-2014, 13:50

BTW. Ma ktoś z Was pokazaną w tym filmie tą stację ALPINE lub coś podobnego?
Fun - 20-12-2014, 14:28

Oj tam :P ...a ja lubie testy Zachara...ma ich dosc sporo i powiem szczerze ze dosc rzadko wychwala auta ktore testuje...z tym podlokietnikiem to lekka przesada, ale to ze japonce nie sluchaja sugestii uzytkownikow to niestety racja i ten lift po 2012 jest rzeczywiscie lekko smieszny...suma sumarum ocenil auto dosc pozytywnie, a ze porownal do Nivy to moim zdaniem komplement bo to auto jak malo ktore trwale i naprawde 4x4...

Jesli przyszly lift na wiosne 2015 zapowiadany ma byc podobnie ubogi to bedzie zenada...bo nie wiele sie zmieni, a aktualna wersja O3 straci trochę na wartosci jak to ma miejsce po poliftingowych autach...