Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Anonymous - 22-08-2007, 20:02
Witam
Byłem ostatnio w Cesarce i zarezerwowałem sobie miejsce noclegowe na miejscu zobaczymy co z tego wyjdzie. Z drugiej strony faktycznie do profesjonalizmu dużo im brakuje ale miejmy nadzieję że wszystko wypali i będziemy zadowoleni.
Z tego co wiem nie ma innego ośrodka też się o to pytałem niestety:(
Wydaje mi się że czas pokaże co z tego wyjdzie
Anonymous - 22-08-2007, 20:07
sapa1000 napisał/a: | Witam
Byłem ostatnio w Cesarce i zarezerwowałem sobie miejsce noclegowe na miejscu zobaczymy co z tego wyjdzie. Z drugiej strony faktycznie do profesjonalizmu dużo im brakuje ale miejmy nadzieję że wszystko wypali i będziemy zadowoleni.
Z tego co wiem nie ma innego ośrodka też się o to pytałem niestety:(
Wydaje mi się że czas pokaże co z tego wyjdzie |
Troche nie rozumiem. Moglbys doprecyzowac rezerwacje, ktora wykonales na miejscu... Jest taka mozliwosc gdzies obok, czy Pani z osrodka rezerwuje cos na boku?
Gene - 22-08-2007, 20:08
A co ma wyjsc... dla kasy zrobia wszystko. Typowe polskie cwaniactwo. W ostatniej chwili sciemnic, wiedzac, ze i tak sie nie wycofaja.
pamar - 22-08-2007, 21:20
Czołem , jak ktoś ma kłopoty z noclegiem to myślę że nie będzie problemu w ośrodku RELAKS w Wiśniowej Górze - http://wisniowa-urlop.pl/
Anonymous - 22-08-2007, 21:33
Witam! Z powodu braku czasu, kiepsko interesuje sie tym zlotem, chociaż pewnie tam przyjade, ale mam kilka pytań. 1. jakiego miejsca mam szukać w tym strykowie, gdzie konkretnie jest ten zlot. 2. od której się zaczyna 3. nigdze się nie wpisywalem na liste, czy nie bedzie problemu z wiazdem!
[ Dodano: 22-08-2007, 22:22 ]
juz znalazlem miejsce dokladne dane jaki czas rozpoczęcia imprezy. ale dotyczące mojego trzeciego pytania jest aktualne, oraz chciałbym sie dowiedziec, czy sa jakieś oplaty oprucz tych kwater! i czy wpuszczą mnie do tej szkoly bezpiecznej jazdy?
Hubeeert - 22-08-2007, 22:39
arturro napisał/a: | yaro1976 napisał/a: | czym w tym wątku. |
eee kurde bez jaj, sorry ale nie mam zamiaru szukac kogos kto wpusci mnie do lazienki, nie dosc ze przeplacalem (kazdy kto wplacil z gory) to teraz zostalem tak wyrolowany. f**k
o ile jest taka mozliwosc to przesuncie mnie do tej kobity z agroturystyki, wazne aby byla lazienka. nie widze dla siebie innej opcji jak pokoj z kiblem
a kurcze u tej kobity z agroturystyki trzeba miec spiwory luudzie skad ja wezme spiwor |
Ja wspominajac Zlot sprzed 2 lat pisze sie z Toba
Anonymous - 22-08-2007, 22:46
na jakiej ulicy jest ta szkoła bezpi. jazdy? nigdy nie byłem w łodzi...
Anonymous - 22-08-2007, 23:17
Hubeeert napisał/a: | arturro napisał/a: | yaro1976 napisał/a: | czym w tym wątku. |
eee kurde bez jaj, sorry ale nie mam zamiaru szukac kogos kto wpusci mnie do lazienki, nie dosc ze przeplacalem (kazdy kto wplacil z gory) to teraz zostalem tak wyrolowany. f**k
o ile jest taka mozliwosc to przesuncie mnie do tej kobity z agroturystyki, wazne aby byla lazienka. nie widze dla siebie innej opcji jak pokoj z kiblem
a kurcze u tej kobity z agroturystyki trzeba miec spiwory luudzie skad ja wezme spiwor |
Ja wspominajac Zlot sprzed 2 lat pisze sie z Toba |
jasne nie ma sprawy
Anonymous - 23-08-2007, 00:22
Ja mam dwa spiwory. Nie piewrszej co prawda mlodosci ale poki co cieplo jest. Zabrac ???
Jak zabrać poprosze na PW.
inferno - 23-08-2007, 00:32
Dopiero teraz się zdecydowałem. Nocleg zorganizuję sobie sam (mam nadzieję ) na miejscu, ale chętnie przyłączę się w trasie do kogoś - wszak w kupie raźniej.
Kto jedzie z okolic W-wy i kiedy? Ja planuję wyjazd wcześnie rano w sobotę, żeby dojechać na rozpoczęcie szkoły bezpiecznej jazdy. Dajcie znać na pw...
Anonymous - 23-08-2007, 08:02
Ja też zostałem wysterowany z pokoju 2 osobowego. Tak więc, powie mi ktoś, co jest w tym domku 4 osobowym. Czy będzie jakaś pościel, coś żeby zagotować wodę itd. Mam małe dziecko i dlatego potrzebowałem łazienki i kibelka. Jeśli go nie ma to czy chociarz w tym pie......nym domku jest coś abym zrobił dziecku coś ciepłego do jedzenia no i czy będzie miało się czymś przykryć. Niech ktoś mi odpowie bo to już jutro.
yaro1976 - 23-08-2007, 10:43
doli73 napisał/a: | Ja też zostałem wysterowany z pokoju 2 osobowego. Tak więc, powie mi ktoś, co jest w tym domku 4 osobowym. Czy będzie jakaś pościel, coś żeby zagotować wodę itd. Mam małe dziecko i dlatego potrzebowałem łazienki i kibelka. Jeśli go nie ma to czy chociarz w tym pie......nym domku jest coś abym zrobił dziecku coś ciepłego do jedzenia no i czy będzie miało się czymś przykryć. Niech ktoś mi odpowie bo to już jutro. |
umywalka, ciepła woda, pościel, brak sprzętu do gotowanie (z uwagi na stołówkę na terenie osrodka) - zabrać czajnik.
Ja będę dysponował maszynką elektryczną + jakis garnek, tak więc zapraszam do siebie na gotowanie zupki. Oczywiście łazienka równiez będzie ogólnodostępna!
yaro
Anonymous - 23-08-2007, 11:16
Troche nie rozumiem. Moglbys doprecyzowac rezerwacje, ktora wykonales na miejscu... Jest taka mozliwosc gdzies obok, czy Pani z osrodka rezerwuje cos na boku?[/quote]
Cześć
Chodzi mi o to że postanowiłem samemu zorgazizować sobie noclego ponieważ do ostatniej chwili nie wiedziałem że pojadę na zlot.Podjechałem pod recepcję i tam był jakis pan (nie pani która przewija się w poprzednich wątakch), na początku nie chciał nic wynająć ale jak się dowiedział że jestem ze zlotu odbyło się bez najmniejszych problemów tylko że nie w domkach a w pokoju w ośrodku.
Anonymous - 23-08-2007, 11:22
gdyby co to fruu też udostępni swój domek z kanalizacją dla wszystkich potrzebujących (szczególnie mających dzieci). Czajnik gwarantuję, kawę i herbatę też... do wyczerpania zapasów
Potek - 23-08-2007, 11:26
INFO DLA ZDESPEROWANYCH
W Strykowie jest hotel o nazwie HOTEL 500
Ceny pokoi i namiary znajdziecie TUTAJ
Tanio nie jest ale to zawsze jakaś alternatywa.
|
|
|