Zloty i Spoty - Elbetreffen XI in 2015
Tomek - 22-06-2015, 09:43
Widzialem na FB zdjęcia Bodo w szpitalu i się właśnie zastanawiałem o co chodzi.
Wojtek, wyjaśnij jeszcze to:
Wojciech Bogacz napisał/a: | Pomimo tego faktu w sobotę mocno zintegrowaliśmy się z przybyłymi mitusmaniakami a także znajomymi z Niemiec, Christianem, Bodo i oczywiście Ronaldem |
Wojciech Bogacz napisał/a: | Niestety w piątek wieczorem Bodo miał zawał serca i niestety wylądował w szpitalu. |
wyszedł w sobotę się z wami napić?
Bizi78 - 22-06-2015, 10:11
Parę moich fotek .
Polska ekipa na ET15:
Dzieci na placu zabaw .
Ładny lancerek, no może poza felgami .
MSS z serduchem galanta 2.5V6 .
Rodzynek Made in Japan :
Więcej fotek jak będę miał czas .
mjsystem - 22-06-2015, 10:12
Tomek napisał/a: | wyszedł w sobotę się z wami napić? | Wojtkowi pomyliła się chronologia.
Bodo w tym tygodniu wyjdzie ze szpitala. Proszę, aby wszyscy (którzy go znają) trzymali za niego kciuki. Zawał to nie przelewki. Mniej stresu, mniej kilogramów, mniej tytoniu. Takie są zalecenia lekarzy.
Tomek - 22-06-2015, 10:22
Bizi78 napisał/a: | MSS z serduchem galanta 2.5V6 . |
już mam inspirację na wypadek padaczki silnika w Carismie
Wojciech Bogacz - 22-06-2015, 12:12
mjsystem napisał/a: | Wojtkowi pomyliła się chronologia. |
Owszem - zdarzenie miało miejsce w piątek i wtedy też serdecznie wyściskaliśmy się z Bodo zaraz przy wjeździe. Tak się ucieszył na nasz widok, że prawie się na nas rzucił
mjsystem napisał/a: | Bodo w tym tygodniu wyjdzie ze szpitala. Proszę, aby wszyscy (którzy go znają) trzymali za niego kciuki. Zawał to nie przelewki. Mniej stresu, mniej kilogramów, mniej tytoniu. Takie są zalecenia lekarzy. |
Trzymamy mocno Sami też może też miejmy to gdzieś w głowie, żeby więcej korzystać z życia.
Tomek napisał/a: | MSS z serduchem galanta 2.5V6 .
już mam inspirację na wypadek padaczki silnika w Carismie |
Heh - okazuje się, że silniki z Gala pasują do wszystkich mitsu
mjsystem, Tak w ogóle to pochwal się zdjęciem z dziewczynami
mjsystem - 22-06-2015, 16:07
Wojciech Bogacz napisał/a: | mjsystem, Tak w ogóle to pochwal się zdjęciem z dziewczynami | Aj tam, jak co roku, Helga zaliczona
Wojciech Bogacz - 22-06-2015, 16:21
mjsystem napisał/a: | Aj tam, jak co roku, Helga zaliczona |
Noo - ale jedna z nich była wyjątkowo helgowata i stąd pytałem o zdjęcie
Tomek - 22-06-2015, 18:17
Wojciech Bogacz napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Aj tam, jak co roku, Helga zaliczona |
Noo - ale jedna z nich była wyjątkowo helgowata i stąd pytałem o zdjęcie |
mjsystem, dawaj zdjęcie, albo ban
mjsystem - 22-06-2015, 18:42
Wojciech Bogacz napisał/a: | Noo - ale jedna z nich była wyjątkowo helgowata i stąd pytałem o zdjęcie |
Tomek napisał/a: | mjsystem, dawaj zdjęcie, albo ban | Raczej prywatna kolekcja
Misiek :) - 22-06-2015, 21:00
Z M6riano do Warszawy dotarliśmy dziś (poniedziałek) około 8 rano.
Berlin jest bardzo ładnym miastem i polecam zwiedzanie po ET za rok.
Dziękuję w imieniu moim, Joann i szwagra ekipie z pod niebieskiego namiotu-pawilonu za bardzo mile spędzony czas.
Dziękuje też Christianowi (i jego rodzicom) za gościnę w Berlinie i pomoc przy ogarnięciu komunikacji Miejskiej.
|
|
|