To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Srebrny Galant telewizoora

telewizoor - 06-02-2015, 10:02

McCoy, bardzo lubię Twoje posty na forum - zawsze poprawiają humor :D
KsiadzRobak - 06-02-2015, 10:18

W EA sedan, bagażnik delikatnie schodzi w dół i zaburza to idealną linię "klina" - przynajmniej optycznie.
Dodanie delikatnego spojlera do tego auta znacznie poprawia jego wygląd.

booohal - 06-02-2015, 12:40

KsiadzRobak napisał/a:
W EA sedan, bagażnik delikatnie schodzi w dół i zaburza to idealną linię "klina" - przynajmniej optycznie.

O, to to to to właśnie.
Gdyby nie ważniejsze wydatki już dawno miałbym u siebie ori spoilerek ;)
Montuj czem prędzej :)

eremita - 06-02-2015, 13:20

I doszedłeś jak jest montowana lotka?

Spoiler w galu dla mnie mocno poprawia wygląd :mrgreen:
Tyle że ten ori jest trochę za delikatny jak dla mnie, chyba że ori od vr4 :mrgreen:

Hugo - 06-02-2015, 14:53

KsiadzRobak napisał/a:
Nic dodać nic ująć. Choć nigdy nie byłem zwolennikiem spojlerów na klapie, to jednak po pewnych obserwacjach do mojego Gala w tym roku ma również wskoczyć na tylną klapę spojler, ale z Gala E5x w sedanie. Trochę nie leży, ale coś się wymyśli, bo jak go położyłem na klapie to aż mi się papa uśmiechnęła, tak idealnie pasuje do dolnej dokładki zderzaka Avance i sprawia, że tył wreszcie nabiera charakteru, podobnie jak przód.
telewizoor - 08-02-2015, 12:48

Mam sprawcę szarpania...

Była troszkę głębiej niż na zdjęciu ale nie dużo :shock: zbyt rzadko patrzę pod maskę :oops:

telewizoor - 13-02-2015, 12:20

Galant dostał:

w kolorze, z garbem, lekko porysowana ale cudów na tym świecie nie ma. Stara wyglądała tak:

Przy okazji naprawiliśmy mechanizm wycieraczek(obijały się albo na dole albo u góry - chodziły jak chciały).

I w najbliższym czasie...

inq - 13-02-2015, 12:37

Ostatnia fotka najlepsza :)
eremita - 13-02-2015, 15:52

inq napisał/a:
Ostatnia fotka najlepsza :)

dokladnie :twisted:

McCoy - 13-02-2015, 16:36

Czemu galanty tak rdzewieją... :cry: żal,ze Japończycy puścili takie blachy kiepskie ,i to tak w ładnej formie.Na wiosne bede sie musial swoim zając,bo juz w kilku miejscach rude sie pokazuje.Z drugiej strony swoje lata juz mają te auta.
telewizoor - 21-02-2015, 11:47

Eibach:

Jest niżej i twardziej, lepsze prowadzenie w zakrętach :) Tylko szkoda że tył też siada. Dla kogoś kto zazwyczaj jeździ sam albo nie wozi zbyt często bagażu polecam.

PS Sorry że taki brudny

sveno - 21-02-2015, 19:07

telewizoor napisał/a:
Tylko szkoda że tył też siada
mówiłem :)

Przód jeszcze siądzie, poczekaj aż się sprężyny ułożą, zła wiadomość, że tył też jeszcze siądzie :)

telewizoor - 21-02-2015, 19:10

Póki co założyłem turbo-gumy usztywniające i coś tam się polepszyło 8) Ogólnie prowadzenie bajka, naprawdę jest dobrze!
eremita - 21-02-2015, 19:23

Mi tam nic nie siada :mrgreen:
Przynajmniej na tą chwilę :P

Tak wygląda ponad pół roku od montażu eibachów

telewizoor - 23-02-2015, 15:25

Samochód jeździ wspaniale, ale będę potrzebował porady doświadczonych ekspertów... Mianowicie:

Drzwi kierowcy.. Co najlepiej zrobić? Czy nic nie robić i kupić nowe drzwi :(

Żeby nie było tak ponuro: