Nasze Miśki - Srebrny Galant telewizoora
telewizoor - 06-02-2015, 10:02
McCoy, bardzo lubię Twoje posty na forum - zawsze poprawiają humor
KsiadzRobak - 06-02-2015, 10:18
W EA sedan, bagażnik delikatnie schodzi w dół i zaburza to idealną linię "klina" - przynajmniej optycznie.
Dodanie delikatnego spojlera do tego auta znacznie poprawia jego wygląd.
booohal - 06-02-2015, 12:40
KsiadzRobak napisał/a: | W EA sedan, bagażnik delikatnie schodzi w dół i zaburza to idealną linię "klina" - przynajmniej optycznie.
Dodanie delikatnego spojlera do tego auta znacznie poprawia jego wygląd. |
O, to to to to właśnie.
Gdyby nie ważniejsze wydatki już dawno miałbym u siebie ori spoilerek
Montuj czem prędzej
eremita - 06-02-2015, 13:20
I doszedłeś jak jest montowana lotka?
Spoiler w galu dla mnie mocno poprawia wygląd
Tyle że ten ori jest trochę za delikatny jak dla mnie, chyba że ori od vr4
Hugo - 06-02-2015, 14:53
KsiadzRobak napisał/a: | W EA sedan, bagażnik delikatnie schodzi w dół i zaburza to idealną linię "klina" - przynajmniej optycznie.
Dodanie delikatnego spojlera do tego auta znacznie poprawia jego wygląd. | Nic dodać nic ująć. Choć nigdy nie byłem zwolennikiem spojlerów na klapie, to jednak po pewnych obserwacjach do mojego Gala w tym roku ma również wskoczyć na tylną klapę spojler, ale z Gala E5x w sedanie. Trochę nie leży, ale coś się wymyśli, bo jak go położyłem na klapie to aż mi się papa uśmiechnęła, tak idealnie pasuje do dolnej dokładki zderzaka Avance i sprawia, że tył wreszcie nabiera charakteru, podobnie jak przód.
telewizoor - 08-02-2015, 12:48
Mam sprawcę szarpania...
Była troszkę głębiej niż na zdjęciu ale nie dużo zbyt rzadko patrzę pod maskę
telewizoor - 13-02-2015, 12:20
Galant dostał:
w kolorze, z garbem, lekko porysowana ale cudów na tym świecie nie ma. Stara wyglądała tak:
Przy okazji naprawiliśmy mechanizm wycieraczek(obijały się albo na dole albo u góry - chodziły jak chciały).
I w najbliższym czasie...
inq - 13-02-2015, 12:37
Ostatnia fotka najlepsza
eremita - 13-02-2015, 15:52
inq napisał/a: | Ostatnia fotka najlepsza |
dokladnie
McCoy - 13-02-2015, 16:36
Czemu galanty tak rdzewieją... żal,ze Japończycy puścili takie blachy kiepskie ,i to tak w ładnej formie.Na wiosne bede sie musial swoim zając,bo juz w kilku miejscach rude sie pokazuje.Z drugiej strony swoje lata juz mają te auta.
telewizoor - 21-02-2015, 11:47
Eibach:
Jest niżej i twardziej, lepsze prowadzenie w zakrętach Tylko szkoda że tył też siada. Dla kogoś kto zazwyczaj jeździ sam albo nie wozi zbyt często bagażu polecam.
PS Sorry że taki brudny
sveno - 21-02-2015, 19:07
telewizoor napisał/a: | Tylko szkoda że tył też siada | mówiłem
Przód jeszcze siądzie, poczekaj aż się sprężyny ułożą, zła wiadomość, że tył też jeszcze siądzie
telewizoor - 21-02-2015, 19:10
Póki co założyłem turbo-gumy usztywniające i coś tam się polepszyło Ogólnie prowadzenie bajka, naprawdę jest dobrze!
eremita - 21-02-2015, 19:23
Mi tam nic nie siada
Przynajmniej na tą chwilę
Tak wygląda ponad pół roku od montażu eibachów
telewizoor - 23-02-2015, 15:25
Samochód jeździ wspaniale, ale będę potrzebował porady doświadczonych ekspertów... Mianowicie:
Drzwi kierowcy.. Co najlepiej zrobić? Czy nic nie robić i kupić nowe drzwi
Żeby nie było tak ponuro:
|
|
|