Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Anonymous - 15-05-2008, 15:42
a ja nikogo nie widze i nikogo w zwiazku z tym nie pozdrawiam:P
Chcialem sie zapytac czy poza zlotami co miesiac lokalnymi jest jakies miejsce spotow, gdzie w razie jakby sie ktos nudzil i zawsze beda podobni znudzeni..lub zafascynowani zalezy jak oceniac.. gdzie zawsze ktos bedzie, mozna sobie pogadac, wypic soczek i takie tam.. opowiesci asfaltowo-chodnikowe:))))
ruslana81 - 15-05-2008, 21:26
Grupa mazowiecka spotyka sie raz w miesi±cu - każdy pierwszy czwartek. No chyba, że o czym¶ nie wiem... Czę¶ć ludzi i tak ma problemy aby dotrzeć raz w miesi±cu - raczej niewielu się nudzi. Czasem, tak jak to miało miejsce w weekend, robimy "spontan-spota", bo np. przyjeżdżaj± MM-ki z innego regionu
Anonymous - 24-05-2008, 06:38
Pozdrawiam kierowcę ciemnego Colta, za którym stałem sobie wczoraj na ¶wiatłach przed zwężeniem Modlińskiej. To pierwsza ramka na rejestrację Mitsumaniaków jak± widziałem w realu
Gene - 27-05-2008, 08:57
Serdeczne podziekowania dla Pani w metaliczno-oliwkowej Carismie. Wpuscila mnie na lewy pas do skretu przed skrzyzowaniem Powsinskiej z Golkowska.
cns80 - 27-05-2008, 11:26
A ja pozdrawiam kolegę z białego Colta C5X na tablicach WWL...., który jechał dzi¶ przedemn± Broniewskiego z małym pieskiem. Chyba miał nawet naklejki Mitsumaniaków
McDoune - 30-05-2008, 01:41
Dzisiaj to chyba jaki¶ spocik był na Żoliborzu, stały jeden obok drugiego zielony CAO, biały CB i czarny CJ
Fajnie wszystkie razem wygl±daj±
czarnuch23 - 30-05-2008, 01:44
zaden spot D: poprstu rodzina
Pozdrawiam kierowce czerwonego colciaka C5X na wwl... niestety nie miales szans bo mi sie spieszylo
McDoune - 30-05-2008, 01:47
czarnuch23 napisał/a: | zaden spot D: poprstu rodzina |
serio
ruslana81 - 30-05-2008, 08:12
McDoune napisał/a: | Dzisiaj to chyba jaki¶ spocik był na Żoliborzu, stały jeden obok drugiego zielony CAO, biały CB i czarny CJ |
hahaha.... o tak, my teraz mamy pod blokiem codziennie mini-spota Burżujstwo się szerzy
harpagan - 30-05-2008, 08:37
McDoune napisał/a: | spocik był na Żoliborzu |
Na Bielanach !
Anonymous - 30-05-2008, 08:44
witam
chcialbym pozdrowic sliczna dziewczyne z czarnego misiaka colta, ktora widzialem dzisiaj na prawym pasie przy rondzie z palemka, a potem wiezdzala prawym pasem na most poniatowskiego.. Ladny samochodzik, a kierowca... ) z wrazenia malo sie nie rozbilem:P
Pozdrowienia serdeczne:)
mlun - 30-05-2008, 15:34
A ja pozdrawiam wła¶ciciela(mitusmaniaka do tego:P) srebrnego Gala zaparkowanego pod blokiem na rejestracja WR. Na ulicy Francuskiej dodam:P
krotka - 31-05-2008, 00:55
a ja dzisiaj mijałam Mi¶ków jak mrówków i tradycyjnie nikt mnie nie pozdrowił powinnam sobie rozwiesić jaki¶ transparent na samochodzie "Pozdrawiajcie", bo do tej pory mam na koncie tylko jedno pozdrowienie od stycznia...
Ja to ja, jako¶ sobie z tym radzę, ale Czarny to już jest bliski depresji, mówię mu, żeby nie brał tego do siebie, ale chłopakowi jest tak strasznie przykro, że aż mi serce pęka jak widzę to rozczarowane, smutne Colciakowe spojrzenie
Jak nie dla mnie, to dla Czarnego czasem niech kto¶ zamacha
[ Dodano: 31-05-2008, 00:57 ]
mlun napisał/a: | A ja pozdrawiam wła¶ciciela(mitusmaniaka do tego:P) srebrnego Gala zaparkowanego pod blokiem na rejestracja WR. Na ulicy Francuskiej dodam:P |
teee a to nie Artur, nasz samotny wilk?
mlun - 31-05-2008, 13:13
Miał naklejkę na tylnej klapie po lewej stronie. Naklejka koloru białego o ile dobrze dostrzegłem więc masz więcej info do weryfikacji:P
Czasem w Otowcku widze sporo Mitsu i się zastanawiam czy też należ± do klubu czy nie bo dziwnie się potrafi± spojrzeć jak Cari podjeżdzam:P
krotka - 31-05-2008, 18:17
Lonewolf odbierał odemnie naklejki, ale nie wiem jak je w końcu ponaklejał
|
|
|