Gadzety - Naklejki klubowe
Cezar - 06-03-2008, 13:13
Hubeeert, jak wszystko jest ok to jak mozesz przywroc na swoje miejsce temat krotki pt Naklejki Klubowe 2 , ktory zalega w smetniku
krotka - 06-03-2008, 13:21
Chyba nie tak szybko Naklejki jeszcze muszą przejść kontrolę jakości u Akbiego
Hubeeert - 06-03-2008, 13:22
krotka napisał/a: | Formalizm "zarządu" MitsuManiaków też lekko zmniejszył mój zachwyt MM i beinteresowną chęcią pomocy innych klubowiczów. Bo mimo iż, MitsuManiacy będą nadal tak wspaniali jak byli, to ja ciągle będę pamiętała, jak ja oberwałam po uszach za własny wkład.... |
I tu dochodzimy do sedna sprawy bo Mitsumaniaki nie mają zarządu jako takiego.
Założeniem było to, że Klubowicze mogą sami robić gadżety. Byle zachowac logo Klubowe.
Natomiast sformalizowanie sprawy wynikło z tego, że na niektóre gadżety trzeba było bardzo długo czekać, Klubowicze zapisywali się a potem nie odbierali wiadomości, nie wysyłali pieniędzy. Wiesz - jak to w życiu.
Nie zgadzam się z tym co zrobił Firebee - tzn z usunięciem tego tematu i dlatego go przywrócę.
Serdeczna prośba - wyjasnijcie sobie co i jak i pchnijmy temat do przodu. Juz bez niepotrzebnych (chodzi przecież o to, żeby naklejki były) przytyków.
Pozdrawiam
akbi - 06-03-2008, 13:57
krotka napisał/a: | Naklejki jeszcze muszą przejść kontrolę jakości u Akbiego |
Chyba nie muszą ... bo jak pisałHubeeert, naklejki widział już Matejko.
Sorki Krotka ...ale ja też o niczym nie wiedziałem, a Ty też sama tego nie napisałaś, żę ktokolwiek o tym wie
Niemniej jednak czekam na naklejki od Ciebie (poprzez Czerwienia) i ruszamy z tematem.
Matejko - 06-03-2008, 20:01
nie widzialem naklejek, widzialem temat, dogadalem z hubertem stwierdzilismy ze jesli krotka robi cos dla nas to czemu nie,
ja narzekam ostatnio na brak czasu, i slabo mi idzie dystrybucja naklejek (wychodze z domu zanim otworza poczte, wracam po zamknieciu)
cena naklejek - moze bierze sie stad ze place za nie po wykonaniu i zamawiam ilosc taka jaka potrzebuje a nie arkusz, za ktory musze zaplacic i wylozyc swoje pieniadze,
Morfi - 06-03-2008, 21:37
krotka, Ja poprosze 4 srebrne i czekam na Hasło
I nie przejmuj sie. Wkońcu jesteśmy wielka rodziną
macia - 06-03-2008, 21:59
krotka - nie przejmuj się, bywa Najważniejsze, że są naklejki, które się ludziom podobają i szacunek dla Ciebie, że podjęłaś się strony organizacyjnej
A co do jakości naklejek, bo i o tym było, to ja wyrażę swoje zdanie tak: jeśli zgadza się logo, to ich jakość dla "decyzyjnych" powinna mieć już drugorzędne znaczenie. W końcu były zdjęcia i opis i jeśli ktoś się decyduje, to chyba wie na co. I powiem więcej: nawet gdyby miały mi się po pół roku odkleić, to i tak chciałbym je mieć. Pozwólmy innym na samodzielne podejmowanie decyzji, nawet jeśli czasem uważamy je za złe...
Aha - jakby była następna partia, to ja od razu 4 srebrne zamawiam
krotka - 06-03-2008, 22:36
ruszymy z tematem jak tylko mój temat zostanie odblokowany
Hubeeert - 06-03-2008, 23:20
krotka napisał/a: | ruszymy z tematem jak tylko mój temat zostanie odblokowany |
już
krotka - 06-03-2008, 23:54
dziękuję w takim razie wracam na swoje podwórko
Pozdrawiam i zainteresowanych moimi naklejkami zapraszam ponownie na temat Naklejki Klubowe 2
Matejko - 15-03-2008, 17:59
to dla zainteresowanych mam w danej chwili tak:
okragle:
srebrne - 3szt. wew
czarne - 2szt. wew, 5szt. zew
biale - 2szt. wew, 5szt. zew
trojkatne:
srebrne - 1zew
czarne - 1wew, 7 zew
biale - 6zew
2kol - 1zew
Anonymous - 15-03-2008, 19:15