To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki klubowe

Cezar - 06-03-2008, 13:13

Hubeeert, jak wszystko jest ok to jak mozesz przywroc na swoje miejsce temat krotki pt Naklejki Klubowe 2 ;) , ktory zalega w smetniku :wink:
krotka - 06-03-2008, 13:21

Chyba nie tak szybko ;) Naklejki jeszcze muszą przejść kontrolę jakości u Akbiego ;)
Hubeeert - 06-03-2008, 13:22

krotka napisał/a:
Formalizm "zarządu" MitsuManiaków też lekko zmniejszył mój zachwyt MM i beinteresowną chęcią pomocy innych klubowiczów. Bo mimo iż, MitsuManiacy będą nadal tak wspaniali jak byli, to ja ciągle będę pamiętała, jak ja oberwałam po uszach za własny wkład....

I tu dochodzimy do sedna sprawy bo Mitsumaniaki nie mają zarządu jako takiego.
Założeniem było to, że Klubowicze mogą sami robić gadżety. Byle zachowac logo Klubowe.
Natomiast sformalizowanie sprawy wynikło z tego, że na niektóre gadżety trzeba było bardzo długo czekać, Klubowicze zapisywali się a potem nie odbierali wiadomości, nie wysyłali pieniędzy. Wiesz - jak to w życiu.

Nie zgadzam się z tym co zrobił Firebee - tzn z usunięciem tego tematu i dlatego go przywrócę.
Serdeczna prośba - wyjasnijcie sobie co i jak i pchnijmy temat do przodu. Juz bez niepotrzebnych (chodzi przecież o to, żeby naklejki były) przytyków.

Pozdrawiam

akbi - 06-03-2008, 13:57

krotka napisał/a:
Naklejki jeszcze muszą przejść kontrolę jakości u Akbiego ;)

Chyba nie muszą ... bo jak pisałHubeeert, naklejki widział już Matejko.
Sorki Krotka ...ale ja też o niczym nie wiedziałem, a Ty też sama tego nie napisałaś, żę ktokolwiek o tym wie :)

Niemniej jednak czekam na naklejki od Ciebie (poprzez Czerwienia) i ruszamy z tematem.

Matejko - 06-03-2008, 20:01

nie widzialem naklejek, widzialem temat, dogadalem z hubertem stwierdzilismy ze jesli krotka robi cos dla nas to czemu nie,
ja narzekam ostatnio na brak czasu, i slabo mi idzie dystrybucja naklejek (wychodze z domu zanim otworza poczte, wracam po zamknieciu)
cena naklejek - moze bierze sie stad ze place za nie po wykonaniu i zamawiam ilosc taka jaka potrzebuje a nie arkusz, za ktory musze zaplacic i wylozyc swoje pieniadze,

Morfi - 06-03-2008, 21:37

krotka, Ja poprosze 4 srebrne i czekam na Hasło :D
I nie przejmuj sie. Wkońcu jesteśmy wielka rodziną :mrgreen:

macia - 06-03-2008, 21:59

krotka - nie przejmuj się, bywa :lol: Najważniejsze, że są naklejki, które się ludziom podobają i szacunek dla Ciebie, że podjęłaś się strony organizacyjnej :wink:
A co do jakości naklejek, bo i o tym było, to ja wyrażę swoje zdanie tak: jeśli zgadza się logo, to ich jakość dla "decyzyjnych" powinna mieć już drugorzędne znaczenie. W końcu były zdjęcia i opis i jeśli ktoś się decyduje, to chyba wie na co. I powiem więcej: nawet gdyby miały mi się po pół roku odkleić, to i tak chciałbym je mieć. Pozwólmy innym na samodzielne podejmowanie decyzji, nawet jeśli czasem uważamy je za złe...
Aha - jakby była następna partia, to ja od razu 4 srebrne zamawiam :lol:

krotka - 06-03-2008, 22:36

ruszymy z tematem jak tylko mój temat zostanie odblokowany :)
Hubeeert - 06-03-2008, 23:20

krotka napisał/a:
ruszymy z tematem jak tylko mój temat zostanie odblokowany :)

już

krotka - 06-03-2008, 23:54

dziękuję :) w takim razie wracam na swoje podwórko :)

Pozdrawiam i zainteresowanych moimi naklejkami zapraszam ponownie na temat Naklejki Klubowe 2

Matejko - 15-03-2008, 17:59

to dla zainteresowanych mam w danej chwili tak:
okragle:
srebrne - 3szt. wew
czarne - 2szt. wew, 5szt. zew
biale - 2szt. wew, 5szt. zew

trojkatne:
srebrne - 1zew
czarne - 1wew, 7 zew
biale - 6zew
2kol - 1zew

Anonymous - 15-03-2008, 19:15