Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków w Białymstoku - Lista obecności
tomusn - 12-06-2006, 13:20
cimon102 napisał/a: | Po co wam plakacik, Uderzcie do firmy zajmujacej sie szyldami, reklamami i zrobia wam za pare zlotych wlepke na tylnia szybke informujaca o zlocie. |
nie chodzi o wlepkę tylko o termin, plan, program, atrakcje,mapkę dojazdu czy kto tam co chce upchnąć, zrobiony w dostępnym dla wszystkich formacie .doc, czy inny .pdf, kto ma drukarkę i chęci sam wydrukuje
Anonymous - 17-06-2006, 16:47
Ja czyli por_zybert z żońcią też się pojawie. Proszę o wpis na listę.
igi - 21-06-2006, 08:32
tomusn napisał/a: | nie chodzi o wlepkę tylko o termin, plan, program, atrakcje,mapkę dojazdu czy kto tam co chce upchnąć, zrobiony w dostępnym dla wszystkich formacie .doc, czy inny .pdf, kto ma drukarkę i chęci sam wydrukuje |
tomusn, w weekend jestem umówiony z naszym dealerem (być może też będzie ten długi tfu miało być drugi admin ) na napisanie oficjalnego już programu. Kilka rzeczy się wyjaśni w tym tygodniu i w sobotę zaczniemy pisać
akbi - 21-06-2006, 08:51
OK, no to wreszcie mogę potwierdzić swój udział z Aśką na Zlocie. Od piątku do niedzieli.
Igi, kaskę na rezerwację wysłałem wczoraj, więc dzisiaj powinieneś mieć już na koncie.
polsaler - 21-06-2006, 11:54
Witam !!
Mimo moich wcześniejszych zapewnień o mojej 1000000% obecności w Whitestocku na zlocie z Wielką przykrością muszę poinformować moich Kochanych Przyjaciół Mitsumaniaków , że w tym roku mimo przeogromnych chęci na 99,9 % na zlocie się nie pojawię ani ja ani moja małżonka zwana polsalerową ( nic nie pomoże kopanie mnie przez sierściuszka ze szczecina w dupsko ). Powód jest prosty i z pewnością wytłumaczy naszą nieobecność .
Otóż Państwo polsalerowie dokładnie w terminie zlotu będą świętować z powodu przyjścia na świat naszej CÓRECZKI !!! ( tak pokazało USG) więc wybaczcie Kochani ale w tym przypadku raczej oczywiste jest , że musimy być w Lublinie
Przy okazji zobowiązuję się tu uroczyście , że wychowam Córę na porządną MITSUMANIACZKĘ
igi - 21-06-2006, 12:02
polsaler napisał/a: | Przy okazji zobowiązuję się tu uroczyście , że wychowam Córę na porządną MITSUMANIACZKĘ |
Trzymamy za słowo
Będzie nam Cię brakować (kto posprzata sale po impezie http://www.mitsumaniaki.com/zlot.php zdjęcie nr 21 ). Polek rozumiemy. Napewno wypijemy zdrowie małej polsalerowej
Rafal_Szczecin - 21-06-2006, 14:50
a to przepraszam to ja nikogo kopac nie bede Polsalerku moj drogi, Twoja nieobecnosc na zlocie odbijemy sobie w październiku , w domku Polsalerkooof (tak jak w tamtym roku ) gratuluje cory, przekaz gratulacje i buziaki Polsalerowej
Anonymous - 23-06-2006, 11:25
Igi tak ładnie pytales- 4 takie same maile - Lutek+Żoneczka . Niestety na nocke wracamy do Białegostoku(czyli będziemy wracać wczesnym porankiem jeśli zaqbawa dopisze) .Iwona w nd musi isć do pracy.
igi - 23-06-2006, 12:00
LUTEK napisał/a: | Igi tak ładnie pytales- 4 takie same maile |
heh a ja dostałem tyl;ko jeden. W 1 się nie podpisałem więc uznałem że trzeba wysłać jeszcze jeden a że 4 to nie moja wina (ja wysłałem 2)
kordiank2 - 23-06-2006, 12:17
polsaler napisał/a: | Witam !!
Otóż Państwo polsalerowie dokładnie w terminie zlotu będą świętować z powodu przyjścia na świat naszej CÓRECZKI !!! ( tak pokazało USG) więc wybaczcie Kochani ale w tym przypadku raczej oczywiste jest , że musimy być w Lublinie
|
gratulacje!!!
ale bez ściemy mi tu - tylko kilka procent prognozowanych terminów porodów się potwierdza więc może byście urodzili po zlocie, albo przed... no i zawsze można w trakcie - zaprosiłem na zlot jednego ginekologa położnika, który jeździ ss...
brodzky - 23-07-2006, 21:56
witam
mozna sie jeszcze na zlot dopisac? bo drugi watek juz jest zamkniety i nie wiem... moge spac w namiocie albo nawet w aucie to nie problem
Jackie - 29-07-2006, 23:38
brodzky, oczywiście, że możesz. Wal PW do Igiego i wszystko gra. Sorry za tak późną odpowiedź ale nas jakoś tak bardziej nie było niż byliśmy
Pozdrawiam
Hubeeert - 31-07-2006, 15:56
brodzky, bierze mój pokój - o ile reflektuje. Ja.... nie chce mi sie o tym gadać....
Cezar - 01-08-2006, 13:06
igi, kasa juz poleciala do Ciebie
igi - 01-08-2006, 13:52
Hubeeert napisał/a: | brodzky, bierze mój pokój |
Jaki twój pokój??
Ty chciałeś spać wq pokoju??
Może i szkoda że Cie nie będzie
|
|
|