To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sportowy, Elegancki

mah00ni - 05-10-2018, 21:42

No pewnie... bliźniaka:) fele Team Dynamics i złote zaciski jak przejezdzalem to od razu skojarzyłem, że to Twój.

Troszkę go nowy właściciel pokiereszował. Wgniotki na tylnym zderzaku i błotniku, lampa trzeciego światła stopu na taśmie poklejona.... ogólnie troszkę zaniedbany:(

larelijux - 06-10-2018, 11:42

Hmm, za mojej kadencji były ledwo widoczne ślady na zderzaku od oparcia o metalową siatkę, wgniotek brak... Co do lampy to się nie dziwię, bo jak kupowałem Gala to już była na patencie, połamana, polepiona jakimś klejem, może na niektórych zdjęciach widać. To była jedna z niewielu rzeczy, którą wypadało zrobić gdy sprzedawałem auto, najlepiej cały spojler kupić. Sam nie miałem już do tego siły :P

Niestety wpływu nie mam na to jak będzie dbał nowy właściciel, trochę szkoda jeśli faktycznie jest zaniedbany. Dzięki za info, jak coś więcej będziesz wiedział to pisz :wink:

Temat "odżył", więc postaram się wrzucić jeszcze coś fajnego, co miałem kiedyś udostępnić, ale jakoś mi się zapomniało :)

larelijux - 06-10-2018, 12:34

Na wspomnienie filmik, nagrałem całość podczas sesji pożegnalnej na pamiątkę. Jakby ktoś chciał posłuchać zdrowego, seryjnego 6A13 - zapraszam: klik