Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Anonymous - 20-06-2008, 07:10
| Cytat: | | że byłam i przedwczoraj i wczoraj u dziekana... skreślił mnie z listy... |
z listy studentów? No to wyrazy współczucia. Ale nie przejmuj się - to dopiero pierwszy rok. Ja też studiowałem rok dłużej i na dobre mi to wyszło
Juiceman - 20-06-2008, 07:14
| koszmarek napisał/a: | że byłam i przedwczoraj i wczoraj u dziekana... skreślił mnie z listy...
AAAA BĘDĘ MOGŁA PRZYJECHAĆ NA SPOT!!!!! |
Ja bylem w sumie 2 razy skreslony z tych list ale jak zaczynalem robic im burdello bum bum - to przywracali xD
Dozobaczyska na spocie
koszmarek - 20-06-2008, 07:30
| Juiceman napisał/a: | | ale jak zaczynalem robic im burdello bum bum |
mi szkoda czasu, znalazłam lepszą szkołę, gdzie widzę za co płacę ciężkie pieniądze..
Maretzky85 - 20-06-2008, 09:39
Że nie dostałem odroczenia i się zastanawiam co mogę jeszcze zrobić, żeby nie poleźć do wojska :/
siwek - 20-06-2008, 09:42
| Maretzky85 napisał/a: | | Że nie dostałem odroczenia i się zastanawiam co mogę jeszcze zrobić, żeby nie poleźć do wojska :/ |
hmm współczuje
ja sie ciesze bo już mi sie kończy rok i bede przeniesiony do rezerwy
akbi - 20-06-2008, 10:39
hm ... to jeszcze do wojska biorą
Marcin-Krak - 20-06-2008, 12:53
Wróciłem z egzaminu
Pierwszy raz zdawałem egzamin na chybił trafił
Z ponad 50 pytań, wiedziałem odpowiedzi góra na 7
Koleś chyba sobie pomylił zestawy - masakra - nawet nie było od kogo ściągnąć
akbi - 20-06-2008, 13:09
| Marcin-Krak napisał/a: | Koleś chyba sobie pomylił zestawy - masakra - nawet nie było od kogo ściągnąć |
Po ostatnich wieściach nt wszelakich egzaminów, mam co raz gorsze zdanie o szkolnictwie..
info z dzisiaj
Gimnazjaliści, którzy napisali dobrze egzamin z matematyki, stracili aż 11 punktów z 50 możliwych. Bo drukarnia pomyliła strony w teście
sruba - 20-06-2008, 13:10
a ja tam lekko optymistycznie:
niecałe 2 godzinki i łikend !
saphire - 20-06-2008, 13:44
Jutro rano bladym świtem gdzieś tak o 3:00 wyruszamy do Bułgarii trasą przez Barwinek, Vranov n'Toplu, Slovenskie Nove Mesto, Debrecen, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Bucaresti, Constanca (albo przez Ruse), Varna, St. Constantin & Elena.
Wracam za dwa tygodnie.
koszmarek - 20-06-2008, 14:42
saphire miłego:)
JCH - 20-06-2008, 20:08
| Maretzky85 napisał/a: | | zastanawiam co mogę jeszcze zrobić, żeby nie poleźć do wojsk | Iść na jakiekolwiek studia. Z naciskiem na jakiekolwiek
siwek - 20-06-2008, 21:34
| JCH napisał/a: | Maretzky85 napisał/a:
zastanawiam co mogę jeszcze zrobić, żeby nie poleźć do wojsk
Iść na jakiekolwiek studia. Z naciskiem na jakiekolwiek |
dokładnie, tylko sie zapisz i niech ci wydadza zaswiadczenie, a rozmawiałeś w WKU czy chcą cie wziąć? Najlepiej idz i sie spytaj bo skoro za rok ostatni pobór to może już zmniejsza liczbe i sie nie załapiesz może
rafq - 21-06-2008, 01:32
W Lublinie są takie specjalne studia (odmiana od słowa studium - mam nadzieję że prawidłowa), tak między nami mówiąc to słyszałem, że niektóre nie dość, że są za darmo to jeszcze niektórzy w ogóle nie chodzą, a i tak dostają "papier". Gdyby do woja nie zaciągali na tak długo, a na przykład na jakieś 3 miechy to ja bym się chętnie wybrał. :]
A chciałem powiedzieć, że na dzisiejszym(godzinowo licząc to wczorajszym) lokalnym lubelskim spocie było inaczej (o wiele fajniej) niż zwykle W radiu mówili że 20 czerwca to szczęśliwy dzień Poniekąd na pewno pozostaje w naszej świadomości fakt rozpoczynania się szkolnych wakacji - studenckie jeszcze poczekają kilka dni.
Cezar - 21-06-2008, 16:51
ze Czarna od dzis smiga bordowa Mazda 323f DITD '99
mam nadzieje ze od czasu do czasu da mi troche nia poszalec
|
|
|