To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

kartomaniak gti - 04-06-2009, 00:06

:shock: hehe stał dłuuuuugo na wyprzedaży :P
Anonymous - 04-06-2009, 00:41

heh Czerw i tu masz absolutna racje :P

Mam całą "fotohistorie" tego auta z Olsztyna ten sam wlasciciel ktory ma chwilowe "szusy" ze sprzedaza :

Następna aukcja gdzie widac to samo auto na stalowych bielach wlotach no i rejestracjach

[ Dodano: 04-06-2009, 01:02 ]
DLa porównania cenowego dodam jeszcze poprzendia sesje foto z tego samego miejsca sprzedazy Gti z Włocławka

http://www.moto.allegro.p...gti_18_16v.html

jest to ciagle ten sam wlasciciel, jakis czas temu wystawial to auto z dopiero co przeszczepionym tu uwaga -przodem z 1 colta/biala komora wraz z podluznicami, widac na fotach/.Pasem przednim z 2 czerwonego colta.Maska z 3 srebrnego colta.Blotnik z 4 colta.Facet lubi barwy tęczy :P no i niepodlaczonym silnikiem.Nie przesadze jak wtedy spiewal za niego 1800? skad te 3600 jeszcze bez OC i Przegladu...

Złamał zasadniczą zasade sprzedazy -zatail podstawowe wady tego auta jakim jest potęzny dzwon ,nie dał fotek komory silnikowej, jak juz daje kolorowe foto przodu no komore tez.Na jego miejscu pokwapilbym sie przynajmniej o pomalowanie tych elementów dla samej estetyki ale wczesniej zrobilbym ewentualne foto jak wygladalo auto przed zeby pokazac na co kupujacy sie porywa, ale wiadmo jacy potrafia byc ludzie.Tutaj poszedl na latwizne i auta za tyle nie sprzeda nie ma bola chyba ze znajdzie sie taki desperat
oto i on :

bardzo podbaja mi sie felgi z tego auta heh kupilbym ale po co mi kolejny komplet :P

kartomaniak gti - 04-06-2009, 08:52

pewien kolega z coltmanii go oglądał :) podobno ma poucinaną wiązke w paru miejscach :D
Anonymous - 04-06-2009, 09:42

dziwisz sie ?przy takim dzwonie nie dziwne
Anonymous - 04-06-2009, 10:39

Ale dramat....Browar a nie masz jeszcze zdjęć z czasów gdy to auto stało na autohandlu z tymi fotelami sparco?Przypomnij sobie temat-dobre dwa lata temu to było :)
Anonymous - 04-06-2009, 11:08

postaram sie poszukac ale mam pelno katalogow /przynajmniej tyle ;p/ niektore z tych miskow sa nasze czyli klubowe juz a ja mam je pod katalogami miejscowosci w ktorych byly sprzedawane
np podejrzewam ze to auto ictusa /charakterystyczne felgi/ ale nie mam pewnosci:

harpagan - 04-06-2009, 11:29

Czerwien napisał/a:
Ale dramat....Browar a nie masz jeszcze zdjęć z czasów gdy to auto stało na autohandlu z tymi fotelami sparco?

Mowisz o tym co miesiacami stal w Olsztynie?
Kozackie te kubelki tam byly :)
Pamietam ze juz wtedy opinie o nim jak i o jego wlascicielu byly bardzo slabe

Anonymous - 04-06-2009, 13:36

harpagan napisał/a:
Mowisz o tym co miesiacami stal w Olsztynie?

Tak.
Co raz były kubełki później ich nie było-jakoś tak.
Tamto nie jest Ictusa bo ma lotkę :)

Anonymous - 04-06-2009, 14:16

w sumie masz racje ictus nie ma lotki... tak mi sie skojarzylo - kiedys je mialem kupowac ale sprzedajacy byl kawal chama wiec olalem sprawe
Anonymous - 04-06-2009, 14:32

A gdzie stało? :)
tresorex - 04-06-2009, 15:01

no i mamy więcej fotek Olsztyńskiego

http://img25.imageshack.us/gal.php?g=dsc01180l.jpg

Smalcyk - 04-06-2009, 15:11

wie ktoś w jakim stanie silnik w nim jest ?
kartomaniak gti - 04-06-2009, 15:34

własnie ktoś go widział? jeździł ?
pyjte - 04-06-2009, 15:36

tresorex napisał/a:
http://img25.imageshack.us/gal.php?g=dsc01180l.jpg

Dzizys, ale szrot :? jakby stał za 1000zł to chyba by była dobra cena.
Browar napisał/a:
bardzo podbaja mi sie felgi z tego auta

Browar mnie też :lol: , ale ciekawe czy są chociaż troszkę proste :D

kartomaniak gti - 04-06-2009, 16:01

szrot? niby dlaczego? tylko błotnik z tyłu jest do roboty wcale nie taki zły