Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
mjsystem - 29-07-2013, 18:40
tomusn napisał/a: | my już na zlocie, a tu żadnego miśka nie ma...
_________________ |
To wszystkich wypędź, te wszystkie nie-miski won!!!
Tomek - 29-07-2013, 18:40
tomusn napisał/a: | my już na zlocie, a tu żadnego miśka nie ma... |
no nie ma
jesteście jedyni dzisiaj
następni w znacznej liczbie dopiero w czwartek
Tomek, powiedz mi, czy były jakieś problemy z zakwaterowaniem i na którym piętrze jesteście?
Ja dawałem znać do tegoż Hostelu, że przyjeżdżacie, ale z nimi nigdy nic nie wiadomo, więc pytam.
Bizi78 - 29-07-2013, 20:23
tomusn napisał/a: | my już na zlocie, a tu żadnego miśka nie ma... |
Ło Panie bo obejrzeć misia to trza do Zakopanego na Krupówki jechać .
mjsystem - 30-07-2013, 07:22
Panie i Panowie. Przypominam słowa Jassminy. Niech staną się myślą przewodnią tego zlotu!!!!
Gniecie mnie pomysł, to się go tu pozbędę:
Mówmy sobie "cześć" na Zlocie.
I nie myślę tu tylko o osobach , które znamy z widzenia, z poprzednich Zlotów.
Mówmy wszystkim "cześć". To nic nie kosztuje. Idziesz na przeciwko kogoś komu dynda zlotowy identyfikator, nie znasz go, pierwszy raz gościa na oczy widzisz...No i co z tego! Nie odwracaj głowy, nie mijaj w milczeniu, nie udawaj , że piszesz sms-a tylko powiedz "cześć" przecież wszyscy jesteśmy tam w jednym i tym samym celu i nawet jeśli się nie znamy to fajnie na siebie jakoś zareagować nie? Zwłaszcza jeśli jest to nowy ludek, pierwszy raz na Zlocie, to zrobi mu się zarąbiście miło!
Ja tak będę robić, więc jeśli podejdzie do Ciebie małe, brzydkie, niewyspane i powie "cześć" - to będę ja
promatti - 30-07-2013, 09:20
mjsystem napisał/a: | Panie i Panowie. Przypominam słowa Jassminy. Niech staną się myślą przewodnią tego zlotu!!!!
Gniecie mnie pomysł, to się go tu pozbędę:
Mówmy sobie "cześć" na Zlocie.
I nie myślę tu tylko o osobach , które znamy z widzenia, z poprzednich Zlotów.
Mówmy wszystkim "cześć". To nic nie kosztuje. Idziesz na przeciwko kogoś komu dynda zlotowy identyfikator, nie znasz go, pierwszy raz gościa na oczy widzisz...No i co z tego! Nie odwracaj głowy, nie mijaj w milczeniu, nie udawaj , że piszesz sms-a tylko powiedz "cześć" przecież wszyscy jesteśmy tam w jednym i tym samym celu i nawet jeśli się nie znamy to fajnie na siebie jakoś zareagować nie? Zwłaszcza jeśli jest to nowy ludek, pierwszy raz na Zlocie, to zrobi mu się zarąbiście miło!
Ja tak będę robić, więc jeśli podejdzie do Ciebie małe, brzydkie, niewyspane i powie "cześć" - to będę ja
|
Genialnie, bardzo mi się podoba tylko ja mam np. taka blokadę i jak widzę kogoś starszego od siebie to od razu dzień dobry mówię. ale po pierwszych kilku opitolach pewnie zacznę cześć mówić
Marcin-Krak - 30-07-2013, 09:25
promatti napisał/a: | Genialnie, bardzo mi się podoba tylko ja mam np. taka blokadę i jak widzę kogoś starszego od siebie to od razu dzień dobry mówię. ale po pierwszych kilku opitolach pewnie zacznę cześć mówić |
Powinniśmy się trzymać tego, że jesteśmy jednak wielką rodziną i po problemie.
Poza tym zasada z żeglarstwa - tam też się mówi na Ty, więc problemu tu bym nie widział.
Na pewno nie będzie to oznaką braku kultury czy czegoś
jacek11 - 30-07-2013, 09:34
A ja napiszę tyle: JAŚKA NA PREZYDENTA
Wojciech Bogacz - 30-07-2013, 10:41
jacek11 napisał/a: | A ja napiszę tyle: JAŚKA NA PREZYDENTA |
"Pani Prezydent" brzmi o wiele lepiej
Juiceman - 30-07-2013, 12:02
Wojciech Bogacz napisał/a: | jacek11 napisał/a: | A ja napiszę tyle: JAŚKA NA PREZYDENTA |
"Pani Prezydent" brzmi o wiele lepiej |
Pani Prezydentowa jeśli już ;p w końcu ministre już mamy
JCH - 30-07-2013, 12:30
Juiceman napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a: | jacek11 napisał/a: | A ja napiszę tyle: JAŚKA NA PREZYDENTA | "Pani Prezydent" brzmi o wiele lepiej |
Pani Prezydentowa jeśli już ;p w końcu ministre już mamy | Prezydentowa to żona prezydenta
Ale skoro mamy ministrę to może i panią prezydentę żeby nie powiedzieć "prezydętę"
Ok, JAŚKA NA PREZYDĘTKĘ
koszmarek - 30-07-2013, 12:44
Cytat: | Ok, JAŚKA NA PREZYDĘTKĘ |
aż się oplułam xD
Jassmina - 30-07-2013, 12:59
Proszę sobie z przyszłej Głowy Państwa żartów nie urządzać bo VAT podniosę!
mjsystem - 30-07-2013, 17:38
promatti napisał/a: | Genialnie, bardzo mi się podoba tylko ja mam np. taka blokadę i jak widzę kogoś starszego od siebie to od razu dzień dobry mówię. ale po pierwszych kilku opitolach pewnie zacznę cześć mówić |
Mitsumaniaki to wielka rodzina. Jak masz tremę mówić do starszej osoby na TY, to zacznij od :"dzień dobry.... " Ten ktoś sam Ci powie swoje imię.
promatti - 30-07-2013, 21:43
mjsystem napisał/a: | promatti napisał/a: | Genialnie, bardzo mi się podoba tylko ja mam np. taka blokadę i jak widzę kogoś starszego od siebie to od razu dzień dobry mówię. ale po pierwszych kilku opitolach pewnie zacznę cześć mówić |
Mitsumaniaki to wielka rodzina. Jak masz tremę mówić do starszej osoby na TY, to zacznij od :"dzień dobry.... " Ten ktoś sam Ci powie swoje imię. |
tak uczynię 2 dni 11 godzin ale się cieszę xD już nie mogę się doczekać
sieegurd - 31-07-2013, 06:33
Jassmina napisał/a: | Proszę sobie z przyszłej Głowy Państwa żartów nie urządzać bo VAT podniosę! |
Ludziska na to wychodzi, że będziem mieli dyktatorkę, tfu wróć Dyktatorkę (Dyktatora, Dyktatrę itp. ). Chytra ta nasza Jaśka na władzę. Lud proponuje prezydenturę, a Jej to mało
Marcin-Krak napisał/a: | Powinniśmy się trzymać tego, że jesteśmy jednak wielką rodziną i po problemie. |
Na początku będzie pewnie tak jak na pierwszym spocie lokalnym, ale wbrew pozorom MM to fajne ludziska i szybko się człowiek aklimatyzuje
Do zobaczyska w piątek rano
|
|
|