To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

olosoft - 15-05-2011, 17:06

Do galerii na parking nie wjadę, mam rowery na dachu a tam jest pułap do 2m czy 2,5m o ile mnie pamięć nie myli, zanim je zrzucę w domu i dojadę to będzie po 19:00 przy dobrych wiatrach więc nie liczcie na mnie dziś w innej lokalizacji. :(
Hornet - 15-05-2011, 17:14

Zawsze możesz zostawić furę na parkingu przed galerią.

Profilaktycznie zajadę na JPII, po drodze w sumie mam, a może ktoś nie doczytał o zmianie lokalizacji.

Dario_W - 15-05-2011, 18:43

na parkingu na prawo jakby ktos szukal... malo nas :-(
Wszyc - 15-05-2011, 18:59

ehh... szkoda że mam tą uczelnie :/ bo lipa widzę się zrobiła
fj_mike - 15-05-2011, 19:00

Ja też nie mogłem dzisiaj, za 6 dni komunia :P
A muszę się jeszcze w garnitur zmieścić :mrgreen:

Hornet - 15-05-2011, 20:10

I po spocie ...
Było nas pięcioro: 2 colty, 2 lancery i outlander. Później mam nadzieje pojawi się fotka zrobiona przez Koleżankę z colta. Może w przyszłym miesiącu będzie lepiej.

fj_mike - 15-05-2011, 20:31

Niedziela po południu jakoś chyba nie jest zbyt popularna na spot :mrgreen:
Hornet napisał/a:
Było nas pięcioro: 2 colty, 2 lancery i outlander

Żadnego Galanta, hańba :P

Wszyc - 15-05-2011, 20:47

Ale szczerze to na swój sposób się cieszę myślałem że tylko 50% osób zagląda na tą część forum a że mailów to już nikt nie czyta a jednak nie robi się tego po nic :)
Ale z drugiej strony szkoda że tak mało osób :P

olosoft - 15-05-2011, 20:51

Wszyc napisał/a:
ehh... szkoda że mam tą uczelnie :/ bo lipa widzę się zrobiła

Nie sądzisz, że niepotrzebnie namieszałeś? Nie padało w ciągu dnia a dodatkowo wiedziałeś, że Cię nie będzie. Ciekawe ile osób odbiło się od JPII? Zakładam, że jednak nie wszyscy czytają na bieżąco co tu się dzieje a wyprzedzenie było ledwie kilku godzinne. Żałuję, że nie byłem ale nowa lokalizacja zupełnie mi nie pasowała. :(

Do zobaczenia w przyszłym miesiącu w stałym miejscu o stałej porze (mam nadzieję). :)

Wszyc - 15-05-2011, 21:03

Nie wiedziałem czy będzie padać ludzie zaczęli się niepokoić skonsultowałem się z paroma osobami i podjąłem taką decyzje czy dobrze wyszło nie wiem chciałem by jak najwięcej osób było zadowolonych...
Sam wiem jak to jest bo odnośnie warszawskiego spotu w kwietniu też była taka sytuacja że zmienili plany tuż przed spotem i się wkurzyłem i rozumiem Twoje niezadowolenie ale starałem się by większości pasowało jak wyszło tak wyszło

Można coś wymyślić w razie złej pogody co robimy tak żeby nie było po co pisać takich zmian coś w stylu że brzydka pogoda to wiedzą wszyscy że przenosimy się "tam" i jak nie ma nas na JPII to każdy wie gdzie nas szukać wtedy... Co wy na to żeby więcej takich sytuacji nie było po prostu

Mogłem dziś nic nie robić i mieć wbite na to gdzie spot ale jak mi ludzie na gg rano piszą co ze spotem na forum zakłopotanie ja patrze przez okno a tam deszcz pada ( rano ) to wypadało jakoś zareagować

fj_mike - 15-05-2011, 21:06

Spokojnie olosoft, ci którzy byli na parkingu JPII wypowiedzą się
Hornet - 15-05-2011, 21:13

Tak jak pisałem wcześniej, po drodze zajechałem na JPII i czekały tam owe 2 colty. Jakoś tak 18:05 - 18:10 ruszyliśmy po galerię. Dario_W też zahaczył o JPII ale dojechał solo (znaczy 1 samochód :D )
olosoft - 15-05-2011, 21:13

fj_mike napisał/a:
Spokojnie olosoft, ci którzy byli na parkingu JPII wypowiedzą się

Jestem spokojny :) Wyraziłem jedynie swoje zdanie, że rozsyłanie maili z kluczowymi zmianami na 3h przed spotem to nie jest dobre rozwiązanie.

Proponował bym jednak skupić się na stałej lokalizacji i stałej porze. Każdy w swoim aucie ma dach nad głową i w razie wpadki z pogodą można się po kilkunastu minutach oczekiwania na spóźnialskich przemieścić w inne miejsce wymyślone na poczekaniu.

Wszyc - 15-05-2011, 21:19

olosoft jeżeli reszta jest za takim rozwiązaniem to nie ma sprawy wiem że dziś ogólnie zamieszanie się zrobiło ale nie mieliśmy planu B trzeba właśnie jakiś opracować w razie takich sytuacji niech każdy wyrazi swoją opinie ;)
Hornet - 15-05-2011, 21:25

olosoft napisał/a:
Proponował bym jednak skupić się na stałej lokalizacji i stałej porze. Każdy w swoim aucie ma dach nad głową i w razie wpadki z pogodą można się po kilkunastu minutach oczekiwania na spóźnialskich przemieścić w inne miejsce wymyślone na poczekaniu.

Jestem za. Spot pod parasolami też może być :P