To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Jogurt - 29-05-2011, 22:01

Owczar napisał/a:
Wszyc, podziwiam Cię za zapał, ale jesteś istny Don Kichot
moje typy to:
a) Syzyf
b) Dr Frankenstein
reanicmacji trupa podjąłbym się chyba tylko jakby to była Syrena 100. zawzięty jesteś Ci powiem

deejay - 29-05-2011, 22:08

Jogurt napisał/a:
eanicmacji trupa podjąłbym się chyba tylko jakby to była Syrena 100. zawzięty jesteś Ci powiem

Moje prywatne zdanie jest takie , szkoda kasy i nerwów .... :?

Zielu - 29-05-2011, 22:45

Pomysł z transplantacją zdrowej budy nie jest wcale zły...Masz już wszystkie inne graty, pozostałoby przełożyć. Ale to tylko Twoja decyzja :)
Wszyc - 30-05-2011, 07:57

Przepraszam jednak dziś nie swapuje zamachu... za gruba wczoraj była impreza...i za mocny kac...

Odpadam dziś... wracam do dziubania suchej bułki...

Maretzky85 - 30-05-2011, 13:27

Przynajmniej się opłacało ? :P
Wszyc - 31-05-2011, 14:39

Godzina walki na podwórku i skrzynia w dole :P walka na 5 podnośników haha :P

pozostaję jeszcze zdjąć stary zamach i założyć nowy ale teraz przerwa na herbatę wrócę do roboty może koło 17stej :P

I tak wątpię że dziś to zrobię bo w drugą stronę to się nie wyrobie w godzinę tylko tak może w 5h :P żeby tylko górną łapę dało się odkręcić to 30min roboty ale wszystkie śruby zorane więc nie ma szans trzeba walczyć :P

Pod samochodem to się nawet nie opalę :P

m6riano - 31-05-2011, 15:17

Cytat:
Pod samochodem to się nawet nie opalę :P

etam...rozbierz sie...to ci sie najpierw nogi opalą..a potem dłub palcami u stóp to ci sie góra opali..polak potrafi..;-)

Wszyc - 31-05-2011, 15:53

zamach wciąż za mały :? brak pół cm :cry: ehhh....
jacek11 - 31-05-2011, 15:56

Rób chłopie,nie przejmuj się,i pokaż,że to autko jeszcze będzie sprawne. :!:
Wszyc - 31-05-2011, 15:57

Już nie ma zamachu który by pasował na świecie... Od GST nie dostane nigdzie

dziś będzie rzeźba... wiercę skrzynie... :?

Wszyc - 31-05-2011, 18:10

Fajrant na godzinke później wracam do wiercenia skrzyni biegów jeszcze z godzina roboty w wierceniu mi została jak dobrze pójdzie jutro skrzynia w górę idzie
Wojciech Bogacz - 31-05-2011, 22:14

Osobiście nie mogę się nadziwić, ile można energii włożyć w samochód - ale cóż - powoli i mnie to napada więc pewnie kiedyś dziwić się przestanę ;)

Skrzynia za to wygląda na zewnątrz jak nowa - była myta ??

Wszyc - 31-05-2011, 22:21

malowana :P odesłał bym Cie do strony kiedy były z tego fotki ale wiesz co ten temat się już tak rozwinął że samemu nie chce mi się tego szukać haha :P

tak jak cały silnik malowany ale jakąś denną tanią farbą do tego się nie przyłożyłem i założę się że po odpaleniu puści jak się rozgrzeje silnik chodź niby jest do 650 stopni

chodź może nie puści bo nie wiem czy odpali :lol:

Obyś nie popadł w taką chorobę psychiczna z autem jak ja :P

Wszyc - 01-06-2011, 17:43

Skrzynia biegów wisi już z silnikiem na 2 łapach rąk nie czuje całe we krwi, plecy też od czołgania się pod autem :? skrzynia zeszła się na 2 górnych śrubach i jednej z przodu a ta z tyłu przy pół osiach nie zeszła się skrzynia tam odstanie od bloku na 1cm jutro znów popuszczę wszystkie śruby i jakąś dłuższą śrubą postaram się tam ściągnąć z tyłu chodź będzie ciężko bo dostęp tam jest kijowy strasznie ale czego to się już nie robiło... wszystko mi już jedno :P
rosomak1983 - 01-06-2011, 21:23

Wszyc, ale pomysl jak hartujesz charakter , Ja tez wiem ze nic Cie nie zatrzyma :twisted: