Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
pamar - 04-11-2010, 15:46
... tak jakoś mi się przypomniało http://www.youtube.com/watch?v=hfQNGtR2b0U
Jackie - 04-11-2010, 16:05
...że Mitsubishi zajęło 3 miejsce w najnowszym rankingu ADAC Subaru ponownie na I miejscu
Pozdrawiam
Fragu - 04-11-2010, 16:23
Jackie, czyli jednak jest za co dzisiaj wypić
stary alfer - 04-11-2010, 16:31
Fragu napisał/a: | Jackie, czyli jednak jest za co dzisiaj wypić |
Dziecko jest dziecko. Napić się zawsze można
jacek11 - 04-11-2010, 17:03
No ale tak w czwartek
Kaucz - 04-11-2010, 17:06
ja tam dziś piję za światowy dzień taniego wina i za to, że nową robotę dostałem . yeah !
Seichan - 04-11-2010, 17:13
Gratulacje Kaucz i powodzenia w nowej pracy
jacek11 - 04-11-2010, 17:24
Kaucz napisał/a: | i za to, że nową robotę dostałem . yeah ! |
Za to i ja się pifffka napiję
Morfi - 04-11-2010, 17:40
Kaucz napisał/a: | i za to, że nową robotę dostałem | mam nadzieje, że napije się w środe z tego powodu.
sieegurd - 04-11-2010, 21:29
Morfi napisał/a: | Kaucz napisał/a: | i za to, że nową robotę dostałem | mam nadzieje, że napije się w środe z tego powodu. |
3mam więc kciuki
Jackie - 04-11-2010, 21:31
No ba Jeszcze gdyby ten obsmarkany lexus nie wbił się między "moje" marki to już w ogóle ale pocieszam się, że Toyota wzywa 1,5mln aut (większość to lexusy ) na akcję serwisową - przyszły rok jest nasz
Pozdrawiam
mkm - 04-11-2010, 21:34
Jackie napisał/a: | ale pocieszam się, że Toyota wzywa 1,5mln aut (większość to lexusy ) na akcję serwisową - przyszły rok jest nasz |
"Nie śmiej się dziadku z cudzego przypadku"
Krzyzak - 05-11-2010, 07:18
Fragu napisał/a: | .ciekawe podejście do zwierząt , jeśli już to upilnuj kto jest właścicielem tego psa. |
ja rozumiem - sarenki, zające czy nawet dziki, bo one były tu kiedyś wcześniej...
ale nie rozumiem ludzi - biorą psa, fajnie jest przez 2 miesiące, no rok... a potem drzwi otwórz, wysraj się gdziekolwiek i siedź na miejscu, bo śmierdzisz i jesz kupy...
nawet koty - łapią myszy, których na polu przede mną są setki (a potrafią takie myszy szkód narobić...), ale pies prócz ratowania ludzi w górach itp., pilnowania stada czy bycia przewodnikiem niewidomego, jest naprawdę zbędny
zresztą - dla mnie ludzie mogą mieć, co chcą - nawet aligatory w domu - byle tylko nie było zagrożenia dla reszty ludzi i byle stosowali się do prawa; a prawo mówi wyraźnie - zbierać kupy swojego zwierzaka!
no i wiesz - nie mam nic innego do roboty, tylko pilnować... - zapraszam, zbudujemy wartownię i powiesz mi kto
Fragu - 05-11-2010, 07:43
Cytat: | no i wiesz - nie mam nic innego do roboty, tylko pilnować... - zapraszam, zbudujemy wartownię i powiesz mi kto |
Masz tyle klocków lego żebym się zmieścił
Pretensji nie można mieć do zwierzaków, tak jak piszesz, wielu ludzi kupuje psa na chwile, a później niech się dzieje co chce, smutna prawda.
Sam mam teraz 2 szczeniaki, kota.....i dodatkowo opiekuje się jamniczką sąsiadów, którzy nie maja nawet miski dla niej....
Krzyzak napisał/a: | sarenki, zające czy nawet dziki, bo one były tu kiedyś wcześniej... |
..jeszcze dołóż do tego lisy...wszystko miałem do zeszłego roku pod płotem...a teraz 3 domy budują i tyle je widziałem
vendetta - 05-11-2010, 08:06
Krzyzak napisał/a: | ale pies prócz ratowania ludzi w górach itp., pilnowania stada czy bycia przewodnikiem niewidomego, jest naprawdę zbędny |
hmm Krzyżak, coraz ciekawsze masz poglądy
|
|
|