Sport - Inne - Wyniki typera - generalka
Anonymous - 23-05-2007, 14:04
Sruba moze jako majster tutejszy zaloz temat zwiazany z zasadami na nowy sezon dla typera i ustalimy wszystko
sruba - 23-05-2007, 14:09
Meteo napisał/a: | Sruba moze jako majster tutejszy zaloz temat zwiazany z zasadami na nowy sezon dla typera i ustalimy wszystko |
i tak tez sie stanie, ale najpierw skonczmy jeden sezon, pozniej bierzmy sie za drugi.
zostalo jeszcze 6 kolejek (oprocz aktualnej), a ze teraz bedziemy grali co 3 dni (jak na przyzwoita europejka lige przystalo), wiec koniec sezonu tuz-tuz
Anonymous - 23-05-2007, 19:59
a ja już teraz jestem za typowaniem OE..
nie może być za łatwo.. w końcu to nasza rodzima liga, dlaczego mamy typować np. Bundesligę, gdzie wszystko jest bardziej przewidywalne?
akbi - 23-05-2007, 20:15
detlef napisał/a: | a ja już teraz jestem za typowaniem OE..
.. w końcu to nasza rodzima liga |
popieram w 100%
Anonymous - 23-05-2007, 20:25
detlef napisał/a: | a ja już teraz jestem za typowaniem OE..
nie może być za łatwo.. w końcu to nasza rodzima liga, dlaczego mamy typować np. Bundesligę, gdzie wszystko jest bardziej przewidywalne? |
ta nawet to że bayern zajmie 4 miejsce a wygra vfb stutgart
jest jedna różnica u nas jest KORUPCJA
Anonymous - 23-05-2007, 20:26
Juz widze wyniki po dzisiejszej rundzie............skoro typujemy w na środowe mecze nie rozumiem tylko czemu prezes nie wystawił najwazniejszego emczy dzisiejszego wieczoru FINAŁU LM
Anonymous - 23-05-2007, 20:48
dm17 napisał/a: | Juz widze wyniki po dzisiejszej rundzie............skoro typujemy w na środowe mecze nie rozumiem tylko czemu prezes nie wystawił najwazniejszego emczy dzisiejszego wieczoru FINAŁU LM |
bo to bedzie kopanina
sruba - 23-05-2007, 22:04
poziom "najwazniejszego" meczu, cos jakby Powisle Dziezgon - Stolem Gniewino, czym tu sie podniecac...
poza tym zepsuloby to jedyny zestaw calkowicie polski...
Anonymous - 23-05-2007, 22:51
a ja jestem za tym zeby byla POLSKA liga !! bo niech mi ktos powie w ktorym kraju nei ma korupcji?! wielkie wlochy, niemcy ?? u nich nie ma korupcji?? ale tak to juz jest cudze chwalimy a na swoje najlepiej narzekac to tyle ode mnie
Anonymous - 23-05-2007, 22:59
tomekgliwice napisał/a: | a ja jestem za tym zeby byla POLSKA liga !! bo niech mi ktos powie w ktorym kraju nei ma korupcji?! wielkie wlochy, niemcy ?? u nich nie ma korupcji?? ale tak to juz jest cudze chwalimy a na swoje najlepiej narzekac to tyle ode mnie |
Nic dodac nic ujac
Anonymous - 23-05-2007, 23:05
detlef napisał/a: | dlaczego mamy typować np. Bundesligę, gdzie wszystko jest bardziej przewidywalne? | To chyba mój pierwszy komentarz w tym temacie, ale muszę zareagować, gdyż takiej herezji dawno nie czytałem. Nie sposób z tego nie wywnioskować, że jestem fanem Bundesligi, ale nawet gdybym nie był, to nie pozostawiłbym tego stwierdzenia bez echa. Bundesliga, wśród europejskich lig jest jedną z najbardziej nieprzewidywalnych. A już ostatni sezon, to było jedno wielkie pasmo nieprzewidywalności. Widać kompletnie jej nie śledzisz.
P.s. Fatalnie byłoby, gdybyśmy w przyszłym sezonie zamknęli się wyłącznie na nasze polskie bagienko.
Anonymous - 23-05-2007, 23:06
Meteo napisał/a: | tomekgliwice napisał/a: | a ja jestem za tym zeby byla POLSKA liga !! bo niech mi ktos powie w ktorym kraju nei ma korupcji?! wielkie wlochy, niemcy ?? u nich nie ma korupcji?? ale tak to juz jest cudze chwalimy a na swoje najlepiej narzekac to tyle ode mnie |
Nic dodac nic ujac |
ale tam działają (patrz Juventus ) a u nas Lubin np gra dalej a powinien być wyj... z OE
Anonymous - 23-05-2007, 23:09
W sumie tutaj masz racje gumas ..... Znajac zycie to ich wywala jak zdobeda mistrza - zreszta we Wloszech tez podobnie bylo
Anonymous - 23-05-2007, 23:13
Meteo napisał/a: | W sumie tutaj masz racje gumas ..... Znajac zycie to ich wywala jak zdobeda mistrza - zreszta we Wloszech tez podobnie bylo |
tylko czy im majstra odbiorą wątpie toć to kghm
Anonymous - 23-05-2007, 23:21
jak na to ze jestesmy 20 lat za murzynami to i tak dobrze ze juz sa jakies ruchy w tym kierunku (łęczna, arka itd.) co do lubina to masz racje, po prostu potrzeba kogos kto sie nie bedzie bał zachowac jak facet i postawic sprawy jasno! mimo tego wszystkiego wole obstawiac POLSKĄ lige
|
|
|