To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

bongo_22 - 14-02-2011, 14:47

Pozdrowienia dla Miśka :) odjeżdżającego właśnie spod Ikei w Markach. Coś Ci pasek piszczy :?
nettracer - 15-02-2011, 11:58

Pozdrowienia dla Gala kombi spotkanego wczoraj około 20.40 przy światłach w Kobyłce.
Misiek :) - 15-02-2011, 16:30

bongo_22 napisał/a:
Pozdrowienia dla Miśka :) odjeżdżającego właśnie spod Ikei w Markach. Coś Ci pasek piszczy :?
byłem dziś 2 razy na hot-dogach, wybacz byłem zamyślony i nie szukałem miśków, od pozdrawiam
a piszczenie to alternator, niebawem się robi

m6riano - 15-02-2011, 20:24

wczoraj wieczorem napotkany zaparkowany fajny EA2A na WN..... na Pereca przy placu zabaw
Piwor - 15-02-2011, 20:51

Owczar, jechałeś dzisiaj al.Krakowską?
Owczar - 15-02-2011, 23:32

Przecinałem dzisiaj Krakowską w okolicach 18, a potem znowu koło 18.30 :) Na wysokości Korotyńskiego, ale samą Krakowską nie jechałem. Tylko jakieś 50m od Korotyńskiego do Włodarzewskiej :)
Valar - 16-02-2011, 05:45

cns80 napisał/a:

Nie pozdrawiam cwaniaczka z Gala kombi na nr WN, który w piątek pomykał Łazienkowskim po BUS-Pasie.

... to była sobota ok 13.30... za dużo rzeczy się zgadza by był to ktoś inny, tak czy i»naczej ja ze swojego przewinienia wyspowiadam się.
Niemniej jednak ponoć winni się tłumaczą, bądź tym którym zależy, bądź ci co chcą się bronić... ,
..tak przyznaje się do grzechu i pokutę swoją pewnie dostanę w postaci zdjęcia.
... zależy mi bo nie po to zapisałem się na forum, by się ukrywać i być anonimowy a wręcz przeciwnie chce Was poznać i dać się poznać, dlatego nie oceniajcie mnie po tej sytuacji, mimo że wszyscy mamy swoje grzeszki i mimo że pierwszy kontakt wzrokowy w forum i to moda - negatywny. Moze kiedyś zasłuże na jego pozdrowienia.
... bronie się bo na czym polega cwaniactwo, gdzie jest sobota, wszystkie pasy wolne, żadnego korku ... jaki miałbym cel?. Tak czy owak, cwaniakiem nie jestem, nie jechałem wtedy szybko, nie zależało mi na wyprzedzeniu samochodów, skręcałem na Wał.
Dawno tamtędy nie jechałem i sądziłem że BUS - Pasy obowiązują od pn-pt. Myliłem się.

cns80 Ja Ciebie pozdrawiam.

m6riano - 16-02-2011, 06:32

Pamiętaj..cwaniak płaci dwie dychy... :lol:

[ Dodano: 16-02-2011, 06:34 ]
Owczar napisał/a:
Przecinałem dzisiaj Krakowską w okolicach 18, a potem znowu koło 18.30 :) Na wysokości Korotyńskiego, ale samą Krakowską nie jechałem. Tylko jakieś 50m od Korotyńskiego do Włodarzewskiej :)

na wysokości Korotyńskiego i Włodarzewskiej to jeszcze Grójecka...Al.Krakowska "zaczyna" się dopiero za wiaduktem, więc to chyba nie o Ciebie chodziło Piworowi...;-)

Piwor - 16-02-2011, 07:19

Owczar, to jak na środku torów na Korotyńskiego stoisz przed Carismą, to trzeba się uwijać, bo zostałem na torach... Wrrr!

m6riano, przyznaje Ci rację. :P

Owczar - 16-02-2011, 09:48

m6riano napisał/a:
na wysokości Korotyńskiego i Włodarzewskiej to jeszcze Grójecka...Al.Krakowska "zaczyna" się dopiero za wiaduktem, więc to chyba nie o Ciebie chodziło Piworowi...;-)

Jak zwał tak zwał :)

Piwor napisał/a:
Owczar, to jak na środku torów na Korotyńskiego stoisz przed Carismą, to trzeba się uwijać, bo zostałem na torach... Wrrr!

Niewiele zabrakło żebym i ja został. Gość który stął pierwszy mógł już wcześniej przejechać, ale mu się nie śpieszyło :/ Na lewy pas byś zdążył ale pewnie się zamyślileś :P Ja z tego miejsca zdążyłem przeskoczyć na skrajny prawy, ale na tym skrzyżowaniu można wjechać najdalej na tory, bo więcej aut nie zjedzie podczas zmiany cyklu. Sam się wahałem czy wjechać i czekałem chwilę przed jezdnią, ale się ścisnęli po drugiej stronie ;)

cns80 - 16-02-2011, 11:27

Valar napisał/a:
.. to była sobota ok 13.30... za dużo rzeczy się zgadza by był to ktoś inny, tak czy i»naczej ja ze swojego przewinienia wyspowiadam się.
To nie Ty. Twój Gal jest chyba czarny, a tamten był jakiś ciemny, ale na pewno nie czarny (brąz, granat - nie pamiętam) To było w piątek dokładnie o godzinie 15.50-16.00. Codziennie przejeżdżam tamtędy o tej porze. Problemem nie jest to że ktoś cwaniakuje BUS PASEM tylko to że na końcu BUS PASA samochody ze środkowego żeby zjechać w prawo muszą hamować (co tworzy korek) żeby przepuścić tych cwaniaczków, a dopiero potem mogą zjechać w prawo :( Stąd między innymi korki na Trasie Łazienkowskiej. Za zjazdami na Wał Miedzeszyński nagle robi się pusto.

Valar napisał/a:
cns80 Ja Ciebie pozdrawiam.
Ja Ciebie też :)
Valar - 17-02-2011, 05:40

cns80 napisał/a:
Valar napisał/a:
.. to była sobota ok 13.30... za dużo rzeczy się zgadza by był to ktoś inny, tak czy i»naczej ja ze swojego przewinienia wyspowiadam się.
To nie Ty. Twój Gal jest chyba czarny, a tamten był jakiś ciemny, ale na pewno nie czarny (brąz, granat - nie pamiętam) To było w piątek dokładnie o godzinie 15.50-16.00. Codziennie przejeżdżam tamtędy o tej porze. Problemem nie jest to że ktoś cwaniakuje BUS PASEM tylko to że na końcu BUS PASA samochody ze środkowego żeby zjechać w prawo muszą hamować (co tworzy korek) żeby przepuścić tych cwaniaczków, a dopiero potem mogą zjechać w prawo :( Stąd między innymi korki na Trasie Łazienkowskiej. Za zjazdami na Wał Miedzeszyński nagle robi się pusto.

Masz rację, zgadzam się z Tobą w 100%.

No dobra, więc to nie byłem ja, pamiętam że w tym dniu (sobota) był spot, a ja nie mogłem się zjawić :( , a w piątek siedziałęm jeszcze w pracy . Heh ale dużo tych "zbiegów okoliczności", mimo że nic nie dzieje się bez przyczyny, bo jednak mam Gala w ciemnym granacie. Ciekawi mnie jak z felgami, pamiętasz może? (alufelgi, stal., kołpaki, kolor?). W takim razie będę musiał coś wymyślić, skoro jest tak duża zgodność :P

p.s. Wawer ? powiedzmy że moje okolice, całe życie mieszkałem w Radości. :wink:

Pozdrowienia śle do srebnej Cari EL... zaparkowanej wczoraj o ok 16:45 przy Zapiecku vis - a -vis Tesco na Kabatach.

harpagan - 18-02-2011, 07:43

Moje zaspane oczy zostały zaatakowane bladym świtem długimi tego motoryzacyjnego pirata ... znaczy się moderatora mazowieckiego
Pozdrówkowo :)

cns80 - 18-02-2011, 08:18

Jak już pisałem w SMSie poznam Cię nawet przez brudne szyby :) Pozdro
viader - 18-02-2011, 15:13

Owczar, Parkujesz może swojego gala pod carrefour expres w okolicach Korotyńskiego? Ja mieszkam na Korotyńskiego i często widuję tam gala, ale nie wiem czyjego, ma kremowe skóry w środku.