To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Andrew - 07-06-2011, 22:55

grzesiopol napisał/a:
chce sobie kupić samochód bez wad i ładnie wyglądający to niech sobie pójdzie weźmie nówkę z salonu :twisted:
I to nie zawsze się uda :wink:

Dobra ja spadam, dobranoc :D

Jaro1974 - 07-06-2011, 22:59

Chciałbym zobaczyć reakcję czytającego takie ogłoszenie :mrgreen:
grzesiopol - 07-06-2011, 23:06

Zobacz swoją http://forum.mitsumaniaki...p=877900#877900 ... i uśmiechnij się.
Cytat:
...Przyszedl Pan i spojrzal ................,usiadl i zaplakal: Z list sw.Pawla do Roboli
oczywiście cytat zmieniony do mioch potrzeb. Co tam Jarek nockę masz czy co :?:
tomasek - 07-06-2011, 23:11

Grzesiu a do ilu możesz zejść z tym przebiegiem :lol: :lol:
grzesiopol - 07-06-2011, 23:16

Nasz klient - nasz pan. A ile chcesz :?: Napiszesz oświadczenie że chcesz mieć taki a taki licznik i masz.
Jaro1974 - 07-06-2011, 23:16

Grzesiu dobre ogłoszenie :twisted: :wink: Aktualnie siedzę na zwolnieniu do czwartku. przyczyna znana - zatoki. Jestem po kuracji zastrzykowej teraz ładuję w siebie antybiotyki :D
grzesiopol - 07-06-2011, 23:22

Rzadko zaglądam na forum więc mogę być nie w temacie, a właściwe zaglądam i czytam często a piszę rzadko, podobno komputer to złodziej czasu (tak mówią i piszą). Ostatnio więcej jestem na Allegro bo części szukałem (jak coś będziesz chciał do Cari to ci podeślę linka do gościa co ma w miarę tanie i nowe, lub do drugiego co ma w miarę ceny i ma nowe i używane). Zdrówka pożyczyć.
Jaro1974 - 07-06-2011, 23:27

grzesiopol napisał/a:
Zdrówka pożyczyć.

A podziękować. Już nie jest źle ale co mnie tylna część ciała odpowiadająca za siedzenie bolała to szczegół. Zobaczymy co powie uczony w piśmie ( doktor ) na mój temat jak pójde do niego na kontrol :mrgreen:

grzesiopol - 07-06-2011, 23:35

Żebyś się gorzej nie poczuł jak pójdziesz do przychodni 8) . Jak tam chodzę to zastanawiam sie czy to ja jestem chory czy system który stworzył teraźniejszą służbę :mrgreen: zdrowia :mrgreen:
Jaro1974 - 07-06-2011, 23:37

Nie mówmy za głośno bo nas Bastek usłyszy :mrgreen: Ale to jest fakt. Trzeba być porządnie zdrowym żeby chorować :twisted:
grzesiopol - 07-06-2011, 23:43

Dzisiaj poszedłem zrobić sobie badania wstępne do nowej pracy w swojej dotychczasowej przychodni gdzie miałem robioną profilaktykę, a pai mi oświadcza że nie mogę sobie zrobić takich badań bo nie maja podpisanej umowy z moim nowym pracodawcą :violent1: , no dobra zrozumiałem to, pytam się czy mogą mi te badania zrobić odpłatnie ja zapłacę wezmę fakturę a w nowej pracy mi zwrócą, pani mi mówi, że nie bo nie mogą i już :mumum:

[ Dodano: 07-06-2011, 23:44 ]
Jaro1974 napisał/a:
Nie mówmy za głośno bo nas Bastek usłyszy :mrgreen: Ale to jest fakt. Trzeba być porządnie zdrowym żeby chorować :twisted:

Myślę, że po znajomości coś byśmy załatwili u niego :axe:

Jaro1974 - 07-06-2011, 23:52

Ręce normalnie opadają. Ja jak poszedłem pierwszy raz do laryngologa to poszedłem na fundusz. No oczywiście wszystko pięknie , ładnie i mówi żebym zrobił sobie zdjęcie RTG bez opisu. No i z tym zdjęciem jak najszybciej do niego. Powiedział w ten sposóbże jakby nie było już miejsc na liście to on i tak mnie przyjmie. Więc zadowolony tak zrobiłem. Oczywiście miejsca w kolejce nie było więc musiałem poczekać do końca kolejki. No i gdy nadszedł ten upragniony koniec kolejki ja do niego a on mnie pyta czy ja zapłaciłem w recepcji za wizytę bo oczywiście on mnie przyjmie ale w ramach wizyty prywatnej. No i rad nierad wybuliłem 70 pln za wizytę, mało tego kazał zrobić opis zdjęcia RTG ( tego które miało być bez opisu) następne 14 pln i wysłał mnie na tomografię komputerową oczywiście płatną (200 pln) z racji tego że zostałem skierowany na to z wizyty prywatnej. I jedna myśl mi się nasuwa w związku z tym: KOCHAM TEN KRAJ I NFZ :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

[ Dodano: 07-06-2011, 23:54 ]
Dobranoc :wink:

grzesiopol - 08-06-2011, 00:00

Miłość chyba odwzajemniona :bootyshake:
Dobranoc

Andrew - 08-06-2011, 07:49

Dzień dobry :)
winnipool - 08-06-2011, 08:57

Powitać z rana.