To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

olosoft - 15-05-2011, 21:26

Wszyc napisał/a:
olosoft jeżeli reszta jest za takim rozwi±zaniem to nie ma sprawy wiem że dzi¶ ogólnie zamieszanie się zrobiło ale nie mieli¶my planu B trzeba wła¶nie jaki¶ opracować w razie takich sytuacji jak każdy wyrazi swoj± opinie ;)

Ok, poczekajmy na głosy innych. Oczywi¶cie wiem, że nigdy nie da się zadowolić wszystkich. Sam bym dzi¶ dotarł ale po powrocie z wyjazdu miałem za mało czasu na zmianę planów i pozbycie się rowerów z dachu, z którymi na JPII z powodzeniem bym przyjechał. Na parkingu na zewn±trz centrum auta z rowerami, na które ciężko z żon± pracowali¶my nie zostawię bo mieszkamy w Polsce i jest jak jest. Zabezpieczenia bagażnika dachowego s± oczywi¶cie dla amatora cudzej własno¶ci nie stanowi± zapewne problemu.

fj_mike - 15-05-2011, 21:28

Osobi¶cie uważam że, ustalenie tak zwanego planu B to dobry pomysł ;)
Ja niestety w tym roku będę może jeszcze na dwóch spotach - robota się zaczyna :mrgreen:

Dario_W - 15-05-2011, 21:46

z rowerami mozna bylo podjechaci i stanac na zewnetrznym parkingu, mozna bylo zostac na JPII I wtedy decydowac.Generalnie cenie ludzi zdecydowanych, wiec brawo za plan B. Swoja droga nie wiem, czy nie byloby dobrze robic osobnych spotow w Gdyni i w Gdansku.Jest sporo Miskow w Redzie, Rumii i Wejherowie i ludzie do Gdanska slabo dojezdzaja, bo to ponad 30 km.
pozdro

Wszyc - 15-05-2011, 21:53

Cytat:
z rowerami mozna bylo podjechaci i stanac na zewnetrznym parkingu

Olo napisał czemu nie podjechał za drogie rowery rozumiem go sam mam taki co mnie kosztował więcej niż samochód :)
No ale mniejsza na terenie trójmiasta raczej nie będzie oddzielnych spotów raczej my¶lę by kogo¶ podłapać z okolić Słupska by się zaj±ł spotami tam i o ile w ogóle istnieje zapotrzebowanie na takie spoty w tamtym rejonie :P
W trójmie¶cie nie ma co przesadzać daleko nie jest
Oczywi¶cie nikt nie broni organizować spotkań miedzyspotowych ugadać się w jakim¶ gronie i spotkać po prostu w innym terminie ale to już pozostaje do załatwienia w rękach osób chętnych do spotkania, kiedy¶ były organizowane takie spotkania

Dzielić nie będziemy między Gdynię i Gdańsk niestety przepraszam jak się to komu¶ niestety nie podoba :P

Krzyzak - 16-05-2011, 12:25

ja byłem na urodzinach - niestety nie mogłem być na spocie
Samhain - 16-05-2011, 18:45

ten 15 to ogólnie jako¶ pechowo wypada :P bo albo jestem na uczelni albo siedzę w garażu i mam pełne ręce roboty albo gnije w pracy :doubt:
Lipa - 18-05-2011, 12:18

Ja nie mogłem przyjechać, bo o 13 ruszałem do Frankfurtu :(
m6riano - 19-05-2011, 06:35

Czy 8,9 czerwca będziecie co¶ organizować..?Bo poniek±d "służbowo" będę w Gdańsku...
fj_mike - 19-05-2011, 09:15

m6riano, jedynie jaki¶ spontan. Pisz w tym temacie dokładniej kiedy będziesz. Ja niestety będę już daleko od trójmiasta :P
Samhain - 19-05-2011, 12:51

Można by co¶ zrobić :)
m6riano - 19-05-2011, 20:09

Wyruszamy rano z Wawy w czwartek 9.06, na miejscu pewnie przekimka i wieczorem możnaby co¶ ogarn±ć, może nawet jakiego¶ grilika na ¶wieżym...ale to pewnie po meczu..
Silverrr - 22-05-2011, 09:22

Wszyc napisał/a:
za drogie rowery rozumiem go sam mam taki co mnie kosztował więcej niż samochód :)

O ile pamiętam to samochód dostałe¶ za darmo :P :P :P :P

Wszyc - 22-05-2011, 13:45

chodzi o naprawy :)
m6riano - 23-05-2011, 20:22

fj_mike napisał/a:
m6riano, jedynie jaki¶ spontan. Pisz w tym temacie dokładniej kiedy będziesz. Ja niestety będę już daleko od trójmiasta :P

chyba niestety sie jednak nie pojawie:
http://www.sport.pl/sport..._odwolany_.html

fj_mike - 23-05-2011, 20:50

m6riano, nie b±dĽ taki, bez okazji też możesz wpa¶ć :P