Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
olosoft - 15-05-2011, 21:26
Wszyc napisał/a: | olosoft jeżeli reszta jest za takim rozwi±zaniem to nie ma sprawy wiem że dzi¶ ogólnie zamieszanie się zrobiło ale nie mieli¶my planu B trzeba wła¶nie jaki¶ opracować w razie takich sytuacji jak każdy wyrazi swoj± opinie |
Ok, poczekajmy na głosy innych. Oczywi¶cie wiem, że nigdy nie da się zadowolić wszystkich. Sam bym dzi¶ dotarł ale po powrocie z wyjazdu miałem za mało czasu na zmianę planów i pozbycie się rowerów z dachu, z którymi na JPII z powodzeniem bym przyjechał. Na parkingu na zewn±trz centrum auta z rowerami, na które ciężko z żon± pracowali¶my nie zostawię bo mieszkamy w Polsce i jest jak jest. Zabezpieczenia bagażnika dachowego s± oczywi¶cie dla amatora cudzej własno¶ci nie stanowi± zapewne problemu.
fj_mike - 15-05-2011, 21:28
Osobi¶cie uważam że, ustalenie tak zwanego planu B to dobry pomysł
Ja niestety w tym roku będę może jeszcze na dwóch spotach - robota się zaczyna
Dario_W - 15-05-2011, 21:46
z rowerami mozna bylo podjechaci i stanac na zewnetrznym parkingu, mozna bylo zostac na JPII I wtedy decydowac.Generalnie cenie ludzi zdecydowanych, wiec brawo za plan B. Swoja droga nie wiem, czy nie byloby dobrze robic osobnych spotow w Gdyni i w Gdansku.Jest sporo Miskow w Redzie, Rumii i Wejherowie i ludzie do Gdanska slabo dojezdzaja, bo to ponad 30 km.
pozdro
Wszyc - 15-05-2011, 21:53
Cytat: | z rowerami mozna bylo podjechaci i stanac na zewnetrznym parkingu |
Olo napisał czemu nie podjechał za drogie rowery rozumiem go sam mam taki co mnie kosztował więcej niż samochód
No ale mniejsza na terenie trójmiasta raczej nie będzie oddzielnych spotów raczej my¶lę by kogo¶ podłapać z okolić Słupska by się zaj±ł spotami tam i o ile w ogóle istnieje zapotrzebowanie na takie spoty w tamtym rejonie
W trójmie¶cie nie ma co przesadzać daleko nie jest
Oczywi¶cie nikt nie broni organizować spotkań miedzyspotowych ugadać się w jakim¶ gronie i spotkać po prostu w innym terminie ale to już pozostaje do załatwienia w rękach osób chętnych do spotkania, kiedy¶ były organizowane takie spotkania
Dzielić nie będziemy między Gdynię i Gdańsk niestety przepraszam jak się to komu¶ niestety nie podoba
Krzyzak - 16-05-2011, 12:25
ja byłem na urodzinach - niestety nie mogłem być na spocie
Samhain - 16-05-2011, 18:45
ten 15 to ogólnie jako¶ pechowo wypada bo albo jestem na uczelni albo siedzę w garażu i mam pełne ręce roboty albo gnije w pracy
Lipa - 18-05-2011, 12:18
Ja nie mogłem przyjechać, bo o 13 ruszałem do Frankfurtu
m6riano - 19-05-2011, 06:35
Czy 8,9 czerwca będziecie co¶ organizować..?Bo poniek±d "służbowo" będę w Gdańsku...
fj_mike - 19-05-2011, 09:15
m6riano, jedynie jaki¶ spontan. Pisz w tym temacie dokładniej kiedy będziesz. Ja niestety będę już daleko od trójmiasta
Samhain - 19-05-2011, 12:51
Można by co¶ zrobić
m6riano - 19-05-2011, 20:09
Wyruszamy rano z Wawy w czwartek 9.06, na miejscu pewnie przekimka i wieczorem możnaby co¶ ogarn±ć, może nawet jakiego¶ grilika na ¶wieżym...ale to pewnie po meczu..
Silverrr - 22-05-2011, 09:22
Wszyc napisał/a: | za drogie rowery rozumiem go sam mam taki co mnie kosztował więcej niż samochód |
O ile pamiętam to samochód dostałe¶ za darmo
Wszyc - 22-05-2011, 13:45
chodzi o naprawy
m6riano - 23-05-2011, 20:22
fj_mike napisał/a: | m6riano, jedynie jaki¶ spontan. Pisz w tym temacie dokładniej kiedy będziesz. Ja niestety będę już daleko od trójmiasta |
chyba niestety sie jednak nie pojawie:
http://www.sport.pl/sport..._odwolany_.html
fj_mike - 23-05-2011, 20:50
m6riano, nie b±dĽ taki, bez okazji też możesz wpa¶ć
|
|
|