Nasze Miśki - Biały Avance kombi EA5W 2001r. w manualu aka "Biały Miś
MKV - 25-01-2017, 21:08
Hugo napisał/a: | Dobrze, że ich nie zniszczyłeś jakimś pstrokatym kolorem Tą polerkę od czoła mają świetną, nie wiem do czego będzie pasowała w Twoim Galu, ale jest świetna Czekam jaki będzie efekt na aucie, ale powoli zaczynam żałować, że ich nie kupiłem... |
"Polerka" będzie się ładnie w słońcu świecić i będzie pasować do odblasku słońca w szybach hehe
Żebyś jakoś bardzo nie żałował - felgi 1000zł, renowacja 1000zł, specjalne malutkie wentylki 6mm ściągam własnie z UK - 100zł z transportem za komplet (ściągam dwa na wszelki wypadek), dekielków oryginalnych brak więc kupiłem z polerowanego aluminium "Made in Poland" - najwyżej z czasem może odpowiednia naklejka Rays Versus tam trafi). Pierścienie centrujące zamówione.
Ogólnie trochę roboty z tym było ale mam nadzieję, że będzie warto. Swoją drogą chłopaki z Megablast Speed Parts mają naprawdę ogromny asortyment ściągnięty z Japonii (byłem u nich osobiście po felgi) i jest z czego wybierać - całkiem fajne Enkei mają obecnie na stanie oraz inne np VOLKi
Hugo - 25-01-2017, 21:17
MKV napisał/a: | felgi 1000zł, renowacja 1000zł, specjalne malutkie wentylki 6mm ściągam własnie z UK - 100zł z transportem za komplet (ściągam dwa na wszelki wypadek), dekielków oryginalnych brak | Już nie żałuję A na poważnie mi do mojego Gala najbardziej pasowałyby w takich kolorach jak były ori, a niestety już ze zdjęć z aukcji i z fotki w Twoim bagażniku widać, że bez renowacji trochę kiepsko by się prezentowały. MKV napisał/a: | Ogólnie trochę roboty z tym było ale mam nadzieję, że będzie warto. Swoją drogą chłopaki z Megablast Speed Parts mają naprawdę ogromny asortyment ściągnięty z Japonii (byłem u nich osobiście po felgi) i jest z czego wybierać - całkiem fajne Enkei mają obecnie na stanie oraz inne np VOLKi | Wszystkie mają wystawione na alle..?
MKV - 25-01-2017, 21:24
Hugo napisał/a: | MKV napisał/a: | felgi 1000zł, renowacja 1000zł, specjalne malutkie wentylki 6mm ściągam własnie z UK - 100zł z transportem za komplet (ściągam dwa na wszelki wypadek), dekielków oryginalnych brak | Już nie żałuję A na poważnie mi do mojego Gala najbardziej pasowałyby w takich kolorach jak były ori, a niestety już ze zdjęć z aukcji i z fotki w Twoim bagażniku widać, że bez renowacji trochę kiepsko by się prezentowały.
Pisali, ze są do renowacji i do Ciebie faktycznie srebrne, ale że ja mam biały lakier...
MKV napisał/a: | Ogólnie trochę roboty z tym było ale mam nadzieję, że będzie warto. Swoją drogą chłopaki z Megablast Speed Parts mają naprawdę ogromny asortyment ściągnięty z Japonii (byłem u nich osobiście po felgi) i jest z czego wybierać - całkiem fajne Enkei mają obecnie na stanie oraz inne np VOLKi | Wszystkie mają wystawione na alle..? |
Nie wszystkie bo dużo ich mają i nie zawsze nadążają, ale można ich poprosić o wystawienie na allegro (możliwość płatności kartą)
Sprawdź na ich profilu na FB, gdzie mają chyba wszystkie (tylk otrzeba pytac czy wciąż aktualne)
https://web.facebook.com/megablastenterprise
i na ich stronie
http://megablastspeedpart...-produktu/rims/
MKV - 30-01-2017, 23:30 Temat postu: Team Dynamics Pro Race 1.2 17x7" ET45 No i stało się - dziś rano dostałem wyczekiwanego SMSa - felgi są gotowe do odbioru (z renowacji)
I nastąpiła zamiana z zielonych Borbetów 16" i opon Continental TS850 205/55R16 na Team Dynamics 17" z nowymi oponami Nokian WR D4 225/45R17
(ps. zielone felgi i opony 16" sa na sprzedaż - już na OLX)
Całość operacji i obecny setup zimowy przeszły poniższa transformację
Dodatkowo mam teraz dość ciekawe wyposażenie pokoju
sveno - 31-01-2017, 07:39
ooooo Panie. Jest grubo.
Felgi i kolor zdecydowanie na plus.
Marcino - 31-01-2017, 08:49
Kolor kolorem, ale te nowe bordowe mają dużo ładniejszy wzór od zielonych.
Sorki ale ja rozróżniam podstawowe kolory:)
Fragu - 31-01-2017, 08:52
Bardzo dobra zmiana, wygląda super !
mkm - 31-01-2017, 14:12
Wypas
ale chrom trochę nie wyszedł... czy to kwestia zdjęcia i mojego monitora
MKV - 02-02-2017, 08:04
mkm napisał/a: | Wypas
ale chrom trochę nie wyszedł... czy to kwestia zdjęcia i mojego monitora |
Ten kolor nazywa się "czerwony chrom"
http://www.renowacjafelg....-czerwony-chrom
MKV - 25-03-2017, 15:00
Sprzedaż na naszym forum nie działa więc tutaj informuję o sprzedaży felg bo kilka osób się o nie już pytało.
Czarne PDW 17x8" 4x114,3 i 4x100 ET35 72mm (pierścienie centrujące do 67.1mm dodaję gratis)
CENA 1500zł
Oraz zielone Borbety 16x7.5" 4x114.3 ET40 67.1mm
CENA 800zł
mkm - 25-03-2017, 15:41
Nie upoważnia to do wklejania linków do portali ogłoszeniowych.
Skoro "już pytało" to informacja o sprzedaży wystarczy - zdjęcia są w temacie, a istnieje tez coś takiego jak pw
MKV - 28-03-2017, 04:20 Temat postu: Rays Versus Avanti Oryginalne dekielki do Rays Versus Avanti są nieosiągalne a nawet jeśli to kosztują tysiąc złotych. Zamiast tego postanowiłem pokombinować i stworzyłem coś takiego - aluminiowe dekielki rodzimej produkcji oraz logo Mitsu w kolorze felg - fajnie wyszło? Mam nadzieję, że tak bo jutro zakładam
Hugo - 28-03-2017, 07:36
Ja nie widzę zdjęcia.
Krzyzak - 28-03-2017, 10:32
ładne felgi, bardzo ładne
MKV - 28-03-2017, 16:27 Temat postu: Team Dynamics Pro Race 1.2 A tymczasem dzisiaj ostatni dzień na zimowym setupie więc trzeba zrobić zdjęcie pożegnalne czerwonym felgom - w garażu będą czekać na mrozy pod koniec roku...
|
|
|