Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
ZUB3R - 25-06-2009, 15:48
Przeczytalem wszystkie posty i sądze że pasuję ten temat do MitsuManiakow
http://www.bigadda.com/vi...w_landing/13231
koszmarek - 25-06-2009, 17:40
Maretzky85 napisał/a: | Za to podoba się |
mnie też:) I bardzo lubię Twój gust
Jassmina - 25-06-2009, 21:21
No tak...ale powiedzcie mi dlaczego (według tych wszystkich durnych czasopism i "Pudelków") synonimem piękna jest anorektyczna blondynka o wystających kolanach?
Czy kobiety które mają fałdkę na brzuszku czy okrągłą pupę nie są sexy?
eddi1977 - 25-06-2009, 21:22
Marcino napisał/a: | Nie ma to jak Iga....:)
Obrazek |
Coś w "tym" jest ale ja wolę Mili
Krzyzak - 25-06-2009, 21:35
Jassmina napisał/a: | No tak...ale powiedzcie mi dlaczego (według tych wszystkich durnych czasopism i "Pudelków") synonimem piękna jest anorektyczna blondynka o wystających kolanach?
Czy kobiety które mają fałdkę na brzuszku czy okrągłą pupę nie są sexy? |
Beata - my (mezczyzni) nie czytamy durnych czasopism i pudelkow
generalnie jest cos takiego jak poczucie piekna - np. widzisz i niezaleznie od innych wad ktos Ci sie podoba - nie ma znaczenia czy jest gruby, chudy, bez cyckow itd.
tak jak z autem - licza sie pewne proporcje i detale, ktore skladaja sie na calosc lub wrecz potrafia ta calosc przycmic
eddi1977 - 25-06-2009, 22:00
Wiele lat temu współczesne wzorce "piękności" moim zdaniem uważano by za dziwolągi.Ciekawe czy za jakiś czas wrócą do łask,może nie rubensowskie ale bardziej okrągłe kształty...
affectpct - 26-06-2009, 01:47
Najpiękniejsza kobieta na świecie
Jassmina - 26-06-2009, 08:45
Krzyzak napisał/a: | Jassmina napisał/a: | No tak...ale powiedzcie mi dlaczego (według tych wszystkich durnych czasopism i "Pudelków") synonimem piękna jest anorektyczna blondynka o wystających kolanach?
Beata - my (mezczyzni) nie czytamy durnych czasopism i pudelkow
generalnie jest cos takiego jak poczucie piekna - np. widzisz i niezaleznie od innych wad ktos Ci sie podoba - nie ma znaczenia czy jest gruby, chudy, bez cyckow itd.
tak jak z autem - licza sie pewne proporcje i detale, ktore skladaja sie na calosc lub wrecz potrafia ta calosc przycmic |
Wydrukować i czytać w chwilach zwątpienia
Fragu - 26-06-2009, 08:53
W 100% zgadzam się z Krzyżakiem - liczy się całokształt !
ps. okrągła pupa jest git
Anonymous - 27-06-2009, 22:57
Jassmina napisał/a: | No tak...ale powiedzcie mi dlaczego (według tych wszystkich durnych czasopism i "Pudelków") synonimem piękna jest anorektyczna blondynka o wystających kolanach?
Czy kobiety które mają fałdkę na brzuszku czy okrągłą pupę nie są sexy? | te synonimy piękna są bardziej stworzone przez same kobiety niż facetów
Kobietę trzeba mieć za co złapać i w co klapsa dać
Morfi - 27-06-2009, 23:23
dm17 napisał/a: | Kobietę trzeba mieć za co złapać i w co klapsa dać |
O tak
islandka - 27-06-2009, 23:36
Betka - 28-06-2009, 09:01
głos powalający: http://www.youtube.com/wa...gE&feature=fvst
a czy przez to, nie jest piękniejsza /interesująca /seksowna?
Anonymous - 28-06-2009, 09:08
nie
Maretzky85 - 28-06-2009, 09:41
Ale głos faktycznie bardzo fajny
|
|
|