To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VIII

inq - 08-06-2013, 22:43

ANDREW napisał/a:
czarny Colt zakupiony

Wiedziałem, że ktoś chciał go kupić, ale nie pamiętałem kto :roll: bo jak byłem na myjce jakoś ostatnio to go oglądałem. Z zewnątrz wyglądał sensownie. :wink:

Andrew - 08-06-2013, 23:14

inq napisał/a:
Wiedziałem, że ktoś chciał go kupić, ale nie pamiętałem kto :roll: bo jak byłem na myjce jakoś ostatnio to go oglądałem.

Jeśli dziś to my :wink: Z zewnątrz pięknie utrzymany. Lakier ory, w środku troszkę plastiki zrysowane. Ale ogólnie auto ok.

inq - 09-06-2013, 06:38

Nie, no mi chodziło o to, że wcześniej pytałeś o sprawdzenie. W tym komisie to zawsze jakieś porysowane te plastiki. Oglądałem tam kilka aut i w każdym było to samo.

Tak w ogóle to Dzień dobry...

Noc kultury - masakra. Dopiero coś skończyło dudnić w okolicach pl. Litewskiego, a waliło całą noc. Ludzie mieszkający w okolicy na pewno kulturalnie się wyrażali na ten temat.

radek79 - 09-06-2013, 08:59

dobry z rana ale głowa ciężka :rolleyes:
Andrew - 09-06-2013, 09:23

inq napisał/a:
Nie, no mi chodziło o to, że wcześniej pytałeś o sprawdzenie.
:wink:
Akurat co do właściciela komisu, to ma całkiem inne podejście do klienta niż inni handlarze... Auto fajne i warte. Co ciekawe auto z Niemiec, olej zmieniany w Niemczech, a filtr oleju marki Filtron i opony Bridgestone Turanza made in Poland :mrgreen:

[ Dodano: 09-06-2013, 09:23 ]
Poza tym dzień dobry.

_Slawek_ - 09-06-2013, 09:32

Dzień dobry :)

bastek napisał/a:
ja jutro do łodzi jadę :) bydymy się w akwaparku moczyć...

Szaleństwo :) Daj znać czy warto, bo mi się wydaje, że żadna wanna, żeby nie wiem jak duża była nie jest warta 500km w trasie i straconych 7h :? No chyba, że się jedzie na dłużej lub gdzieś dalej, a takie atrakcje to tylko przy okazji ;)

inq napisał/a:
Noc kultury - masakra. Dopiero coś skończyło dudnić w okolicach pl. Litewskiego, a waliło całą noc. Ludzie mieszkający w okolicy na pewno kulturalnie się wyrażali na ten temat.

Raczej rewelacja :) A co mają noc kultury gdzieś 20km od Lublina w szczerym polu robić? :P Jak ktoś lubi ciszę i spokój to mieszka na wsi, a nie w centrum. I na pewno taniej by wyszło ;)

inq - 09-06-2013, 14:55

_Slawek_, chyba się dziś nie wyspałeś :wink: Strasznie marudny jesteś. :wink:
_Slawek_ napisał/a:
Raczej rewelacja

Na pewno, ja niestety pracowałem i oglądałem tylko online. Fajna jest taka impreza, ale można wszystko pogodzić.
_Slawek_ napisał/a:
A co mają noc kultury gdzieś 20km od Lublina w szczerym polu robić?

Miejsce jest ok, ale wystarczy trochę ciszej. Od wieczora do 6:00 non stop coś dudniło. Trochę inaczej pochodzi się jak się tam przychodzi popatrzeć i pobawić, a inaczej jak ktoś musi tam uśpić dzieci i samemu choć na chwilę zamknąć oko.
_Slawek_ napisał/a:
Jak ktoś lubi ciszę i spokój to mieszka na wsi, a nie w centrum. I na pewno taniej by wyszło

Jak by było taniej to już dawno bym mieszkał na wsi. 8)

_Slawek_ - 09-06-2013, 18:05

inq napisał/a:
_Slawek_, chyba się dziś nie wyspałeś :wink: Strasznie marudny jesteś. :wink:
inq napisał/a:
Noc kultury - masakra. Dopiero coś skończyło dudnić w okolicach pl. Litewskiego, a waliło całą noc.
Przyganiał kocioł... :P

inq napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
Raczej rewelacja

Na pewno, ja niestety pracowałem i oglądałem tylko online. Fajna jest taka impreza, ale można wszystko pogodzić.
Zawsze znajdą się niezadowoleni.
inq napisał/a:
Miejsce jest ok, ale wystarczy trochę ciszej. Od wieczora do 6:00 non stop coś dudniło. Trochę inaczej pochodzi się jak się tam przychodzi popatrzeć i pobawić, a inaczej jak ktoś musi tam uśpić dzieci i samemu choć na chwilę zamknąć oko.
Takie życie, ja też się o ryczące pojazdy pod oknem nie prosiłem ;)
inq napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
Jak ktoś lubi ciszę i spokój to mieszka na wsi, a nie w centrum. I na pewno taniej by wyszło

Jak by było taniej to już dawno bym mieszkał na wsi. 8)

Może popełniłeś jakiś błąd w obliczeniach? ;) Czy coś jeszcze poza dojazdami do miasta jest droższe?

W sumie ciekawy temat :)
Popytajmy, w końcu niektórzy mają w tym jakieś już doświadczenie.

Bastek, odczuwa się różnicę w wydatkach na mieszkanie tak w przeliczeniu na metr kwadratowy?

grzesiopol - 09-06-2013, 19:24

Dzień dobry
Już z powrotem z działki.
Co do - dom a mieszkanie to koszty utrzymania są podobne oczywiście biorąc pod uwagę konieczność dojazdu, ale ja bym się zdecydował na dom bo jednak co własne to własne. :partyman: :partyman:

W@sio - 09-06-2013, 19:45

W sumie od 4 lat mieszkam w domu jednorodzinnym poza terenem Lublina... i jeśli chodzi o koszt utrzymania, to porównanie czynszu za mieszkanie własnościowe na Czubach (pod koniec płaciłem ponad 700zł miesięcznie), który w skali roku może wynieść nawet 9000zł + inne media, a mieszkanie w domku za cały rok (ogrzewanie: około 3000zł, podatek 200zł, prąd 1800zł) + te same inne media (TV, tel, net) razem daje 5000zł - więc jest 2x taniej... a jeśli chodzi o dojazdy, owszem, na paliwo wydaje się więcej, mi miesięcznie wychodzi jakieś 400zł więć nawet wliczając różnicę w ilości paliwa wychodzi taniej... jeśli miałbym wybierać, to bym się nie zastanawiał - tylko i wyłącznie dom :)
Jaro1974 - 09-06-2013, 20:03

Dobry wieczór :wink:
Czwarty semestr zaliczony. Została tylko obrona pracy magisterskiej :wink:

radek79 - 09-06-2013, 20:22

no to jarek będzie co opijać :wink: ja się mogę pochwalić że zaliczyłem weekend :mrgreen:
Yoshiko - 09-06-2013, 23:58

dobrydzień-dobranoc :mrgreen:
W@sio - 10-06-2013, 01:04

Kurcze, trochę się stresuję, dzisiaj daję promotorowi pracę doktorską do przeczytania przed poprawkami i złożeniem do Dziekanatu... I tak jakoś spać nie mogę :/
Seichan - 10-06-2013, 07:48

Dzień dobry ;)

W@sio, z czego się będziesz doktoryzował?