Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
Anonymous - 18-03-2012, 17:21
czasami boję się zajrzeć w ten temat, bo zawsze zastanawiam się jak bardzo wysoko można podnieść poprzeczkę, i jak bardzo chciałbym móc mieć tego białasa w garażu
myślałeś może o starcie w wojna pp ? swego czasu chyba Kleju brał udział w jednej eliminacji no i mamy Dzikiego fajnie było by mieć jeszcze kogoś
Kleju napisał/a: | czy będziesz też sprawdzał możliwości auta na torze? |
2 godziny zabawy na torze 3 dni czyszczenia auta
m6riano - 18-03-2012, 18:14
kochajj napisał/a: | Kolejna to zmiany wewnątrz auta... |
Czyli jest szansa że na zlocie wpadłby jakiś m6riano led tuning?;-)
deejay - 18-03-2012, 18:52
kochajj napisał/a: | zgodnie z życzeniami jest lepszy aparat i osłona kolektora |
Poproszę o taką osłonkę na kolektor ... no dobra poskręcam ci tą zawieszkę jak juz tak chcesz
kochajj - 18-03-2012, 19:04
Derpin napisał/a: | czasami boję się zajrzeć w ten temat, bo zawsze zastanawiam się jak bardzo wysoko można podnieść poprzeczkę, i jak bardzo chciałbym móc mieć tego białasa w garażu
myślałeś może o starcie w wojna pp ? swego czasu chyba Kleju brał udział w jednej eliminacji no i mamy Dzikiego fajnie było by mieć jeszcze kogoś
Kleju napisał/a: | czy będziesz też sprawdzał możliwości auta na torze? |
2 godziny zabawy na torze 3 dni czyszczenia auta |
Masz przecież białaska
Jak na razie to mam wojnę w pracy więc nie planuję żadnych innych
Na tor szkoda ... za dużo czyszczenia
deejay napisał/a: | kochajj napisał/a: | zgodnie z życzeniami jest lepszy aparat i osłona kolektora |
Poproszę o taką osłonkę na kolektor ... no dobra poskręcam ci tą zawieszkę jak juz tak chcesz |
DAm Ci blache se zrobisz :0
Torp12 - 18-03-2012, 20:16
kochajj napisał/a: | mam plany na kolejne 2 lata
Przyszła zima to mocne zmiany mechaniczne (silnik, napędy)
|
A co jeszcze mocno mozna zmienic w tym silniku?? Kucizna, wieksze turbo czy wrecz inny silnik? A naped pewnie od evo??
deejay - 18-03-2012, 20:18
Torp12 napisał/a: | A co jeszcze mocno mozna zmienic w tym silniku?? Kucizna, wieksze turbo czy wrecz inny silnik? A naped pewnie od evo?? |
Ja wiem co on knuje , ale nie powiem
Zielu - 18-03-2012, 20:41
Z tego co widać, można poprawiać po fabryce. I to baardzo
Aż strach pomyśleć co by się stało, z kimś, kto potencjalnie mógłby chociaż zarysować to auto..
sveno - 18-03-2012, 20:43
już kiedyś kochajj wspominał co chce zrobić jeśli mnie pamięć nie myli to było większe turbo, kute bebechy i odchudzenie wirujacej masy tak by zrobić odcinke przy 9krpm coś się zmieniło w planach?
Anonymous - 18-03-2012, 20:46
kochajj napisał/a: | Masz przecież białaska |
skoro żadna różnica dla Ciebie to możemy się zamienić
roch_27 - 18-03-2012, 21:05
kochajj napisał/a: | Na tor szkoda ... za dużo czyszczenia | eeee tam lepiej powiedz że chodzi o brak AC nie dosyć że trudno wycenić takie auto to jeszcze opcja tor/wyścigi kosztuje extra 50 %
BTW: Autko pierwyj sort
kochajj - 18-03-2012, 21:11
co do toru to byłem dzisiaj oglądać to autko:
http://allegro.pl/evo-iv-...2210402246.html
wstepnie sie zainteresowałem
roch_27 - 18-03-2012, 21:16
no w końcu męska decyzja nie ma co się oszukiwać Legnum jest zbyt ciężki - wiem coś o tym - sam myślałem o Evci V-VI ale perturbacje z odzyskaniem swojego w razie kolizji zadecydowało, że na razie odpuszczam Kiedyś będzie EVO ale która generacja się okaże
kochajj - 18-03-2012, 21:18
jeśli zabiorę to nawet przekładki nie robię... tylko na tor do nauki jazdy
swinks_UK - 18-03-2012, 22:41
Podobnie jak u mnie
Teraz kilka fajnych rodzynków wypłynęło na Pistonheads że znowu pomysł z przesiadką wrócił.
Ech... może na jesień.
Krzyzak - 19-03-2012, 07:08
pogadaj z Czerwieniem - kupił evo tydzień temu
|
|
|