Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
JCH - 05-11-2010, 14:22
Krzyzak napisał/a: | vendetta napisał/a: | hmm Krzyżak, coraz ciekawsze masz poglądy |
a kto mi zabroni? - nie mam obowiązku lubić tego czy owego - prawda?
nie musisz się z nimi zgadzać, ale powinnaś je szanować - dopóki nie łamią prawa... | Twoje pomysły co do "zastrzelenia psa" są niezgodne z prawem. I jestem przekonany, że masz tego świadomość.
Nie wiem tylko po co ta zgrywa - rozumiem, gdybyś wdepnął butem ale że najechałeś kołem
Manuela - 05-11-2010, 14:22
Kaucz napisał/a: | że muszę zmienić znajomych bo nie podobają się oni mojej drugiej połówce... |
Lepiej szybko zmień połówkę.....
Owczar - 05-11-2010, 14:24
Kaucz, no to słabo... Ona nie musi ich lubić, ale powinna ich tolerować/akceptować...
Aga - 05-11-2010, 14:24
Kaucz napisał/a: | Jakże miło jest z rana usłyszeć, że muszę zmienić znajomych bo nie podobają się oni mojej drugiej połówce... czekam, aż usłyszę któregoś pięknego dnia: oni albo ja. |
ooooooooooo
a cóż takiego strasznego zrobili??
Owczar - 05-11-2010, 14:25
Kaucz napisał/a: | czekam, aż usłyszę któregoś pięknego dnia: oni albo ja. |
Wtedy wybór powinien być prosty
BigTomala - 05-11-2010, 14:33
Owczar napisał/a: | Mój 10cio letni Owczarek Niemiecki, ma w sobie więcej empatii niż większość ludzi, których znam. |
Juiceman - 05-11-2010, 14:46
JCH napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | vendetta napisał/a: | hmm Krzyżak, coraz ciekawsze masz poglądy |
nie musisz się z nimi zgadzać, ale powinnaś je szanować - dopóki nie łamią prawa... | Twoje pomysły co do "zastrzelenia psa" są niezgodne z prawem. I jestem przekonany, że masz tego świadomość.
Nie wiem tylko po co ta zgrywa - rozumiem, gdybyś wdepnął butem ale że najechałeś kołem |
Nie wiem po co to biadolenie, już nic nie można powiedzieć przez metafore. Wszystko musicie brać dosłownie..... żal...
Fragu - 05-11-2010, 14:53
hańba
...że praca się kończy i rozpoczyna weekend, przyjemności
Kaucz - 05-11-2010, 15:21
Owczar napisał/a: | Ona nie musi ich lubić, ale powinna ich tolerować/akceptować... |
zwykle tak jest, ale... Aga napisał/a: | a cóż takiego strasznego zrobili?? |
zakrapiana impreza wczoraj, parę osób odpadło i z tego powodu są teraz be i wszystko co złe... dla mnie to nic nowego, zdarza się i jest to dla mnie akceptowalne póki nie rozrabiają, ale ona ma na to ciut inny pogląd
ps. wygadałem, się thx.
Efa! - 05-11-2010, 15:34
Eeee, tam wjechać autem w kupę. Ja średnio co trzeci dzień wjeżdżam wózkiem dziecięcym w psie odchody. Wtedy jest zabawa, żeby to zeskrobać przed wniesieniem furki do domu. A mycie kółek to już mam w grafiku po każdym spacerku.
A psy nadal lubię
pamar - 05-11-2010, 16:24
... nie cierpię gołębi, chociaż dla mojego ojca są całym światem (symbol pokoju, i nowożeńców ) to mam czasami ochotę pożyczyć od sąsiada wiatrówkę.... oczywiście żeby nią pomachać
Aga - 05-11-2010, 17:23
Juiceman napisał/a: | JCH napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | vendetta napisał/a: | hmm Krzyżak, coraz ciekawsze masz poglądy |
Nie wiem tylko po co ta zgrywa - rozumiem, gdybyś wdepnął butem ale że najechałeś kołem |
Nie wiem po co to biadolenie, już nic nie można powiedzieć przez metafore. Wszystko musicie brać dosłownie..... żal... |
hmm...
coś mi się zdaje, że gdyby to była metafora to Krzyżak już dawno by nam to powiedział
on jednak każdym swoim następnym postem potwierdzał swoją pierwszą wypowiedź
tak więc Panowie adwokaci - Wasza linia obrony chyba nie jest po jego myśli
Morfi - 05-11-2010, 17:34
Kaucz napisał/a: | zakrapiana impreza wczoraj, parę osób odpadło i z tego powodu są teraz be i wszystko co złe... dla mnie to nic nowego, zdarza się i jest to dla mnie akceptowalne póki nie rozrabiają, ale ona ma na to ciut inny pogląd |
cholercia Ja pierwszy odpadam, bo mam słaba głowe. Nie pije bede lubiany
koszmarek - 05-11-2010, 18:00
i tak za sprawą Waszej dyskusji na temat Krzyżaka i nie przywożenia psów na Zlot (gdzie na kilku zlotach był i Krzyżak i zwierzaki, wiesz Aga?) z tematów które lubię czytać, zrobiły się dwa.
miłego weekendu życzę.
Aga - 05-11-2010, 18:38
Morfi napisał/a: |
cholercia Ja pierwszy odpadam, bo mam słaba głowe. Nie pije bede lubiany |
Morfi to z mojej też zamierzasz tak szybko odpaść??
obawiam się, że Bubu Ci nie pozwoli
wiesz, ze impreza ma trwać do rana
|
|
|