To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

Metoda3 - 24-06-2013, 18:41

GóR3K napisał/a:
Metoda3 napisał/a:
Kylu dla mnie może być całkiem darmowy prospekt samochodowy, bo zbieram takowe. A w UK bankowo są inne niż nasze. Tylko jakiejś fajnej sportowej fury złap heh.

a masz moze z sigma jakies ?

A mam w wolnej chwili postaram się wygrzebać i mogę pokazać. Tylko że będzie lekki problem bo mam ich około 4000 szt.

[ Dodano: 24-06-2013, 19:43 ]
koliber124 napisał/a:
Czy wiesz co się dzieje o 13 w sobotę pod OBI??? :shock:

A ja popieram Górka niech nas ludzie widzą, a nie zawsze się chowamy po kątach. Znajdziemy kawałek wolnego miejsca i damy radę.

Ksiao - 24-06-2013, 20:40

koliber124 napisał/a:
13 w sobotę pod OBI

jestem za :mrgreen:

koliber124 - 24-06-2013, 21:00

Metoda3 napisał/a:
A ja popieram Górka niech nas ludzie widzą, a nie zawsze się chowamy po kątach. Znajdziemy kawałek wolnego miejsca i damy radę.

hehe :lol: mnie jest wsieradno, bardziej mi chodzi właśnie o to miejsce wolne a poza tym trzeba będzie zapłacić 2 zeta haraczu

banan10 - 24-06-2013, 21:52

Witam
A może nad zalewem na borkach???????????
OBI w sobotę to masakra :lurk:

koliber124 - 24-06-2013, 22:50

banan10 napisał/a:
Witam
A może nad zalewem na borkach???????????
OBI w sobotę to masakra :lurk:

Zalew jest świetnym pomysłem...

gawron - 25-06-2013, 07:19

Banan chce nad zalewem bo na bombie może podjechać :lol:
To może pod neste przy M1 (dobrze nas będzie widać) a potem na kebab do anadolu co by nas całe miasto widziało :lol:

GóR3K - 25-06-2013, 09:08

gawron napisał/a:
Banan chce nad zalewem bo na bombie może podjechać :lol:
To może pod neste przy M1 (dobrze nas będzie widać) a potem na kebab do anadolu co by nas całe miasto widziało :lol:

O i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie z tym ,że kebab dobry to jest w Seniorze :p

gawron - 25-06-2013, 12:34

Zdania są podzielone :lol: Jadłem tam kiedyś kebsa z frytami za 11zł a srałem za 100 :P :P :P
Metoda3 - 25-06-2013, 16:21

zalew dobra jazda. Tam też się kręci trochę ludzi.
Kylu - 25-06-2013, 19:55

Sprawdźcie który lepiej pływa. :mrgreen:
koliber124 - 26-06-2013, 05:41

Spotkajmy się tu....nie a właśnie że tu......ale lepiej jest tam.....nie bo tu jest wygodniej......ale kebab tu jest dobry.....ale ale zdania są podzielone.....ale to ale sro.... Wybaczcie mi ale czy wy się słuchacie?????? Czy będzie kiedyś z waszej strony jedna męska konkretna decyzja??? Pomyślcie o wszystkich a nie tylko o sobie, mnie osobiście zależy tylko na dobrym miejscu dla aut bez kombinacji i tłoku wjazdowego. A czy to będzie na Południu czy Plantach czy Michałowie to mnie to wszystko jedno. Sorry
gawron - 26-06-2013, 07:21

koliber124 bo tu chyba ty jesteś żeby podjąć męską decyzję a my po to żeby podać swoje propozycje. Czy źle to rozumiem? Sam nie podałeś konkretnego miejsca więc z naszej strony padają rożne propozycje :twisted:
banan10 - 26-06-2013, 14:28

witam
A więc na borkach się spotykamy w sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

Ksiao - 26-06-2013, 19:40

banan10 napisał/a:
witam
A więc na borkach się spotykamy w sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

no to postanowione :D
parking raczej od ul Krasickiego?

koliber124 - 26-06-2013, 21:33

gawron napisał/a:
koliber124 bo tu chyba ty jesteś żeby podjąć męską decyzję a my po to żeby podać swoje propozycje. Czy źle to rozumiem? Sam nie podałeś konkretnego miejsca więc z naszej strony padają rożne propozycje :twisted:

Mylisz się kolego gawron :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie jestem tu od tego abym tylko "ja" decydował tu o wszystkim z bardzo prostej przyczyny....to forum nie jest moje....ono jest NASZE. Nie podałem miejsca spotkania również z prostej przyczyny.....bo szanuje zdanie was wszystkich i najpierw chciałem poznać właśnie wasze zdanie. Jeżeli decydowałbym o wszystkim bez waszej opinii ta grupa dawno temu przestałaby istnieć. Życzyłbym sobie i wszystkim aby w tej grupie panowała zgoda, kultura (również na drodze) i koleżeństwo w szerokim rozumieniu tego słowa. Jeżeli będzie to wszystko o czym napisałem to na pewno będziemy zauważalni wśród ludzi i żaden przejazd po dziesięćkroć przez miasto tego nie zastąpi.
Ale to tylko moje skromne zdanie.... :twisted:
A większość udzielających się w dyskusji zdecydowała, że spotykamy się........... nad Zalewem na Borkach :mrgreen: :mrgreen:
Godzina 13 wszystkim odpowiada???