To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Dolnośląskie OT (Off Topic)

Skrzypek - 20-02-2014, 19:00

Ja w pracy używam właśnie długopisów Mitsubishi, ba i nawet korektorów:D.
painkiller - 20-02-2014, 19:27

joe86 napisał/a:
Czyli to prawda z tymi najemnikami co uczestniczą w zamieszkach, a na ASG to nie miałeś czasu :)

Co do modeli staram się obecnie utrzymać się w powietrzu ponad pół minuty ale to zadanie trudniejsze niż myślałem :) same modele to grosze ( kilka złotych) i pół dnia roboty problemem jest początkowa inwestycja w aparaturę i elektronikę (mniej więcej tyle co chłodnica klimy do Carismy :)

Przy okazji właśnie przyjechał mi długopis :)
Obrazek

Ciężko powiedzieć jak z najemnikami ale ktoś mąci wodę, pewnie ruscy. Dzisiaj widziałem zdjęcia znalezionych na majdanie naszywek ruskich służb. Sytuacja gęstnieje, nie podoba mi się to>

Jak uda się wrócić to trzeba będzie zorganizować manewry ASG :)

Pozdr

joe86 - 20-02-2014, 19:50

Na pewno mieszają w końcu jakoś trudno uwierzyć że eskalacja nastąpiła akurat jak się olimpiada u ruskich rozpoczęła, ale u nas dużo się nie dowiemy a na pewno nie z massmediów.

Na szczęście nie słychać aby reszta kraju tak mocno odczuwała to co się tam dzieje więc liczymy na szybki i bezpieczny powrót :)

drd1812 - 20-02-2014, 20:57

joe86, któregoś roku na spocie ogólnopolskim chyba w Grudziądzu była prezentacja wyrobów piśmienniczych tej marki :)

ja też nie dotrę na spot, mam w sobotę 60 urodziny mamy (będą%), a w niedziele walne zebranie członków koła PZW (jestem szefem komisji rewizyjnej - mus być), szczęściem kolejny spot pewnie już wiosną :D

lurek - 21-02-2014, 10:42

skoc92 napisał/a:
lurek napisał/a:
No Lubin vs Wroclaw ma problemy, w Lubinie kupisz na giełdzie swoje radio a we Wrocławiu nadarzy się okazja do wymiany lusterka jak zielona hołota przejdzie. O której to Panowie planujecie?

Jaka zielona hołota, wypraszam sobie :) Ewentualnie przed meczem derbowym obawiałbym się podjechać samochodem na blachach z Lubina pod stadion, ale generalnie tyle DLU jeździ po Wrocławiu że raczej się już opatrzyło i nie ma się czego obawiać. Trzech znajomków mieszka od 2 lat w okolicach Grabiszyńskiej i jakoś nigdy ich Lubinowozy nie były dewastowane :)

Na Grabiszynskiej ukradli mi chińskie radio z polówki :P a na Powstanców miałem (w różnych odstępach czasu):

1. połamane lusterko
2. ślady butów na dachu
3. wybitą boczna i przednią szybę

zmieniłem rejestrację na DW i .... spokój

Co do hołoty to oczywiście mam na myśli właśnie takich osiedlowych kiboli.

joe86 - 21-02-2014, 13:39

Dobrze że ci nie obsikali znacząc swój teren, mówi się że ludzie są z natury źli a w rzeczywistości po prostu zachowują się jak zwierzęta :)
promatti - 21-02-2014, 15:40

Dobra Panowie zróbmy listę kto jest w stanie zjawić się teraz na spocie:

1. promatti
2.

bo wychodzi że malusio nas będzie :(

[ Dodano: 22-02-2014, 10:31 ]
no jest szał :P

skoc92 - 22-02-2014, 21:59

Niestety mój debiut musi poczekać, impreza rodzinna pokrzyżowała plany.
i9i - 22-02-2014, 22:01

1. promatti
2. i9i
3. Bucza

Bry wieczór :mrgreen:

promatti - 22-02-2014, 23:09

No to jutro 14 underground stadionu :) standardowo :)

a Tymczasem miłych snów ;)

drd1812 - 24-02-2014, 07:24

Dzień Dobry :) jak tam początek nowego tygodnia ? spot udany ?
i9i - 24-02-2014, 20:15

Poniedziałek jak co tydzień. Zleciał szybko. Na spocie było nas w sumie 4 osoby w dwóch miśkach. Na kartach jest trochę za głośno i z Mateuszem stwierdziliśmy, że miejscówkę zmienimy. Co by iść "za Ludem" to next spot spróbujemy na "Magnolii".
A tak po za tym Dobry Wieczór :mrgreen:

Bartekkita - 24-02-2014, 20:52

i9i, ale gdzie dokładnie na Magnoli?
i9i - 24-02-2014, 21:08

Na dachu Castoramy, na guglach jeszcze tego miejsca nie ma, ale większość wie co i gdzie. Także drugie połówki na zakupy można wysłać :mrgreen:
apikus - 25-02-2014, 07:56

Jak to będzie sobota to jestem za :-)