To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

wookash83 - 12-09-2010, 15:08

dobra pogoda wiec ok 20 powinienem dojechac raczej nie zabladze mapka dobra ;)
Olek - 12-09-2010, 15:51

gdyby ktoś był zainteresowany, to mamy jeszcze kilka naklejek (logo oraz mitsumaniaki.com), w razie czego to będziemy mieć ze sobą :)
volve - 12-09-2010, 15:53

a będziecie na łasztowni ?? Macie jakiś środek transportu czy coś ? ;)
Olek - 12-09-2010, 15:56

tak jak w zeszłym tygodniu dotrzemy ;) spacerkiem :P
Rafal_Szczecin - 12-09-2010, 16:31

my tez bedziemy
Pato89 - 12-09-2010, 17:35

tez sie zjawie, macie naklejeczki?;o to ja chce! =d
Siekiera - 12-09-2010, 19:14

To też się pojawimy z Madzią 8)
Xsystoff - 12-09-2010, 19:45

volve napisał/a:
ehh...no i niestety nie dojadę....miałem wypadek i Cari pojechała póki co na warsztat, jutro coś więcej będę wiedział :/

Na Kosciucha ? Wydachowala nowa Corolla i stala Cari taka jak masz rozbita. To Ty ?

volve - 12-09-2010, 20:22

Taaa.... :( Tylko to nie nowa Carolka, a Auris :P Goście z Danii jechali Piastów od strony Pomorzan i skręcali w Krzywego, natomiast ja jechałem od strony sprzymierzonych lewym pasem....jadę, mam zielone, widzę, że po lewej stoją auta(Ci co właśnie na kościuszki skręcają) a tu nagle prosto przed maskę wyjeżdża mi "coś" czarnego(Auris) a później robi mi się biało przed oczami(poducha :D )....:/ Jak później się okazało, duńczycy wracali do Danii i facet się nie połapał, że ma ustąpić pierwszeństwa(ta, a prawko ma na BCDE)....ja praktycznie nie miałem szans na jakąkolwiek reakcje, zdążyłem dotknąć hamulca i już było bum :(

EDIT: Swoją drogą to ten Auris ja przechodziłem jeszcze z godzinkę temu to jeszcze stał....Ci goście z Danii mieli wezwać sobie lawetę, ale chyba nie zadbali o to, tylko zadbali o transport powrotny do domu...

Olek - 12-09-2010, 21:59

volve napisał/a:
EDIT: Swoją drogą to ten Auris ja przechodziłem jeszcze z godzinkę temu to jeszcze stał....Ci goście z Danii mieli wezwać sobie lawetę, ale chyba nie zadbali o to, tylko zadbali o transport powrotny do domu...

chyba chciałeś napisać, że leżał kołami do góry ;)
a tak swoją drogą to sławny jesteś :P
Cari pogromca Toyoty :P
http://www.gs24.pl/apps/p...CZECIN/38726165

Siekiera - 12-09-2010, 22:55

Przejeżdżałem tamtędy ze 40 min temu, to stała Toyota na trawie. Toyoty nie szkoda czego nie powiem volve o twojej Cari :cry: Jak będziesz wiedział więcej daj szybko znać co jest 5
volve - 12-09-2010, 22:58

Ta, super artykuł...ciekawe jak ktoś jadąc od strony Turzyna miałby się zderzyć z kimś koło KFC...tak jak pisałem ja jechałem od Sprzymierzonych a gościu od strony Pomorzan skręcał w stronę Turzynu. A na zdjęciu to moje auto już jest przestawione lekko, bo z jakimś gościem przepchneliśmy jak okazało się, że nic się nikomu nie stało...

Ale fakt, w starciu Toyota vs Mitsu nasi górą :mrgreen: Tylko pewnie będzie zabawa z ubezpieczalnią, bo to obcokrajowiec...ale i tak będę się starał robić bezgotówkowo...

[ Dodano: 12-09-2010, 23:02 ]
Siekiera napisał/a:
Przejeżdżałem tamtędy ze 40 min temu, to stała Toyota na trawie

Tak jak pisałem, goście pojechali od razu do Danii...chyba jakoś specjalnie nie żal było im Toyoty...

Siekiera napisał/a:
Jak będziesz wiedział więcej daj szybko znać co jest 5

Jutro jadę do warsztatu gdzie stoi Cari i zobaczymy co wyjdzie...niby od strony Cari nie wygląda to tak źle(pobieżnie do wymiany zderzak, maska, boczne błotniki, możliwe że też chłodnica, ale tego już nie widziałem). Tylko teraz ciekawe czy nic złego pod maską się nie stało i jak wygląda pas przedni....

Xsystoff - 13-09-2010, 00:21

Wspolczuje, bo to jednak bedzie sporo zalatwiania, latania, walki i niestety ale i brak samochodu na okres naprawy, a i po naprawie zawsze to juz robione auto :/ Jak walnely poduchy to pewnie policza szkode calkowita, tym bardziej ze czesci do Mitsu drogie :/
Rafal_Szczecin - 13-09-2010, 08:08

na 100% bedzie szkoda calkowita.
w cari jezeli wybucha poducha, to niestety deska rodzielcza nadaje sie tylko i wylacznie do wymiany.

stary alfer - 13-09-2010, 08:12

Rafal_Szczecin napisał/a:
na 100% bedzie szkoda calkowita.

Pamiętajcie, że to będzie liczyć TU z Danii. Zobaczymy co im wyjdzie.

Jeśli będzie szkoda całkowita w polskim tego słowa znaczeniu to wypłacają różnicę wartości auta przed i po szkodzie.

W razie pytań mogę troche pomóc, bo jestem na bieżąco.

volve, masz PW.