Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Wszyc - 25-06-2011, 18:08
Nie nastawiaj się bo ja już mam potencjalnego kupca na silnik więc nie wiem czy będę robił dalej coś
Zobaczy się na przeciągu miesiąca jak się ta osoba zgłosi to pewnie opchne
Saqu - 25-06-2011, 18:55
EEE ziomuś deptałeś tyle po tym błocie to do deptał byś do końca
ja tutaj czekałem jak silnik zamruczy w galu a tu dupa, nici z tego
Wszyc - 25-06-2011, 19:05
starość elementów, stan części mnie po prostu dobija warunki pod blokiem nie są złe nic do takiej roboty nie mam ale jak co 2minuty upitala się jakiś kabel, pęka co druga śrubka robienie wszystkiego na około bo reszty nie można zdjąć bo np. osłony jakieś są przynitowane bo poprzedni właściciel nie miał śrubek... robienie "na ślinę" i modlenie się czy będzie się trzymać... wszystko rozbija się o pieniądze... Jeszcze poświecenie takie dla auta które ma marne 150KM, przedni napęd i prowadzi się żałośnie.... -_-'
i chodź bym wsadził w niego 200tyś zł to dalej będzie się prowadzić jak złom -_-' nie wiem czy tego chce... jak znajomy nie weźmie silnika to robię go dalej jak będzie jeździć dopiero to może sprzedam bo teraz nie jest warty nic...
Owczar - 27-06-2011, 09:41
Wszyc, kurde, a nie szkoda Ci teraz? Jak Ci pisaliśmy na początku, że nie warto to nie słuchałeś! Teraz to dokończ już swój projekt, bo zawiedziesz sporo osób, które Ci kibicują
Zielu - 27-06-2011, 10:28
W czym tkwi problem? Rozrusznik nie zazębia o koło, tak? Bo jest to robione na patent, niestety nie do końca udany.. Rozumiem że inna skrzynia niż ta z diesla którą masz, nie podeszłaby ze względu na mocowania. A nie prościej byłoby przespawać mocowania właściwej skrzyni do karoserii? Chyba że jest jeszcze jakiś "myk" którego nie doczytałem...
Wszyc - 27-06-2011, 21:33
nie nawet nie testowałem czy zazębia problem w tym że mi się już nie chce
Zielu - 27-06-2011, 22:54
Dawaj, dawaj Wszyc!! Nie chcę się wypowiadać za innych ale na zlocie, w uznaniu za ten projekt miał byś pewnie nie jedno darmowe piwko. Już prawie jeździ, jak Tobie się uda przerobić diesla na benzynkę-to ja też się biorę od razu za swojego swapa
Wojciech Bogacz - 27-06-2011, 22:57
Ja bym również bardzo chętnie zobaczył to uda Ci się zrobić z tym Galem i jak to będzie jeździć....
Owczar - 28-06-2011, 09:15
| Zielu175 napisał/a: | jak Tobie się uda przerobić diesla na benzynkę-to ja też się biorę od razu za swojego swapa |
Wszystko się da Właśnie robię detale po swapie z diesla w manualu na benzynę w AT
Zielu - 28-06-2011, 09:49
No to nieźle MitsuManiaki kombinują jak mogą Tylko dlaczego AT?
Owczar - 28-06-2011, 09:52
Bo to AT z tiptroniciem. Jeździ się bajkowo. Osiągi niewiele gorsze od MT. Jedynie spalanie większe, ale już dostał Junkresa nawet
Zielu - 28-06-2011, 09:54
Super sprawa w takim razie. Owczar będę miał do Ciebie parę pytań z zakresu technologi przeróbki na benzynę, ale to w swoim czasie
Owczar - 28-06-2011, 09:56
Zielu175, nie ma problemu
viader - 28-06-2011, 15:42
Nie no, Wszyc, nie odstawiaj maniany! Wszyscy czekają aż wkońcu przywrócisz gala do życia. Już tyle zrobiłeś to nie możesz odpuścić! Jak dokończysz to bedziesz mistrzem, jak odpuscisz to bedziesz kolejnym co dużo gadał o planach a niczego nie osiagnął
m6riano - 28-06-2011, 17:09
| viader napisał/a: | Nie no, Wszyc, nie odstawiaj maniany! Wszyscy czekają aż wkońcu przywrócisz gala do życia. Już tyle zrobiłeś to nie możesz odpuścić! Jak dokończysz to bedziesz mistrzem, jak odpuscisz to bedziesz kolejnym co dużo gadał o planach a niczego nie osiagnął |
WSZY(s)CY;-)
|
|
|