To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Morfi - 05-11-2010, 19:59

Aga, bede sie starał :D
Krzyzak - 05-11-2010, 20:05

Aga napisał/a:
Manuela, Ty się zastanów czy zabranie psa do Bełchatowa to dobry pomysł :shock:
a jeśli już podejmiesz to ryzyko, to trzymaj go z dala od niektórych samochodów!!
.... i niektórych ludzi!

spokojnie - jeśli masz mnie na myśli, to nie będzie mnie na Zlocie

[ Dodano: 05-11-2010, 20:16 ]
koszmarek napisał/a:
(gdzie na kilku zlotach był i Krzyżak i zwierzaki, wiesz Aga?)

ba - Krzyżak jako jedyna osoba był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków...
Juiceman napisał/a:
Nie wiem po co to biadolenie, już nic nie można powiedzieć przez metafore. Wszystko musicie brać dosłownie..... żal...

dzięki...
już się przyzwyczaiłem, że przywalą Ci cytatem kawałka, który osobno jest przeciwnością tego, co mówi całość...
ale luz - niektórzy jeszcze mnie znają ;)

romero - 05-11-2010, 20:56

Krzyzak napisał/a:

Ojojoj.To będziesz musiał zmienić podpis. :P

Seichan - 05-11-2010, 21:01

Krzyzak napisał/a:

Krzyzak napisał/a:
ba - Krzyżak jako jedyna osoba był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków...

Taka tradycja i chcesz ją przerwać :?:

Jackie - 05-11-2010, 21:18

Seichan napisał/a:
Taka tradycja i chcesz ją przerwać :?:

Ja mu przerwę....aż mu w buty pójdzie :twisted:
(no... w sumie to nawet nie o niego chodzi ale braku Baśki na zlocie nie daruję jakem admin ;) )
A tak na serio - czytajcie między wierszami, choć odrobinę. Znam Darka już parę lat i o ile jestem skłonny uwierzyć, że otrzepie pędzel właścicielowi psa to samego zwierzaka nie ruszy, serio serio ;)
A w temacie:
...że mój Małolat mnie dziś rozczulił, jak go usypiałem to śpiewałem kołysanki (dobrze, że nikt tego nie słyszy poza nim bo by mnie zamknęli za dręczenie dzieci ;) ) a potem już miałem dość to Małoletni zaczął sobie sam śpiewać (on nie fałszuje....) i sam się w końcu uśpił ;) Fajnie to brzmiało, coraz ciszej i ciszej aż w końcu padło: "i końćona bajka....", chrapnął i zasnął ;)
Fajnie być tatą
Pozdrawiam

Krzyzak - 05-11-2010, 21:18

c'est la vie

[ Dodano: 05-11-2010, 21:23 ]
Jackie napisał/a:
w sumie to nawet nie o niego chodzi ale braku Baśki na zlocie nie daruję jakem admin

he he - da się załatwić - tylko będziesz musiał przez Kaszuby na zlot jechać :P
zabierz Beti i dzieciaki przy okazji, to zostaną z moim Misiem i się poupijamy tutaj - tylko nie bierz Biszkopta :P

[ Dodano: 05-11-2010, 21:25 ]
Jackie napisał/a:
Znam Darka już parę lat i o ile jestem skłonny uwierzyć, że otrzepie pędzel właścicielowi psa to samego zwierzaka nie ruszy, serio serio

nikomu nic nie zrobię... gdyby coś się stało, to odpowiadam inaczej niż zwykli ludzie (10 lat sportowego karate...)

wszystko już wyczyszczone - Makita + Domestos dały radę

[ Dodano: 05-11-2010, 21:28 ]
Jackie napisał/a:
Fajnie być tatą

:thumbup:

Aga - 05-11-2010, 21:31

Jackie napisał/a:

Fajnie być tatą

mamą również.... :biggrin:
właśnie też jestem po usypianiu - Julek co prawda troszkę starszy od Rysia ale słodko zasypia :p

Seichan - 05-11-2010, 21:37

Aga napisał/a:
właśnie też jestem po usypianiu - Julek co prawda troszkę starszy od Rysia ale słodko zasypia :p

Moje już od godziny śpią, a ja mogę wreszcie odsapnąć :)

Aga - 05-11-2010, 21:39

Seichan napisał/a:
Aga napisał/a:

Moje już od godziny śpią, a ja mogę wreszcie odsapnąć :)

no wiesz Renatko, jutro sobota, więc Julek sobie troszkę dłużej wywalczył :mrgreen:

Jackie - 05-11-2010, 21:45

Krzyzak napisał/a:
tylko nie bierz Biszkopta :P

Żebyś mi go zjadł? Mowy nie ma :mrgreen:
(sorry nie mogłem się oprzeć ;) )
Krzyzak napisał/a:
gdyby coś się stało, to odpowiadam inaczej niż zwykli ludzie (10 lat sportowego karate...)

Nie pękaj ;) Mój kierownik salonu jest aktualnym mistrzem Europy w Oyama full contact i jak napadły go 2 żule to im spuścił łomot. Potem ogry podały go do sądu o pobicie, więc jakby co mój prawnik ma doświadczenie (żule dostały zawiasy za napaść :mrgreen: )
Aga napisał/a:
mamą również.... :biggrin:

Młoda mówi to samo ;)
Pozdrawiam

Maretzky85 - 05-11-2010, 22:34

Aga, wiesz kto to jest troll ? :D A wiesz co to jest trollowanie ?
Seichan - 05-11-2010, 22:40

Aga napisał/a:
no wiesz Renatko, jutro sobota, więc Julek sobie troszkę dłużej wywalczył :mrgreen:

Aga, ja już zapomniałam co to wolna sobota :doubt: Jutro kolejna odsłona nauki ;]
Nie ma to jak dzieckiem być ;) :mrgreen:

Aga - 05-11-2010, 22:49

Seichan napisał/a:
Aga napisał/a:

Aga, ja już zapomniałam co to wolna sobota :doubt: Jutro kolejna odsłona nauki ;]
Nie ma to jak dzieckiem być ;) :mrgreen:

wiem coś o tym :)
mnie też podyplomówka daje się we znaki

pamar - 06-11-2010, 10:46

Krzyzak napisał/a:
nie będzie mnie na Zlocie

Takiej wiadomości w stanie przyjąć nie jestem , być to nie może!!! Okrutnie zasmucony wpisem takim, w celu poprawienia samopoczucia swojego, uznaję wpis owy za niebyły, nieprawdziwy, pochopny!!! A jeśli koniecznie zostawić to chcesz Darku, to edytuj proszę i między "mnie" a "no" wpisz "w pewnych miejscach"

Amen

Efa! - 06-11-2010, 11:41

Darek, a czemu Ciebie i Basi nie będzie na Zlocie? Misiu za mały? Bo ja wstępnie się wybieram, chociażby na jeden dzień. Oczywiście z Olkiem i Tomkiem.