Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Morfi - 05-11-2010, 19:59
Aga, bede sie starał
Krzyzak - 05-11-2010, 20:05
Aga napisał/a: | Manuela, Ty się zastanów czy zabranie psa do Bełchatowa to dobry pomysł
a jeśli już podejmiesz to ryzyko, to trzymaj go z dala od niektórych samochodów!!
.... i niektórych ludzi! |
spokojnie - jeśli masz mnie na myśli, to nie będzie mnie na Zlocie
[ Dodano: 05-11-2010, 20:16 ]
koszmarek napisał/a: | (gdzie na kilku zlotach był i Krzyżak i zwierzaki, wiesz Aga?) |
ba - Krzyżak jako jedyna osoba był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków... Juiceman napisał/a: | Nie wiem po co to biadolenie, już nic nie można powiedzieć przez metafore. Wszystko musicie brać dosłownie..... żal... |
dzięki...
już się przyzwyczaiłem, że przywalą Ci cytatem kawałka, który osobno jest przeciwnością tego, co mówi całość...
ale luz - niektórzy jeszcze mnie znają
romero - 05-11-2010, 20:56
Krzyzak napisał/a: | spokojnie - jeśli masz mnie na myśli, to nie będzie mnie na Zlocie |
Ojojoj.To będziesz musiał zmienić podpis.
Seichan - 05-11-2010, 21:01
Krzyzak napisał/a: |
spokojnie - jeśli masz mnie na myśli, to nie będzie mnie na Zlocie |
Krzyzak napisał/a: | ba - Krzyżak jako jedyna osoba był na wszystkich zlotach Mitsumaniaków... |
Taka tradycja i chcesz ją przerwać
Jackie - 05-11-2010, 21:18
Seichan napisał/a: | Taka tradycja i chcesz ją przerwać |
Ja mu przerwę....aż mu w buty pójdzie
(no... w sumie to nawet nie o niego chodzi ale braku Baśki na zlocie nie daruję jakem admin )
A tak na serio - czytajcie między wierszami, choć odrobinę. Znam Darka już parę lat i o ile jestem skłonny uwierzyć, że otrzepie pędzel właścicielowi psa to samego zwierzaka nie ruszy, serio serio
A w temacie:
...że mój Małolat mnie dziś rozczulił, jak go usypiałem to śpiewałem kołysanki (dobrze, że nikt tego nie słyszy poza nim bo by mnie zamknęli za dręczenie dzieci ) a potem już miałem dość to Małoletni zaczął sobie sam śpiewać (on nie fałszuje....) i sam się w końcu uśpił Fajnie to brzmiało, coraz ciszej i ciszej aż w końcu padło: "i końćona bajka....", chrapnął i zasnął
Fajnie być tatą
Pozdrawiam
Krzyzak - 05-11-2010, 21:18
c'est la vie
[ Dodano: 05-11-2010, 21:23 ]
Jackie napisał/a: | w sumie to nawet nie o niego chodzi ale braku Baśki na zlocie nie daruję jakem admin |
he he - da się załatwić - tylko będziesz musiał przez Kaszuby na zlot jechać
zabierz Beti i dzieciaki przy okazji, to zostaną z moim Misiem i się poupijamy tutaj - tylko nie bierz Biszkopta
[ Dodano: 05-11-2010, 21:25 ]
Jackie napisał/a: | Znam Darka już parę lat i o ile jestem skłonny uwierzyć, że otrzepie pędzel właścicielowi psa to samego zwierzaka nie ruszy, serio serio |
nikomu nic nie zrobię... gdyby coś się stało, to odpowiadam inaczej niż zwykli ludzie (10 lat sportowego karate...)
wszystko już wyczyszczone - Makita + Domestos dały radę
[ Dodano: 05-11-2010, 21:28 ]
Jackie napisał/a: | Fajnie być tatą |
Aga - 05-11-2010, 21:31
Jackie napisał/a: |
Fajnie być tatą
|
mamą również....
właśnie też jestem po usypianiu - Julek co prawda troszkę starszy od Rysia ale słodko zasypia
Seichan - 05-11-2010, 21:37
Aga napisał/a: | właśnie też jestem po usypianiu - Julek co prawda troszkę starszy od Rysia ale słodko zasypia |
Moje już od godziny śpią, a ja mogę wreszcie odsapnąć
Aga - 05-11-2010, 21:39
Seichan napisał/a: | Aga napisał/a: | właśnie też jestem po usypianiu - Julek co prawda troszkę starszy od Rysia ale słodko zasypia |
Moje już od godziny śpią, a ja mogę wreszcie odsapnąć |
no wiesz Renatko, jutro sobota, więc Julek sobie troszkę dłużej wywalczył
Jackie - 05-11-2010, 21:45
Krzyzak napisał/a: | tylko nie bierz Biszkopta |
Żebyś mi go zjadł? Mowy nie ma
(sorry nie mogłem się oprzeć )
Krzyzak napisał/a: | gdyby coś się stało, to odpowiadam inaczej niż zwykli ludzie (10 lat sportowego karate...) |
Nie pękaj Mój kierownik salonu jest aktualnym mistrzem Europy w Oyama full contact i jak napadły go 2 żule to im spuścił łomot. Potem ogry podały go do sądu o pobicie, więc jakby co mój prawnik ma doświadczenie (żule dostały zawiasy za napaść )
Aga napisał/a: | mamą również.... |
Młoda mówi to samo
Pozdrawiam
Maretzky85 - 05-11-2010, 22:34
Aga, wiesz kto to jest troll ? A wiesz co to jest trollowanie ?
Seichan - 05-11-2010, 22:40
Aga napisał/a: | no wiesz Renatko, jutro sobota, więc Julek sobie troszkę dłużej wywalczył |
Aga, ja już zapomniałam co to wolna sobota Jutro kolejna odsłona nauki ;]
Nie ma to jak dzieckiem być
Aga - 05-11-2010, 22:49
Seichan napisał/a: | Aga napisał/a: | no wiesz Renatko, jutro sobota, więc Julek sobie troszkę dłużej wywalczył |
Aga, ja już zapomniałam co to wolna sobota Jutro kolejna odsłona nauki ;]
Nie ma to jak dzieckiem być |
wiem coś o tym
mnie też podyplomówka daje się we znaki
pamar - 06-11-2010, 10:46
Krzyzak napisał/a: | nie będzie mnie na Zlocie |
Takiej wiadomości w stanie przyjąć nie jestem , być to nie może!!! Okrutnie zasmucony wpisem takim, w celu poprawienia samopoczucia swojego, uznaję wpis owy za niebyły, nieprawdziwy, pochopny!!! A jeśli koniecznie zostawić to chcesz Darku, to edytuj proszę i między "mnie" a "no" wpisz "w pewnych miejscach"
Amen
Efa! - 06-11-2010, 11:41
Darek, a czemu Ciebie i Basi nie będzie na Zlocie? Misiu za mały? Bo ja wstępnie się wybieram, chociażby na jeden dzień. Oczywiście z Olkiem i Tomkiem.
|
|
|