Lubelskie - Lubelskie OT VIII
grzesiopol - 10-06-2013, 17:36
Noooo juz w niedzielę na stałym miejscu o 15.00
_Slawek_ - 10-06-2013, 18:50
Dzień dobry
inq napisał/a: | _Slawek_, ale jeszcze trzeba za coś kupić ten dom na wsi. Codzienne utrzymanie raczej taniej wychodzi, ale do momentu jak coś się zużyje (piec, dach, itp.). | Bez przesady, jak często się wymienia piec lub dach? Remont co jakiś czas to i w bloku trzeba zrobić. Odnośnie dachów Tomasek może nam tu referat strzelić
inq napisał/a: | Jak by ktoś zamienił swój mały biały domek na wsi, na moje M3 to jutro już jestem spakowany. | Tylko co to za atrakcja takie M3 dla kogoś kto zaznał już zalet mieszkania na wsi? A robiłeś coś w tym kierunku żeby się zamienić czy czekasz po prostu na oferty?
inq napisał/a: | Niestety to nie jest takie proste. | No pewnie, że nie. Po pierwsze potrzeba motywacji żeby w ogóle zacząć.
Proszę bardzo jakie okazje
Mieszkanie na sprzedaż, Brzeziny; Powierzchnia: 108 m²; 4-pokojowe; Cena: 155 000 PLN
W pięknym zabytkowym pałacyku wielorodzinnym (8 mieszkań), położonym w malowniczej, spokojnej miejscowości przy trasie Lublin - Chełm, na działce o powierzchni 45 arów.
I na koniec, całkiem gratis - Radek79 za sąsiada (Odległości: do/z: Lublina (50 km), Chełma (20 km), Siedliszcze (2 km).)
[ Dodano: 10-06-2013, 18:52 ]
grzesiopol napisał/a: | Noooo juz w niedzielę na stałym miejscu o 15.00 |
Powinniśmy akurat zdążyć wrócić
tomasek - 10-06-2013, 18:57
_Slawek_ napisał/a: | Odnośnie dachów Tomasek może nam tu referat strzelić | Bardzo proszę
Potrzebujemy parę desek,kawałek blachy,kilka gwożdzi,parę wkrętów,silikonik i gotowe
[ Dodano: 10-06-2013, 19:01 ]
Apropo dachów,podpowie ktoś gdzie można najlepiej i najtaniej kupić piekarnik i płytę gazową do zabudowy
Pilnie potrzebuję
bastek - 10-06-2013, 19:23
bry
aquapark-warto. jak zobaczyłem minę Bartka w trakcie - warto
dach - moi fachowcy jeszcze jakieś drabiny potrzebowali. Tomek, Ty wolisz bez?
jeszcze mnie na jakąś folię naciągnąli
tomasek napisał/a: | Apropo dachów,podpowie ktoś gdzie można najlepiej i najtaniej kupić piekarnik i płytę gazową do zabudowy |
z ceneo.pl
moja przyszła z agito.pl....
piekarnik - z wodotrysków - takie wysuwane na teleskopach półki, jedna wystaczy. fajna. płytę mam whirpoola - najtańsza była...
okap z noeonetu
z kosztów za m2, jak p[oliczę ilość całości - czyli ile poszło mi paneli i terakoty - to grosze. mi wyjdzie na poziomie mieszkania rodziców - 70m2 w bloku, vs moje 170 użytkowej...
poza tym dzieńdobry znów mi zaworki padają. nie lubi gazu ten silnik.
chyba podjadę do kogoś, kogo Przemek (plecho) poleca, zobaczę
W@sio - 10-06-2013, 19:36
Odnośnie płyt palnikowych - nie polecam BEKO, moja ma 4 lata, szkło jest ładne, ale trudne w utrzymaniu w czystości, a kurki - to jakaś pomyłka, po miesiącu zaczęły odpadać :/
Za to piekarnik do zabudowy Elektrolux'a jak najbardziej, może nie ma fajerwerków, ale spełnia swoje zadanie i fajnie mi się w nim ciasta piecze
tomasek - 10-06-2013, 19:46
Tak właśnie porównuję co wychodzi lepiej,oddzielnie czy w komplecie
Ciężko jest utrzymać w czystości czarny panel gazowy
radek79 - 10-06-2013, 20:27
_Slawek_ napisał/a: | W pięknym zabytkowym pałacyku wielorodzinnym (8 mieszkań), położonym w malowniczej, spokojnej miejscowości przy trasie Lublin - Chełm, na działce o powierzchni 45 arów.
I na koniec, całkiem gratis - Radek79 za sąsiada (Odległości: do/z: Lublina (50 km), Chełma (20 km), Siedliszcze (2 km).) |
wiem gdzie to jest warte góra 100tysi i za tyle byś pewnie kupił ale ja za sąsiada bez cenne
Jaro1974 - 10-06-2013, 21:03
Dobry wieczór na chwilę
W@sio - 10-06-2013, 21:59
@Tomasek - czarny panel gazowy wygląda fajnie... ale uwierz mi na słowo, doczyścić to, zwłaszcza gdy jest szklane, to dramat, wiecznie wygląda jak brudne, w zasadzie tylko jak było nowe wyglądało jak czyste
tomasek - 10-06-2013, 22:11
Wasio właśnie tego się obawiałem ,dzięki za info
bastek - 10-06-2013, 23:36
srebrne też ciężko, białe najłatwiej, ale kijowo wygląda.
piekarnik amica
a czy komplet? tzn jednej firmy? dla mnie wszystko jedno. i tak piekarnik usatwisz gdzie indziej niż płyta-bo piekarnik pójdzie wyżej, prawda? ja mam dół piekarnika (dno) na 80 cm - nie trzeba się schylać
radek79 - 11-06-2013, 06:47
powitać
Yoshiko - 11-06-2013, 07:55
zawitać i powitać
Jaro1974 - 11-06-2013, 08:08
Dzień dobry
grzesiopol - 11-06-2013, 08:42
Dzień dobry
Co do sprzętu kuchennego to wybierałbym między Mastercookiem a Electroluxem ze wskazaniem na Mastercooka, sprzęt typu Bosh, Siemens juz dawno sie skończył bo robiony jest w róznych zakładach w całej europie i to juz nie jest to a jeżelii już ktos ma dużo kasy do wydania to nawet znajdzie cos dla siebie u Mastercooka i Electroluxa.
|
|
|