Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
akbi - 04-07-2008, 09:04
siwek napisał/a: | najpierw ktoś mi porysował drzwi a teraz wychodze do samochodu patrze i.... cały lewy róg na zderzaku mam zdarty bo jakaś sierota wjeżdżając na parking sie nie zmieściła |
współczuje ... ja jak ostatnio bylem w Wawie przez 2 tygodnie, to dwa razy na parkingu (Janki i przy parku Wilanowskim) ktoś mi zadrapał lakier "parkując" obok swoje auto.
Mam dość ...w zeszłym roku miałem podobne 3 krotnie zdarzenia ... teraz jak jakiś palant zbyt blisko zaparkuje mojego auta i widzę choćby milimetrową skazę od jego drzwi na swoim aucie to rekompensuje się 10cm krechą od kluczyka.
Niech się w końcu nauczą pseudo kierowcy parkować i szanować czyjąś własność, albo niech im pozabierają prawka
Rafal_Szczecin - 04-07-2008, 09:09
ze jeszcze dzis i weekend, a w sobote przyjezdza moja colcina i chyba zostaje na 3 tygodnie , mrrr
siwek - 04-07-2008, 09:12
ja też
to jest zwykłe chamstwo, nie dość ze zarysuje to sie nie przyzna, musze jeszcze pooglądać wszystkie autka pod blokiem może mi sie uda znalezc sprawce (choć mało prawdopodobne) a to był nowiutki zderzak (od 4 miesiecy) i był bez skaz...
akbi napisał/a: | Niech się w końcu nauczą pseudo kierowcy parkować i szanować czyjąś własność, albo niech im pozabierają prawka |
popieram w 100%
tomusn - 04-07-2008, 10:54
... że idę oddać 450 0 Rh+
... że jutro będę na zlocie Coltmanii w Skorzęcinie
... że nie ma to jak wolny weekend
to tak hurtowo
pawela - 04-07-2008, 23:02
tomusn napisał/a: | ... że idę oddać 450 0 Rh+ |
gratuluję
tomusn napisał/a: | ... że jutro będę na zlocie Coltmanii w Skorzęcinie |
współczuję
tomusn napisał/a: | ... że nie ma to jak wolny weekend |
zazdroszczę
Rafal_Szczecin - 04-07-2008, 23:05
wkocnu colcina wrocil do polski
dzis dostal nowe klocuchy lucasa, ale za dwa miechy na ich miejsce przyjdzie nawiarcana i nacicnana mikoda, i do tego ate
a jutro o 10 jade na zamontowanie wydechu , mrrr
i chce jeszcze powiedziec, ze nie moge sie doczekac 10'tego by od 11'tego zaczac wkladac hajs w cojota
pawela - 04-07-2008, 23:05
siwek napisał/a: |
ja też
to jest zwykłe chamstwo, nie dość ze zarysuje to sie nie przyzna, musze jeszcze pooglądać wszystkie autka pod blokiem może mi sie uda znalezc sprawce (choć mało prawdopodobne) a to był nowiutki zderzak (od 4 miesiecy) i był bez skaz...
akbi napisał/a: | Niech się w końcu nauczą pseudo kierowcy parkować i szanować czyjąś własność, albo niech im pozabierają prawka |
popieram w 100% |
odkąd kupiłem Colta mam do polakierowania zderzak, to wyklepania błotnik, do wyprowadzenia dołek w dachu, do wymiany połamane lusterko... Wszystko to autko dostało podczas nocnych postojów pod domem... Co on komu zawinił? Sąsiadów auta podobnie.
arekp - 04-07-2008, 23:48
... mam wszystkiego dosc, za chwile wylaczam komputer, komorki i z rana jade sie pobyczyc nad jeziorkiem.
Do tego odebralem dzis Cari z serwisu i jestem mega zadowolony z ich obslugi.
Marcin-Krak - 05-07-2008, 22:26
I co jak sobie teraz coś napiszę - to mi się liczba postów nie powiększy
Rafal_Szczecin - 05-07-2008, 22:54
wydech zalozony, jestem bardziej niz zadowolony , nowa galka zmiany biegow tez juz na swoim miejscu
akbi - 06-07-2008, 00:08
...że jestem zadowolony z łącza HSDPA w moim nowym Palmtopie podłączonym do kompa ...prędkość ściąganego pliku mam ok 1,2 Mb
Anonymous - 06-07-2008, 11:24
zabrałem się wreszcie za dopieszczanie wagonika , świece wymienione, przepustnica wyczyszczona , obroty silnika wróciły do normalności , jutro szczęki tył i lekka renowacja
nadkoli i będzie jak nowy
koszmarek - 06-07-2008, 11:38
że moja siostra cioteczna wczoraj brała ślub i wesele było bardzo udane:) Tylko główka pobolewa;)
Maretzky85 - 06-07-2008, 12:35
No właśnie
Morfi - 06-07-2008, 18:57
.... coraz bardziej podoba mi sie pupa mojej Cari
Naprawiony czujnik otwarcia dzwi za pomocą WD40 ten specyfik coś w sobie ma
|
|
|