Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
gulgulq - 28-07-2011, 19:49
ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków
Juiceman - 28-07-2011, 19:50
Efa! napisał/a: | czyścicie mi monitor, ja kurde nie mam czasu... |
'Jestem zarobiona siedzeniem w domu ' hehe Niebieski specyfik byś mi pomogła robić, a nie monitor brudzisz.
stary alfer - 28-07-2011, 20:17
gulgulq napisał/a: | ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków |
Przestań się mazać
Efa! - 28-07-2011, 20:21
Juiceman, byś przeżył za mnie dzisiejszy dzień, a nie "siedzenie w domu"!
U mnie skok rozwojowy dziecka = tydzień z piorunem, pobudki około 3.00 na kilka godzin, do tego nocne cyrki z ząbkowaniem; a dzisiaj zostałam sama z remontem połowy domu, dwoma psami, z czego jeden 35-kilowy boi się remontu jak diabli i są skecze, jak ma na dwór wyjść przez piwnicę, oraz z kotem. Acha, i z 15kg ogórków do przerobienia na słoiki.
Módlcie się za mnie,Bałam się strasznie, bom niewyspana była i mogłam przez przypadek do słoika wsadzić kota, czy Olka na smyczy przez piwnicę ciągnąć.
A jutro czeka mnie kurs ratowniczy. Z całym majdanem i jakimiś lekami, wózkiem inwalidzkim i Olkiem na barana lecę do Gdyni, gdzie u dziadków zaniemógł (chyba na rwę kulszową) brat mojego taty. Dzisiaj babcia zrobiła taką histerię, że całą rodzinę postawiła na nogi. M.in, dlatego zostałam dzisiaj z bajzlem, remontem, mini-zoo itd. sama z Olkiem w domu rodziców. Mama się odcięła, zresztą miały z siostrą dzisiaj inną misję. A jutro ja jadę prosto w oko cyklonu. Albo wcale nie w oko, a w cyklon (babcia dzisiaj rano z nerwów zdążyła nam 4 razy pieprznąć słuchawką w czasie rozmowy). Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane...
stary alfer - 28-07-2011, 20:53
Efa! napisał/a: | Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane... |
Się wie, się potrzyma
Marcin-Krak - 28-07-2011, 22:03
Patryk - masz jakieś zdjęcie Alfreda jak 3ma kciuki
Że dziś był dziwny dzień i ten, kto mówi, że w wakacje są mniejsze korki - kłamie
jacek11 - 28-07-2011, 22:09
Efa! napisał/a: | Juiceman, byś przeżył za mnie dzisiejszy dzień, a nie "siedzenie w domu"!
U mnie skok rozwojowy dziecka = tydzień z piorunem, pobudki około 3.00 na kilka godzin, do tego nocne cyrki z ząbkowaniem; a dzisiaj zostałam sama z remontem połowy domu, dwoma psami, z czego jeden 35-kilowy boi się remontu jak diabli i są skecze, jak ma na dwór wyjść przez piwnicę, oraz z kotem. Acha, i z 15kg ogórków do przerobienia na słoiki.
Módlcie się za mnie,Bałam się strasznie, bom niewyspana była i mogłam przez przypadek do słoika wsadzić kota, czy Olka na smyczy przez piwnicę ciągnąć.
A jutro czeka mnie kurs ratowniczy. Z całym majdanem i jakimiś lekami, wózkiem inwalidzkim i Olkiem na barana lecę do Gdyni, gdzie u dziadków zaniemógł (chyba na rwę kulszową) brat mojego taty. Dzisiaj babcia zrobiła taką histerię, że całą rodzinę postawiła na nogi. M.in, dlatego zostałam dzisiaj z bajzlem, remontem, mini-zoo itd. sama z Olkiem w domu rodziców. Mama się odcięła, zresztą miały z siostrą dzisiaj inną misję. A jutro ja jadę prosto w oko cyklonu. Albo wcale nie w oko, a w cyklon (babcia dzisiaj rano z nerwów zdążyła nam 4 razy pieprznąć słuchawką w czasie rozmowy). Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane... |
to prawie jak reklama wszystko na raz
oddychamy głęboko
sieegurd - 28-07-2011, 22:24
...nie no przecieram oczy ze zdziwienia i wyłączam kompa Niektórzy sobie pofolgowali
stary alfer - 29-07-2011, 07:25
Marcin-Krak napisał/a: | Patryk - masz jakieś zdjęcie Alfreda jak 3ma kciuki |
Wypłynęło już za dużo zdjęć. Temat zdjęć zamknięty
Jak 3mam kciuki, pokażę Ci na Zlocie
Marcin-Krak - 29-07-2011, 07:31
stary alfer napisał/a: | Jak 3mam kciuki, pokażę Ci na Zlocie |
Nie! Nie!
Nie chcę mieć traumy do końca mego żywota później
Od razu widać, że weekend się zaczyna ... pięknie pada deszcz
Yoshiko - 29-07-2011, 08:31
Marcin-Krak napisał/a: | Od razu widać, że weekend się zaczyna ... pięknie pada deszcz |
u nas dokładnie tak samo do tego pesymistyczne 15 st
zamiast się cieszyć że zbliża się wekend to niestety ogarnia mnie
totalne przygnębienie i śpiączka - jesień, jesień, jesień .... nastała
cns80 - 29-07-2011, 09:27
Marcin-Krak napisał/a: | Patryk - masz jakieś zdjęcie Alfreda jak 3ma kciuki | Prosto z jego Fejsa:
gulgulq napisał/a: | ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków | Alf mamy nowego członka w naszym klubie Znajdź mu jakiś mundur
stary alfer - 29-07-2011, 10:10
cns80 napisał/a: | Prosto z jego Fejsa: |
To z podstawówki. Teraz nie dałbym rady
cns80 napisał/a: | Alf mamy nowego członka w naszym klubie Znajdź mu jakiś mundur |
Dla Gula zawsze
cns80 - 29-07-2011, 10:15
stary alfer napisał/a: | Dla Gula zawsze | No to czekamy. Ten tydzień musi się skończyć z humorem, bo dziś po 100 latach opadów wyszło słońce w Warszawie
stary alfer - 29-07-2011, 10:34
cns80 napisał/a: | No to czekamy |
Taki będzie trochę misio
|
|
|