To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

gulgulq - 28-07-2011, 19:49

ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków :twisted: :twisted: :twisted:
Juiceman - 28-07-2011, 19:50

Efa! napisał/a:
czyścicie mi monitor, ja kurde nie mam czasu...

'Jestem zarobiona siedzeniem w domu :P ' hehe Niebieski specyfik byś mi pomogła robić, a nie monitor brudzisz. :p

stary alfer - 28-07-2011, 20:17

gulgulq napisał/a:
ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków

Przestań się mazać ;)

Efa! - 28-07-2011, 20:21

Juiceman, byś przeżył za mnie dzisiejszy dzień, a nie "siedzenie w domu"!
U mnie skok rozwojowy dziecka = tydzień z piorunem, pobudki około 3.00 na kilka godzin, do tego nocne cyrki z ząbkowaniem; a dzisiaj zostałam sama z remontem połowy domu, dwoma psami, z czego jeden 35-kilowy boi się remontu jak diabli i są skecze, jak ma na dwór wyjść przez piwnicę, oraz z kotem. Acha, i z 15kg ogórków do przerobienia na słoiki.
Módlcie się za mnie,Bałam się strasznie, bom niewyspana była i mogłam przez przypadek do słoika wsadzić kota, czy Olka na smyczy przez piwnicę ciągnąć.

A jutro czeka mnie kurs ratowniczy. Z całym majdanem i jakimiś lekami, wózkiem inwalidzkim i Olkiem na barana lecę do Gdyni, gdzie u dziadków zaniemógł (chyba na rwę kulszową) brat mojego taty. Dzisiaj babcia zrobiła taką histerię, że całą rodzinę postawiła na nogi. M.in, dlatego zostałam dzisiaj z bajzlem, remontem, mini-zoo itd. sama z Olkiem w domu rodziców. Mama się odcięła, zresztą miały z siostrą dzisiaj inną misję. A jutro ja jadę prosto w oko cyklonu. Albo wcale nie w oko, a w cyklon (babcia dzisiaj rano z nerwów zdążyła nam 4 razy pieprznąć słuchawką w czasie rozmowy). Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane...

stary alfer - 28-07-2011, 20:53

Efa! napisał/a:
Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane...

Się wie, się potrzyma ;)

Marcin-Krak - 28-07-2011, 22:03

Patryk - masz jakieś zdjęcie Alfreda ;) jak 3ma kciuki ;)

Że dziś był dziwny dzień i ten, kto mówi, że w wakacje są mniejsze korki - kłamie :!:
:cry:

jacek11 - 28-07-2011, 22:09

Efa! napisał/a:
Juiceman, byś przeżył za mnie dzisiejszy dzień, a nie "siedzenie w domu"!
U mnie skok rozwojowy dziecka = tydzień z piorunem, pobudki około 3.00 na kilka godzin, do tego nocne cyrki z ząbkowaniem; a dzisiaj zostałam sama z remontem połowy domu, dwoma psami, z czego jeden 35-kilowy boi się remontu jak diabli i są skecze, jak ma na dwór wyjść przez piwnicę, oraz z kotem. Acha, i z 15kg ogórków do przerobienia na słoiki.
Módlcie się za mnie,Bałam się strasznie, bom niewyspana była i mogłam przez przypadek do słoika wsadzić kota, czy Olka na smyczy przez piwnicę ciągnąć.

A jutro czeka mnie kurs ratowniczy. Z całym majdanem i jakimiś lekami, wózkiem inwalidzkim i Olkiem na barana lecę do Gdyni, gdzie u dziadków zaniemógł (chyba na rwę kulszową) brat mojego taty. Dzisiaj babcia zrobiła taką histerię, że całą rodzinę postawiła na nogi. M.in, dlatego zostałam dzisiaj z bajzlem, remontem, mini-zoo itd. sama z Olkiem w domu rodziców. Mama się odcięła, zresztą miały z siostrą dzisiaj inną misję. A jutro ja jadę prosto w oko cyklonu. Albo wcale nie w oko, a w cyklon (babcia dzisiaj rano z nerwów zdążyła nam 4 razy pieprznąć słuchawką w czasie rozmowy). Kciuki Wasze jak najbardziej mile widziane...

to prawie jak reklama :mrgreen: wszystko na raz :mrgreen:
oddychamy głęboko 8) :wink: :mrgreen:

sieegurd - 28-07-2011, 22:24

...nie no przecieram oczy ze zdziwienia i wyłączam kompa :) Niektórzy sobie pofolgowali :P
stary alfer - 29-07-2011, 07:25

Marcin-Krak napisał/a:

Wypłynęło już za dużo zdjęć. Temat zdjęć zamknięty :P

Jak 3mam kciuki, pokażę Ci na Zlocie :P

Marcin-Krak - 29-07-2011, 07:31

stary alfer napisał/a:
Jak 3mam kciuki, pokażę Ci na Zlocie :P

Nie! Nie!
Nie chcę mieć traumy do końca mego żywota później :P

Od razu widać, że weekend się zaczyna ... pięknie pada deszcz :(

Yoshiko - 29-07-2011, 08:31

Marcin-Krak napisał/a:
Od razu widać, że weekend się zaczyna ... pięknie pada deszcz :(

u nas dokładnie tak samo do tego pesymistyczne 15 st
zamiast się cieszyć że zbliża się wekend to niestety ogarnia mnie
totalne przygnębienie i śpiączka - jesień, jesień, jesień .... nastała :?

cns80 - 29-07-2011, 09:27

Marcin-Krak napisał/a:
Prosto z jego Fejsa:

gulgulq napisał/a:
ja honorowo rezygnuje z bycia członkiem mitsumaniaków :twisted: :twisted: :twisted:
Alf mamy nowego członka w naszym klubie :) Znajdź mu jakiś mundur :P
stary alfer - 29-07-2011, 10:10

cns80 napisał/a:
Prosto z jego Fejsa:

To z podstawówki. Teraz nie dałbym rady ;)

cns80 napisał/a:
Alf mamy nowego członka w naszym klubie :) Znajdź mu jakiś mundur :P

Dla Gula zawsze :P

;)

cns80 - 29-07-2011, 10:15

stary alfer napisał/a:
Dla Gula zawsze :P
No to czekamy. Ten tydzień musi się skończyć z humorem, bo dziś po 100 latach opadów wyszło słońce w Warszawie :)
stary alfer - 29-07-2011, 10:34

cns80 napisał/a:
No to czekamy

Taki będzie trochę misio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: