Lubelskie - Lubelskie OT IX
grzesiopol - 11-02-2014, 18:19
Dobry wieczór
Widzę, że chyba wszystko działa.
[ Dodano: 11-02-2014, 18:21 ]
Renata ogarniasz temat bo ja dopiero niedawno wróciłem z pracusi?
Seichan - 11-02-2014, 18:27
Ogarniam i na bieżąco aktualizuję listę
Andrew - 11-02-2014, 18:28
| Seichan napisał/a: | Ogarniam i na bieżąco aktualizuję listę |
Chyba trochę wolnego czasu
grzesiopol - 11-02-2014, 18:36
Widze że były dwa zatory na liście
bastek - 11-02-2014, 18:37
bry
a mi misiek padł.....
zapalił rano i zgasł. chyba za krótko kluczyk trzymałem? świece się zalały? coś innego?
feler, bo po południu nie zapalił...
kręci rozrusznik, ale załapać nie chce....
aku też już prawie zajechałęm tym zapoalaniem
kurde, odcholować chyba będę musiał ....
I-sza awaria przy prawie 180.000 przebiegu
grzesiopol - 11-02-2014, 18:38
1) pokój 2-osobowy - Pablogal + Marta
2) pokój 2-osobowy - bluecats + Marek GT
A to wpis jednego - bluecats-a
[ Dodano: 11-02-2014, 19:06 ]
| bastek napisał/a: | | feler, bo po południu nie zapalił... | spróbuj jeszcze raz, tylko wciśnij pedał gazu do dechy tylko przed rozruchem i powiedz co sie dzieje. Grzebałes w czymś ostatnio.
bastek - 11-02-2014, 19:46
tak zrobiłę i kaszana...
tak się zrobiło jakieś 5 m-cy temu, ale zapaplił po kilku jarmoleniach.
ja grzebałem? wiem gdzie paliwo wlać, czasem wiem jak sprzątnąć w środku, i jak bagażnik przykręcić
nawet zarówki nie wymieniłem od 3 tyg.
z naprawy samochodów to jestem lajkonik totalny
grzesiopol - 11-02-2014, 19:54
| bastek napisał/a: | | wiem gdzie paliwo wlać, czasem wiem jak sprzątnąć w środku, i jak bagażnik przykręcić | czyli grzebałeś
A alarm masz w swoim samochodzie czy nie
[ Dodano: 11-02-2014, 19:57 ]
A zapala ci i gaśnie czy w ogóle nie zapala jak rozrusznik kręci.
I spróbuj drugim kluczykiem.
Seichan - 11-02-2014, 19:59
| grzesiopol napisał/a: | 1) pokój 2-osobowy - Pablogal + Marta
2) pokój 2-osobowy - bluecats + Marek GT
A to wpis jednego - bluecats-a |
Ale to jest ok. Tak się zawsze robiło. Ktoś upoważniony do działania w imieniu rezerwującego
Jak chcesz mieć pewność, trzeba napisać do Pablogal
bastek - 11-02-2014, 20:00
alarm nie powiem
drugi kluczyk spróbuję zaraz
nie zapala, nie może zaskoczyć....kręci rozrusznik silnikiem
a immobilajzer tak może dizałać?> że kręci, nie zapala?
[ Dodano: 11-02-2014, 20:04 ]
dooopa
też nie pali
[ Dodano: 11-02-2014, 20:09 ]
dooopa
też nie pali
radek79 - 11-02-2014, 21:12
bastek,jak nie świeci się kontrolka silnika to może pompka paliwa padała
grzesiopol - 11-02-2014, 21:18
| Seichan napisał/a: | | Tak się zawsze robiło. | trzeba to zmienić nie jestem przeciwko ale mógł zrobić rezerwacje na siebie a potem na PW to zmienić, bo teraz nie wiadomo kogo ścigać z wpłatami a tak serio nie wiedząc o tym, brak postu rezerwującego mozna było zmienić listę poniżej i wyrzucić tego bez postu a tak jak zrobił tadek55 jest wszystko jasne.
A Sławek tego DJ to dopisał prawdziwego DJ-a (danino88) czy kogoś o nicku DJ
Renia tak sie czepiam bo lubie wiedzieć co i jak, bo jak ktos się będzie pytał to rzeby mu pysknąć musze być pewny swego
Robie właśnie excela do wpłat.
bastek,
Immobilizer jak padł to powinien pomimo tego zapalić ale za chwilę zgasnąć, przynajmniej ja tak miałem - dorobiłem kluczyk bez immo (tylko do otwierania drzwi) i normalnie mi odpalał ale gasnął.
Jeżeli masz alarm to może być alarm, bo jeżeli kręci i nie odpala to działa alarm, odłącza zapłon lub pompę paliwa niezależnie od immo.
Tak głupio sie zapytam a benzynę obywatelu to wy macie, bo gaz pewnie tak? Spróbuj odpalić na samym gazie.
Jak możesz to idź do samochodu, jak przekręcisz kluczyk to powinno być słyszalne takie delikatne buczenie z okolicy tylnego siedzenia to włącza się pompa, jak będzie cicho to mogła paść pompa lub jest włączony alarm. Jeżeli padła pompa to mogłes nie mieć paliwa i zatarłeś pompę bo nie miała paliwa aby się smarować aczkolwiek pewnie w twoim gazie jest możliwość odłączenia pompy aby ie działała.
Seichan - 11-02-2014, 21:30
Grzesiu, wpisana jest rezerwacja na DJ, czyli danino88
bastek - 11-02-2014, 21:33
gazu niet, na razie na benzynie
fachmany na łęczyńskiej jakiś nie mogą wyregulować, chodzi jak traktor, a na Pb ok
także od jakiś 7-8 tys na Pb
nie mam kiedy podjechać do tego gościa, którego Przemek (plecho) poleca
pompka? jak kręce, to trochę benzynę czuć. i coś słychać, takie buczenie ale z komory silnika (słychać je od nowego, może dziś ciiut głosniej?) owszem, w poniedziałęk dojechałęm z Włodawy na oparach (we włodawie Pb 5,6 chore, a po drodze nie bardzo gdzie nalać) nalałem na orlenie (weszło ponad 50 l)ale na stacji zapalił, potem wieczorem też jeszcze jeździłem. rano taka niespodzianka.... spróbuję jeszcze jutro rano, ale chyba na hol i do Andrzej Jerwana podjadę. znacie kogoś w Świdniku do kogo można by podjechać?
[ Dodano: 11-02-2014, 21:34 ]
a z głupia frant zapytam-co to jest zalanie świec? jak to się objawia i leczy, tfu, co się robi i jak się naprawia?
[ Dodano: 11-02-2014, 21:37 ]
alarma niet
Seichan - 12-02-2014, 14:06
Dzień dobry )
|
|
|