To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Twój pierwszy problem z nowym lancerem.

Trik - 04-02-2010, 22:59

SERWIS GRAFIX, Łooo matulu jedyno :roll: . Wy chyba chcecie jakieś nowe standardy po maleńku wprowadzić. Żep jeszcze po godzinach z kilentem nawijać? "Czysta desperacja" :D Narobicie apetytu, a potem może być tak jak z Działem MMC Polska, gdzie przez rok nikt się niłodyzwie z centrali, bo zarobieni są. :twisted: Ale fakt faktem, miłe takie sytuacje są i medal pewnie też się znajdzie :angel12: .... z czasem. Powodzenia i uporu w wytyczaniu nowych standardów.
PS I jak najmniej awaryjnych aut.

mazin - 05-02-2010, 00:42

krzycho81 napisał/a:
... Pan Jacek podwiózł mnie Imprezą z 2l benzyną. I jest mi przykro. Bardzo przykro, bo lata lepiej i pali mniej ;)

Clarkson jeździ EVO X
Część II

Pewnie widzieliście, ale i tak warto sobie odświeżyć ;-)

Pawcho - 05-02-2010, 08:29

Trix chyba dla nich odwrotnie-jak najwięcej awaryjnych aut :mrgreen: bo inaczej z torbami pójdą a swoją ddroga mały szok - toż to podejście do klienta lepsze niż na zachodzie
Trik - 05-02-2010, 08:32

Pawcho napisał/a:
Trix chyba dla nich odwrotnie-jak najwięcej awaryjnych aut

To to o bezawaryjności akurat było do nas :D :D :D użytkowników.

Jackie - 05-02-2010, 16:16

Luk napisał/a:
Jackie, powiedz swoim pracownikom, że już skończyli pracę na dzisiaj (jest 22.00) :mrgreen:

No oni tak sami z własnej woli :D
A tak na serio to miało być, że mają czytać opinie klientów żeby wiedzieć jak pracować i się wciągli we foruma :D to i teraz siedzą ;) Oby tylko im to w pracy nie przeszkadzało :D
Pozdrawiam

krzycho81 - 06-02-2010, 20:07

Pawcho napisał/a:
toż to podejście do klienta lepsze niż na zachodzie

Co tam na zachodzie, na razie amerykańsko ;)

olsztyniak - 07-02-2010, 09:48

Niestety i mnie dopadł "pierwszy problem", a jeszcze wczoraj w duchu śmiałem się z toyoty, ze taką wpadkę zaliczyła(chociaz sam jezdzilem 2ma toyotami, dobrze je wspominam, mimo tego zdecydowalem sie wlasnie na mitsu). Mam problem z tempomatem(widzialem, ze już ktoś tą usterkę zgłaszał) - przedtem normalnie pracował, a teraz nic się nie dzieje, nawet ikonka "cruise" nie wyświetla się. Wczoraj byłem w serwisie ale niestety otwarty był tylko salon(^^), pracownik(którego w tym miejscu pozdrawiam, bardzo miły człowiek :P ) powiedział, że to raczej nic dużego, jakiś bezpiecznik czy coś i załatwi się to w pon od ręki, ale tak czy siak niesmak pozostaje - 3 tygodnie i już "coś", a w toyocie pare lat bez niczego :? ale licze ze mitsu vs toyota 1:1 - musiałbym z Toyką je jechać do serwisu z tym pedałem gazu :D
Anonymous - 07-02-2010, 11:13

olsztyniak, wyciągnij kluczyk ze stacyjki, otwórz maskę silnika i w sumie po jakiejś minucie odkręć klemę ujemną od akumulatora. Za jakąś minutę przykręć ponownie klemę odpal silnik i sprawdź co się dzieje
następnie test akku w ASO

malyhaxor - 08-02-2010, 10:23

o co chodzi w takiej sprawie: 3 razy coś piknie i zmienia sie stacja w radiu??
piomic - 08-02-2010, 21:47

traffic assistant przełącza na informacje drogowe. U nas zwykle na Rydzyka, pod różaniec podpina RDS informacji.
Hubeeert - 08-02-2010, 22:00

Jackie napisał/a:
Luk napisał/a:
Jackie, powiedz swoim pracownikom, że już skończyli pracę na dzisiaj (jest 22.00) :mrgreen:

No oni tak sami z własnej woli :D
A tak na serio to miało być, że mają czytać opinie klientów żeby wiedzieć jak pracować i się wciągli we foruma :D to i teraz siedzą ;) Oby tylko im to w pracy nie przeszkadzało :D
Pozdrawiam

A bana chcesz?
To żesz kurna mają czytac Forum żeby lepiej pracować? To jak im to może w pracy przeszkadzać? No chyba, że Tobie przeszkadza :shock: :P

Jackie - 09-02-2010, 10:19

Hubeeert napisał/a:
To żesz kurna mają czytac Forum żeby lepiej pracować? To jak im to może w pracy przeszkadzać? No chyba, że Tobie przeszkadza :shock: :P

Oj no co się czepiasz? Chodzi mnie o to, że mają wiedzieć czego oczekuje klient (to najtańszy sposób żeby się dowiedzieć co wywołuje uśmiech klienta ;) a jak wiadomo ja mam węża w kieszeni więc jak mogę oszczędzać - to oszczędzam ;) ) z drugiej strony jak mi wsiąkną we foruma na amen to kto będzie samochody serwisował? Znaczy szukam złotego środka ;)
Pozdrawiam

Hubeeert - 09-02-2010, 11:22

Jackie napisał/a:
z drugiej strony jak mi wsiąkną we foruma na amen to kto będzie samochody serwisował?
A ja myślałem, że się nie psują te no jak im tam ??? Mitsubasi? :D
Jackie napisał/a:
a jak wiadomo ja mam węża w kieszeni
Dziewczyny mówią, że jakiegoś małego na ale masz :wink:
Jackie napisał/a:
co się czepiasz?
TTTM :twisted:
Mr.U - 09-02-2010, 11:40

no i proszę.... MOD robi OT...
macior - 09-02-2010, 11:54

Mr.U napisał/a:
no i proszę.... MOD robi OT...