Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Sunderland86 - 10-07-2014, 10:52
... że mam już dość notorycznie wydzwaniających do mnie akwizytorów sieci komórkowych
Oni chyba nie rozumieją słowa NIE, z uporem maniaka, rozpaczliwie próbują wciskać "najlepsze" oferty abonamentowe a jak się odmówi to przeskakują na temat internetu mobilnego...
Skąd oni w ogóle zdobywają numery pod które dzwonią?
Tomek - 10-07-2014, 11:01
Sunderland86 napisał/a: | ... że mam już dość notorycznie wydzwaniających do mnie akwizytorów sieci komórkowych
Oni chyba nie rozumieją słowa NIE, z uporem maniaka, rozpaczliwie próbują wciskać "najlepsze" oferty abonamentowe a jak się odmówi to przeskakują na temat internetu mobilnego...
Skąd oni w ogóle zdobywają numery pod które dzwonią? |
na nich mam jeden sposób
jak odbierasz telefon, a ten zaczyna się produkować, to odkładam telefon na biurko i nie słucham, a ten dalej tam się produkuje
ewentualnie zaczynam rozmowe i po 15-20 sekundach odkładam
zazwyczaj po 2-3 takich telefonach z jednej firmy mam spokój
gulgulq - 10-07-2014, 11:25
Sunderland86 napisał/a: | Skąd oni w ogóle zdobywają numery pod które dzwonią? |
komputer im wybiera.. losowo
PS. najczęstsze wytłumaczenie skąd mają dane
PS2. imię tez jest losowe
fergul11 - 10-07-2014, 11:45
tomek84 napisał/a: | a ten dalej tam się produkuje | Przesrana robota taki telemarketer https://www.youtube.com/watch?v=sz0dWjY_VuA
Marcino - 10-07-2014, 12:34
gulgulq napisał/a: | Marcino napisał/a: | a u nas grzeje..:) |
w lecie ... włączyli wam centralne ?? |
Takie specjalne centralne dla plazowiczów. Ci co mają urlop w tym tyg nad bałtykiem powinni się cieszyć.
Dobrze że w pracy klima chodzi
Mjuszor - 11-07-2014, 01:27
Oj żebyś wiedział. Sam kiedyś pracowałem i wiem jak to jest. Ciężko utrzymać nerwy na wodzy. I tłumaczyć po 10 razy to samo. Praca tylko dla twardzieli
koszmarek - 11-07-2014, 06:32
Że zakończyłam współpracę ze Skodą
fergul11 - 11-07-2014, 09:33
Wczoraj ,wpada żona do pokoju i mówi
-policja do nas idzie
za chwile słyszę pukanie do drzwi , dopiąłem portki w razie jak będę mieć ręce "zajęte" żeby nie spadły i otwieram.
Na progu stał przesympatyczny Garda Officer i pyta
-miałeś uszkodzony mitsu . galant.
szukam w pamięci wypadku czy innej stłuczki ,ale nic sobie nie przypominam i mówię że nie . Wciąż zaskoczony zaprosiłem go do środka .
-A miałeś wybitą szybę w Lutym pod cmentarzem ,(data i godzina)
I nagle olśnienie pamięć wróciła , wszystkie zapamiętane szczegóły mu podałem .
Ale skąd o tym wiecie przecież nie zgłaszałem ,ani na gardę ,ani do ubezpieczalni ?
No wiesz....nagrało się , a my go złapaliśmy
40 lat złodziej ,idzie siedzieć na pewniaka ,możesz mu z miesiąc dołożyć za swoją szybę ,bo ma sporo innych grzechów.(też szyby)
I tak,poczułem się bezpieczniej ... , a myślałem że tym razem to po mnie przyszli
Dziękuję za uwagę
Marcino - 11-07-2014, 10:04
fregul11.... fajnie tam macie:)
Do mnie wczoraj podjechał rejonowy i pytał gdzie znajdzie nr domu.... nr nie znałem jak to na nowoczesnych wioskach, ale po nazwisku wiedziała kto i co i podałem mu dokąd ma jechac. Ciekawe po co..:)
a pozatym to mam dziś spotkanie integracje .... coś czuje że jutro będzie cięzki dzien!!
fergul11 - 11-07-2014, 10:30
Marcino napisał/a: | fregul11.... fajnie tam macie:) |
No Ba...
A Ty myślisz że z sentymentu tu jestem ?
[ Dodano: 11-07-2014, 09:31 ]
Marcino napisał/a: | dziś spotkanie integracje .... coś czuje że jutro będzie cięzki dzien! |
...to zależy jak mocno chcesz się zintegrować
misjonarz. - 11-07-2014, 20:32
moja intergracja 2 tygodnie temu miała się zacząć i skończyć tak do północy knajpie... miała
zaczęła się, i owszem a do domu z dyskoteki wróciłem o 5 rano
Bizi78 - 13-07-2014, 23:38
Niemcy Mistrzami Świata, gratulacje .
fergul11 - 14-07-2014, 00:42
Bizi78 napisał/a: | Niemcy Mistrzami Świata, gratulacje |
No szłem z tym samem zamiarem i paczę a mnie ubiegłeś
Słuchałem wypowiedzi ze studia , to nawet w gratulacjach o Hitlera się otarli
To od jutra produkt krajowy brutto w RFN wzrośnie !
mjsystem - 14-07-2014, 15:29
fergul11 napisał/a: | No wiesz....nagrało się , a my go złapaliśmy |
I tego właśnie życzę swoim krajanom we własnym kraju. A co!
Jedyne co mam to umorzenia postępowań z różnych sytuacji i mogę sobie jedynie nimi wytrzeć.
Bizi78 napisał/a: | Niemcy Mistrzami Świata, gratulacje |
Goetze pewnie zaraz poleci do salonu kupić nowe Ferrari.
fergul11 - 14-07-2014, 18:02
mjsystem napisał/a: | Jedyne co mam to umorzenia postępowań z różnych sytuacji i mogę sobie jedynie nimi wytrzeć. |
Z 17 lat temu włamali mi się przez okno do mieszkania .
Po kilku dniach wiedziałem kto !
poszedłem na komisariat , zgłaszam , a dyźurny mnie pyta skąd to wiem że ten i ten ?
Wyjaśniam mu że od 12letniej siostry jednego chłopaka którego namawiali na tą "ustawkę" ale nie będę mieszać dziecka do tego , macie namiary kto z kim , rozpytajcie dalej w toku postępowania .
Po miesiącu czy dwóch powiadomienie o umorzeniu przyszło
Rzecz się działa w Grudniu , latem patrzę ,a złodziej na moim kocu na trawniku wypoczywa
No nie miałem okazji "spotkać" go żeby świadków nie było Byłby parę miesięcy na wyciągu poleźał , a tak CH... D... i kamieni kupa , jak to się teraz na "salonach" mówi
|
|
|