Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Anonymous - 10-07-2008, 11:06
że z powodu nawału pracy urlop w tym roku stoi pod dużym znakiem zapytania (dobrze chociaż że pogoda średniawa to aż tak nie żal - żartuję... ).
Pozatym DT 125 w końcu na chodzie i mogę zamienić w słoneczne dni Miśka na Yamahę żeby się choć trochę odstresować!
ruslana81 - 10-07-2008, 22:45
gregorbu napisał/a: | odebrałem tablice rejestracyjne i mogę już jeździć Corleone |
...i ja też nie zapominaj się, mężusiu
Juiceman napisał/a: | To zapraszamy do Wrocka |
Juiceman, a wiesz, że to niezły pomysł? Pogadam z Grzechem. Dzięki za zaproszenie.
Maretzky85 - 10-07-2008, 22:59
Że w środę mam urodziny i zastanawiam się co z tym fantem zrobić ...
Krzyzak - 11-07-2008, 06:08
... wlasnie skonczylem robic uszczelniacze w Colcie kolegi - niestety trzeba bylo sciagac glowice i razem wszystko trwalo jakies 10 godzin.... masakra, padam na twarz...
Kibloo - 11-07-2008, 10:46
tomusn napisał/a: | że był u mnie kolega Kibloo, so przegadane 2 wieczory |
nie tylko przegadane, ale również przegrane na symulatorach F1 (z 1991 roku)
przełażone po Żninie i wogóle no i kilka browarków tez sie wypiło...
serdeczne dzięki za miło spędzony czas...
Do zobaczyska
Krzyzak - 11-07-2008, 14:15
Kibloo napisał/a: | tomusn napisał/a: | że był u mnie kolega Kibloo, so przegadane 2 wieczory |
nie tylko przegadane, ale również przegrane na symulatorach F1 (z 1991 roku)
przełażone po Żninie i wogóle no i kilka browarków tez sie wypiło...
serdeczne dzięki za miło spędzony czas...
Do zobaczyska |
a slynne ogorki rodzicow Tomka i Ani jedliscie???
tomusn - ja sobie sloiczek zamawiam, jesli mozna - do odbioru na Zlocie
koszmarek - 11-07-2008, 17:10
że moja mama leży z 40stopniową gorączką i chyba będzie trzeba pojechać do szpitala:(
siwek - 11-07-2008, 21:12
jak kupowałem Cari sprzedawca twierdził że ma tylko jeden kluczyk bo tylko jeden dostał, no i ok
wczoraj siedze i się nudze i z nudów zacząłem się bawić regulacją kierownicy i oczywiście musiałem sobie w niej pogrzebać i zgadnijcie co wygrzebałem
drugi kluczyk więc teraz mam zapasowy
arekp - 11-07-2008, 21:15
siwek napisał/a: | jak kupowałem Cari sprzedawca twierdził że ma tylko jeden kluczyk bo tylko jeden dostał, no i ok |
Nie iwem czy OK, bo ja dla przykladu mam 3 kluczyki, w tym 2 sa z imob. i zalane w gumie.
Swoja droga dzis odkrylem, ze mam podgrzewane lusterka w Cari Mam peknieta ramke na lusterku i jak ja poprawialem to zaciekawily mnie dwa przewody idace zdecydowanie nie w kierunku silniczkow, no i pelne zaskoczenie
josie - 12-07-2008, 01:21
Że się kimnę 4h i wyruszam zobaczyć czy się Mazury przez 3 lata jak mnie nie było zmieniły...
... i że w d... mam deszczową pogodę
Morfi - 12-07-2008, 05:42
.... Dzis mój pierwszy rajdzik w który będe brał udział (Hondą 1,3). Pochwalę się wynikiami albo i nie
koszmarek - 12-07-2008, 09:56
josie napisał/a: | Że się kimnę 4h i wyruszam zobaczyć czy się Mazury przez 3 lata jak mnie nie było zmieniły...
... i że w d... mam deszczową pogodę |
Miłego wyjazdu:)
Marcin-Krak - 12-07-2008, 10:37
W Krakowie o 10.37 na termometrze za oknem mym (w słońcu) jest już 48 stopni
Jeszcze 2 i się skala skończy
pawela - 12-07-2008, 12:08
ze mam 6 dzień maratonu bez dnia wolnego w pracy. Zostało jeszcze 10....
Cytat: | Pozatym DT 125 w końcu na chodzie i mogę zamienić w słoneczne dni Miśka na Yamahę żeby się choć trochę odstresować! |
Miałem, nigdy mnie nie zawiodła, świetny sprzęt
Jackie - 12-07-2008, 12:43
...że ledwo zipię.....Opieka nad moimi Maluchami zabiera każdą wolną (a jest ich niewiele...) chwilę. Nie mam czasu nawet na pójście do fryzjera.... Aha, i ruszyła galeria Szczawi pod TYM adresem. Także jakby ktoś chciał dowiedzieć się jak wygląda dzień powszedni rodziców bliźniaków to zapraszam
Pozdrowienia
|
|
|