To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 10-07-2008, 11:06

że z powodu nawału pracy urlop w tym roku stoi pod dużym znakiem zapytania (dobrze chociaż że pogoda średniawa to aż tak nie żal :twisted: - żartuję... :P ).
Pozatym DT 125 w końcu na chodzie i mogę zamienić w słoneczne dni Miśka na Yamahę żeby się choć trochę odstresować!

ruslana81 - 10-07-2008, 22:45

gregorbu napisał/a:
odebrałem tablice rejestracyjne i mogę już jeździć Corleone

...i ja też :twisted: nie zapominaj się, mężusiu :D
Juiceman napisał/a:
To zapraszamy do Wrocka

Juiceman, a wiesz, że to niezły pomysł? :wink: Pogadam z Grzechem. Dzięki za zaproszenie.

Maretzky85 - 10-07-2008, 22:59

Że w środę mam urodziny i zastanawiam się co z tym fantem zrobić ...
Krzyzak - 11-07-2008, 06:08

... wlasnie skonczylem robic uszczelniacze w Colcie kolegi - niestety trzeba bylo sciagac glowice i razem wszystko trwalo jakies 10 godzin.... masakra, padam na twarz...
Kibloo - 11-07-2008, 10:46

tomusn napisał/a:
że był u mnie kolega Kibloo, so przegadane 2 wieczory

nie tylko przegadane, ale również przegrane na symulatorach F1 (z 1991 roku)
przełażone po Żninie i wogóle no i kilka browarków tez sie wypiło...

serdeczne dzięki za miło spędzony czas...

Do zobaczyska

Krzyzak - 11-07-2008, 14:15

Kibloo napisał/a:
tomusn napisał/a:
że był u mnie kolega Kibloo, so przegadane 2 wieczory

nie tylko przegadane, ale również przegrane na symulatorach F1 (z 1991 roku)
przełażone po Żninie i wogóle no i kilka browarków tez sie wypiło...

serdeczne dzięki za miło spędzony czas...

Do zobaczyska

a slynne ogorki rodzicow Tomka i Ani jedliscie???
tomusn - ja sobie sloiczek zamawiam, jesli mozna :) - do odbioru na Zlocie

koszmarek - 11-07-2008, 17:10

że moja mama leży z 40stopniową gorączką i chyba będzie trzeba pojechać do szpitala:(
siwek - 11-07-2008, 21:12

jak kupowałem Cari sprzedawca twierdził że ma tylko jeden kluczyk bo tylko jeden dostał, no i ok :wink:

wczoraj siedze i się nudze i z nudów zacząłem się bawić regulacją kierownicy i oczywiście musiałem sobie w niej pogrzebać :D i zgadnijcie co wygrzebałem :?:
drugi kluczyk :D :D :D więc teraz mam zapasowy :)

arekp - 11-07-2008, 21:15

siwek napisał/a:
jak kupowałem Cari sprzedawca twierdził że ma tylko jeden kluczyk bo tylko jeden dostał, no i ok :wink:

Nie iwem czy OK, bo ja dla przykladu mam 3 kluczyki, w tym 2 sa z imob. i zalane w gumie.

Swoja droga dzis odkrylem, ze mam podgrzewane lusterka w Cari :D Mam peknieta ramke na lusterku i jak ja poprawialem to zaciekawily mnie dwa przewody idace zdecydowanie nie w kierunku silniczkow, no i pelne zaskoczenie ;-)

josie - 12-07-2008, 01:21

Że się kimnę 4h i wyruszam zobaczyć czy się Mazury przez 3 lata jak mnie nie było zmieniły...
... i że w d... mam deszczową pogodę :D

Morfi - 12-07-2008, 05:42

.... Dzis mój pierwszy rajdzik w który będe brał udział (Hondą 1,3). Pochwalę się wynikiami albo i nie :D
koszmarek - 12-07-2008, 09:56

josie napisał/a:
Że się kimnę 4h i wyruszam zobaczyć czy się Mazury przez 3 lata jak mnie nie było zmieniły...
... i że w d... mam deszczową pogodę :D

Miłego wyjazdu:)

Marcin-Krak - 12-07-2008, 10:37

W Krakowie o 10.37 na termometrze za oknem mym (w słońcu) jest już 48 stopni :evil: :roll:
Jeszcze 2 i się skala skończy :lol: :P

pawela - 12-07-2008, 12:08

ze mam 6 dzień maratonu bez dnia wolnego w pracy. Zostało jeszcze 10....

Cytat:
Pozatym DT 125 w końcu na chodzie i mogę zamienić w słoneczne dni Miśka na Yamahę żeby się choć trochę odstresować!

Miałem, nigdy mnie nie zawiodła, świetny sprzęt :)

Jackie - 12-07-2008, 12:43

...że ledwo zipię.....Opieka nad moimi Maluchami zabiera każdą wolną (a jest ich niewiele...) chwilę. Nie mam czasu nawet na pójście do fryzjera.... Aha, i ruszyła galeria Szczawi pod TYM adresem. Także jakby ktoś chciał dowiedzieć się jak wygląda dzień powszedni rodziców bliźniaków to zapraszam ;)
Pozdrowienia