Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
Ksiao - 19-07-2013, 21:31
| koliber124 napisał/a: | ... aż po prawej stronie zobaczycie ogrooooomny dom z trzema basenami jednym kortem i stadniną koni hehehehehhe .... | eee to teraz trafi się na pewno XD
sebcio_rdm - 19-07-2013, 21:46
No teraz się trafi A jedziemy razem z jakiego punktu czy na miejsce osobno lecimy, kto jak przyjedzie?
pietja - 19-07-2013, 22:41
Można się ustawić na południu na Lidlu tam gdzie było strojenie miśków w balony przed Sebcia ślubem. Jak ktoś chętny to o 12:30 się spotykamy
tomasz090984 - 20-07-2013, 07:26
siema udało mi sie zwiac z delegacji do radomia to juz nie bede jechał poczekam na was w mazowszanach bo jade z wierzbicy
bombel44 - 20-07-2013, 10:06
no i .... gal u mechaniora a paździoszką nie przyjadę
galantfanradom - 20-07-2013, 16:57
No i super spot się zapowiada a ja w pracy!
Metoda3 - 22-07-2013, 16:39
A mnie minęło chlip chlip. Za to we Władysławowie widziałem dwie Carismy z naklejkami klubowymi więc też jak spot prawie heh i pare machajek po drodze miałem z innymi miśkami.
pietja - 22-07-2013, 23:07
Ciebie też ktoś ustrzelił z nowym spojlerkiem
https://www.facebook.com/...if¬if_t=like
bombel44 - 23-07-2013, 20:40
panowie wiem że temat był już poruszany a mianowicie temat lakiernika szukam jakiegoś dobrego lakiernika czy ktoś może kogoś polecić, może macie już jakąś sprawdzoną osobę, druga sprawa to reperaturki do gala może ktoś się orientuje gdzie je można dostać, w jakich cenach chodzą, ewentualnie może ma ktoś opcje załatwić taniej
gawron - 24-07-2013, 08:28
Zdecydowanie polecam Mariusza z Garna:)
sebcio_rdm - 24-07-2013, 19:14
Jakby ktoś był zainteresowany poświęceniem autka to w niedzielę Automobilklub organizuję Mszę polową: "Informujemy, że w dniu 28.07.2013 o godzinie 11:00 na terenie toru kartingowego AUTOMOBILKLUBU RADOMSKIEGO odbędzie sie uroczysta Msza Święta Polowa AUTOSACRUM, w czasie której Ks. Biskup Adam Odzimek poświęci wszystkie przybyłe pojazdy mechaniczne. Zapraszamy serdecznie wszystkich uczestników ruchu drogowego począwszy do rowerzystów, poprzez motocyklistów, a kończąc na kierowcach samochodów."
Ja będę bo pomagam rozkładać na torze i fajnie jakby ktoś też się zjawił (teraz już można w koszulkach)
koliber124 - 24-07-2013, 21:35
| bombel44 napisał/a: | panowie wiem że temat był już poruszany a mianowicie temat lakiernika szukam jakiegoś dobrego lakiernika czy ktoś może kogoś polecić, może macie już jakąś sprawdzoną osobę, druga sprawa to reperaturki do gala może ktoś się orientuje gdzie je można dostać, w jakich cenach chodzą, ewentualnie może ma ktoś opcje załatwić taniej |
Reperaturki kupisz na Wojska Polskiego po 115 zeta za sztukę. Jeśli chodzi o lakiernika, podjedź zobacz mój jak jest zrobiony, odebrałem go w zeszły piątek, sam ocenisz. Robiłem w Garnie tam gdzie prawie wszyscy
pietja - 24-07-2013, 23:48
Sebek oj szkoda, że mnie nie będzie, bo nawet pomodliłbym się o nowe zawieszenie i oczywiście wystąpiłbym w jakże zacnej koszulce Jutro startuję w trasę i będę dopiero w połowie sierpnia w Radomiu :/
bombel44 - 25-07-2013, 21:01
koliber124, gawron dzięki za info
jak tylko za kupi się reperaturki poszukamy Mariusza w Garnie
Panowie czy może ktoś wybiera się do Krakowa w przyszły weekend ??? - zrodziło się myślenie nad wyjazdem , mam nadzieje że wypali bo ostatnio nawet na spota nie miałem jak jechać - ciągle coś wyskakuje.
GóR3K - 26-07-2013, 02:02
| bombel44 napisał/a: | koliber124, gawron dzięki za info
jak tylko za kupi się reperaturki poszukamy Mariusza w Garnie
Panowie czy może ktoś wybiera się do Krakowa w przyszły weekend ??? - zrodziło się myślenie nad wyjazdem , mam nadzieje że wypali bo ostatnio nawet na spota nie miałem jak jechać - ciągle coś wyskakuje. |
ogólnopolski zlot jest od 2-4 sierpnia:)
P.S kto jedzie i na ile dni wkoncu,gdzie sie zbieramy i o której ?
Ja lece na 3
|
|
|