To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

Ksiao - 19-07-2013, 21:31

koliber124 napisał/a:
... aż po prawej stronie zobaczycie ogrooooomny dom z trzema basenami jednym kortem i stadniną koni hehehehehhe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....
eee to teraz trafi się na pewno XD
sebcio_rdm - 19-07-2013, 21:46

No teraz się trafi :D A jedziemy razem z jakiego punktu czy na miejsce osobno lecimy, kto jak przyjedzie?
pietja - 19-07-2013, 22:41

Można się ustawić na południu na Lidlu tam gdzie było strojenie miśków w balony przed Sebcia ślubem. Jak ktoś chętny to o 12:30 się spotykamy :)
tomasz090984 - 20-07-2013, 07:26

siema udało mi sie zwiac z delegacji do radomia to juz nie bede jechał poczekam na was w mazowszanach bo jade z wierzbicy
bombel44 - 20-07-2013, 10:06

no i .... gal u mechaniora a paździoszką nie przyjadę :( :( :(
galantfanradom - 20-07-2013, 16:57

No i super spot się zapowiada a ja w pracy! :(
Metoda3 - 22-07-2013, 16:39

A mnie minęło chlip chlip. Za to we Władysławowie widziałem dwie Carismy z naklejkami klubowymi więc też jak spot prawie heh i pare machajek po drodze miałem z innymi miśkami.
pietja - 22-07-2013, 23:07

Ciebie też ktoś ustrzelił z nowym spojlerkiem :)

https://www.facebook.com/...if¬if_t=like

bombel44 - 23-07-2013, 20:40

panowie wiem że temat był już poruszany a mianowicie temat lakiernika :) szukam jakiegoś dobrego lakiernika czy ktoś może kogoś polecić, może macie już jakąś sprawdzoną osobę, druga sprawa to reperaturki do gala może ktoś się orientuje gdzie je można dostać, w jakich cenach chodzą, ewentualnie może ma ktoś opcje załatwić taniej :biggrin:
gawron - 24-07-2013, 08:28

Zdecydowanie polecam Mariusza z Garna:)
sebcio_rdm - 24-07-2013, 19:14

Jakby ktoś był zainteresowany poświęceniem autka to w niedzielę Automobilklub organizuję Mszę polową: "Informujemy, że w dniu 28.07.2013 o godzinie 11:00 na terenie toru kartingowego AUTOMOBILKLUBU RADOMSKIEGO odbędzie sie uroczysta Msza Święta Polowa AUTOSACRUM, w czasie której Ks. Biskup Adam Odzimek poświęci wszystkie przybyłe pojazdy mechaniczne. Zapraszamy serdecznie wszystkich uczestników ruchu drogowego począwszy do rowerzystów, poprzez motocyklistów, a kończąc na kierowcach samochodów."

Ja będę bo pomagam rozkładać na torze i fajnie jakby ktoś też się zjawił (teraz już można w koszulkach) :D

koliber124 - 24-07-2013, 21:35

bombel44 napisał/a:
panowie wiem że temat był już poruszany a mianowicie temat lakiernika :) szukam jakiegoś dobrego lakiernika czy ktoś może kogoś polecić, może macie już jakąś sprawdzoną osobę, druga sprawa to reperaturki do gala może ktoś się orientuje gdzie je można dostać, w jakich cenach chodzą, ewentualnie może ma ktoś opcje załatwić taniej :biggrin:

Reperaturki kupisz na Wojska Polskiego po 115 zeta za sztukę. Jeśli chodzi o lakiernika, podjedź zobacz mój jak jest zrobiony, odebrałem go w zeszły piątek, sam ocenisz. Robiłem w Garnie tam gdzie prawie wszyscy

pietja - 24-07-2013, 23:48

Sebek oj szkoda, że mnie nie będzie, bo nawet pomodliłbym się o nowe zawieszenie i oczywiście wystąpiłbym w jakże zacnej koszulce ;) Jutro startuję w trasę i będę dopiero w połowie sierpnia w Radomiu :/
bombel44 - 25-07-2013, 21:01

koliber124, gawron dzięki za info
jak tylko za kupi się reperaturki poszukamy Mariusza w Garnie :)

Panowie czy może ktoś wybiera się do Krakowa w przyszły weekend ??? - zrodziło się myślenie nad wyjazdem , mam nadzieje że wypali bo ostatnio nawet na spota nie miałem jak jechać - ciągle coś wyskakuje.

GóR3K - 26-07-2013, 02:02

bombel44 napisał/a:
koliber124, gawron dzięki za info
jak tylko za kupi się reperaturki poszukamy Mariusza w Garnie :)

Panowie czy może ktoś wybiera się do Krakowa w przyszły weekend ??? - zrodziło się myślenie nad wyjazdem , mam nadzieje że wypali bo ostatnio nawet na spota nie miałem jak jechać - ciągle coś wyskakuje.

ogólnopolski zlot jest od 2-4 sierpnia:)

P.S kto jedzie i na ile dni wkoncu,gdzie sie zbieramy i o której ?

Ja lece na 3 :)