Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Wszyc - 12-07-2011, 16:03
| Cytat: | | Może coś jest jeszcze zapowietrzone, sprawdzałeś dokładnie układ paliwowy? |
układ paliwowy bak->pompa->filtr->listwa->wtrysk
za dużo tu nie wymyślisz jak na wtryskach występuje paliwo to jest git tu się nic nie zapowietrza to nie diesel na szczęście
jeszcze parę pierdółek zrobię i po próbujemy jutro lambdy nie ma ale raczej to nie jest problem mam nadzieje
jacek11 - 12-07-2011, 16:07
pewnie silnik kręci nie w tą stronę,i będziesz miał pięć biegów do tyłu
a poważnie,to dajesz Krzychu,bo wszyscy czekają na filmik,i okrzyki radości
fj_mike - 12-07-2011, 16:21
| jacek11 napisał/a: | | ,bo wszyscy czekają na filmik |
Zgłosiłem się na ochotnika nagrywać, Kzyś odmówił
Wszyc - 12-07-2011, 16:28
spokojnie pewnie już któryś z was by go dziś odpalił ale ja dieslowiec jestem to moja pierwsza benzyna w życiu i dopiero się uczę co do czego na co i po co i powoli dochodzę czego jeszcze brakuje
Maretzky85 - 12-07-2011, 21:44
| BeNeK napisał/a: | | raczej nikt z tego forum nie pokusił by się o sprzedanie drugiemu forumowiczowi jakiegoś barachła ;p |
Ja takiego kupiłem - z walniętą panewką wałka balansowego - a w zasadzie już z przemieloną :/ Szkoda tylko, że jakieś 150 km mnie od gościa dzieliło, bo bym pojechał i mu powiedział co o tym myślę :/
Wszyc - 12-07-2011, 21:46
Jutro postaram się:
-Jakoś polutować tą zmęczoną życiem lambdę
-Polutować czujnik temperatury
-Zdjąć czujnik położenia wału i upewnić się że idealnie jest ustawiony
-Zatkam nie potrzebne podciśnienia
-Pokombinuję z powietrzem
-może do kupie trochę paliwa bo może misiek ma problem ze strawieniem mieszanki ON/95/98
- uszczelnię wtryski na połączeniu z listwą wtryskową tak i zrobię to silikonem do kibli yeah!
- dolot już uszczelniłem kiblowym silikonem
Andrew - 12-07-2011, 21:48
| Wszyc napisał/a: | tak i zrobię to silikonem do kibli yeah! |
Idziesz na całość
Niebawem zabangla
Maretzky85 - 12-07-2011, 21:49
| Wszyc napisał/a: | - uszczelnię wtryski na połączeniu z listwą wtryskową tak i zrobię to silikonem do kibli yeah! |
Muszę Cię zmartwić - rozpuści się bardzo szybko
Wszyc - 12-07-2011, 21:52
ma wytrzymać tyle by odpalił i trochę pochodził żeby mi tam nigdzie spadków ciśnienia nie było
Jogurt - 12-07-2011, 21:54
| Wszyc napisał/a: | | żeby mi tam nigdzie spadków ciśnienia nie było | o ciśnienie się nie bój, jeszcze nie raz Ci wzrośnie
jacek11 - 12-07-2011, 22:05
| Jogurt napisał/a: |
Wszyc napisał/a:
żeby mi tam nigdzie spadków ciśnienia nie było
o ciśnienie się nie bój, jeszcze nie raz Ci wzrośnie |
święte słowa
Wszyc - 12-07-2011, 22:10
Chłopki mnie już nic nie rusza co do tego auta po tym co razem przeszliśmy? jak bym się dalej denerwował to bym już siedział w kaftanie przez to auto
Zielu - 13-07-2011, 01:34
Tak się czasem zastanawiam, może napiszmy jakiś zbiorowy list do Pimp My Ride, albo Overhaulin? Odpicowaliby Wszycowego Galanta, mojego Lancera i pewnie jeszcze parę osób by było chętnych (jak nie wszyscy) A autka jak nowe. Chociaż po PMR zbyt murzyńsko by mogło być...np. Lancer z hydro i neonami
Wszyc, niedługo czeka Cię najlepsze uczucie, satysfakcja
robertdg - 13-07-2011, 07:40
| Maretzky85 napisał/a: | | Wszyc napisał/a: | - uszczelnię wtryski na połączeniu z listwą wtryskową tak i zrobię to silikonem do kibli yeah! |
Muszę Cię zmartwić - rozpuści się bardzo szybko | Ledwo poczuje petrolowy aromat a już zmięknie - taka pigułka gwałtu na odległość, niektórzy tak mają z alkoholem, widzą etykiete z cyferkami i już miękną
Wszyc - 13-07-2011, 11:47
| Zielu175 napisał/a: | Tak się czasem zastanawiam, może napiszmy jakiś zbiorowy list do Pimp My Ride, albo Overhaulin? |
Już mówiłem nich ktoś zrobi to a zabije albo galant wyjdzie z pod moich rąk albo niech idzie na złom
Jak nie sylikon to zaleje plastikiem na gorąco
|
|
|