Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
gawron - 26-07-2013, 10:13
Ja jade na sobote tylko może nd jeszcze.
Ksiao - 27-07-2013, 12:39
Ja jadę tylko na sobotę i może na hamownie się skusze
sebcio_rdm - 27-07-2013, 21:25
Ja niestety mam zawody kartingowe w tamten weekend i muszę odpuścić sobie wyjazd.
mariunio7 - 28-07-2013, 11:11
Jak dobrze pojdzie to i ja moze sie w sobote albo w niedziele zjawie w krakowie bo mamy zamiar do zakopca pojechac to z tamtad bede mial blisko badz w drodze powrotnej mam nadzieje ze wypali nam wyjazd bo chetnie bym zobaczyl co sie tam dzieje
Metoda3 - 28-07-2013, 19:49
Ja się wybieram na całe trzy dni zlotu. Możemy lecieć razem jakąś drobną kolumną. Co wy na to??
GóR3K - 29-07-2013, 09:50
| Metoda3 napisał/a: | | Ja się wybieram na całe trzy dni zlotu. Możemy lecieć razem jakąś drobną kolumną. Co wy na to?? |
Jestem za tylko o ktorej w piątek wyjazd ? mam do 18 odebrać rezerwacje hotelu w Krakowie , dobrzy by było jakos wczesnie wyjechać ,żeby ominąć korki i upał
koliber124 - 31-07-2013, 08:06
Siema wszystkim
Jak z waszymi wyjazdami wakacyjnymi??? Chwalić się
Czy ktoś chciałby zakupić jeszcze koszulki??? Zostały mi dwie czarna L i granatowa L. Są to koszulki które zostały przez "kogoś" zamówione i...nie ma odezwu, a ja jestem przed wyjazdem i mam zamrożone pieniądze. Liczę też na to, że Górk przed zlotem odbierze to co zamówił i uiści...
GóR3K - 31-07-2013, 09:21
| koliber124 napisał/a: | Siema wszystkim
Czy ktoś chciałby zakupić jeszcze koszulki??? Zostały mi dwie czarna L i granatowa L. Są to koszulki które zostały przez "kogoś" zamówione i...nie ma odezwu, a ja jestem przed wyjazdem i mam zamrożone pieniądze. Liczę też na to, że Górk przed zlotem odbierze to co zamówił i uiści... |
Jasne ,że tak ! Koliber a Ty lecisz na ten zlot wkońcu ?
koliber124 - 31-07-2013, 13:18
| GóR3K napisał/a: | | koliber124 napisał/a: | Siema wszystkim
Czy ktoś chciałby zakupić jeszcze koszulki??? Zostały mi dwie czarna L i granatowa L. Są to koszulki które zostały przez "kogoś" zamówione i...nie ma odezwu, a ja jestem przed wyjazdem i mam zamrożone pieniądze. Liczę też na to, że Górk przed zlotem odbierze to co zamówił i uiści... |
Jasne ,że tak ! Koliber a Ty lecisz na ten zlot wkońcu ? |
No właśnie chodzi o to, że nie jadę na zlot kurde. Niewypał. Jestem dziś w Radomiu do 19 i mam Twoje koszulki przy sobie...
mariunio7 - 31-07-2013, 20:26
Górek o ktorej w piatek ruszasz i po ile zalatwiales sobie nocleg bo tez mam ochote skoczyc tam na weekend tylko musze jakis tani nocleg wychaczyc bo cienko z kasa a z rodzina chce jechac? Mam nadzieje że coś wychacze jutro.
GóR3K - 01-08-2013, 10:23
| mariunio7 napisał/a: | Górek o ktorej w piatek ruszasz i po ile zalatwiales sobie nocleg bo tez mam ochote skoczyc tam na weekend tylko musze jakis tani nocleg wychaczyc bo cienko z kasa a z rodzina chce jechac? Mam nadzieje że coś wychacze jutro. |
Siema, ja mam nocleg w IBIS hotelu kilka ulic od zlotu 200zł za 2 osoby na 2 noce .
Ustalmy wylot z Radomia o 12 startujemy ze Statoil z mcdonaldem na Czarnieckiego obok selgrosa.
mój numer tel 507-446-416 . podawać swoje numery to sie bedzie zgadywac w razie problemu .
Koliber daj mi do Siebie numer na pw bo chce sie z Tobą skontaktować.
bombel44 - 01-08-2013, 19:50
koliber124 napisał/a:
| Cytat: |
Siema wszystkim
chętnie zakupie obie koszulki powiedz tylko kiedy i gdzie je mógłbym odebrać
co do Krakowa planujemy wyjazd w sobotę z samego rana ( ktoś może się wybiera też w takim terminie )
bongo_22 - 01-08-2013, 20:02
Ja będę startował z Radomia jutro, ale jeszcze nie wiem o której. GóR3K, zapisałem do Ciebie namiar więc jakby co to się odezwę. mariunio7 z tego co wiem cały czas dostępne są noclegi na miejscu zlotu. 80 zł za noc za pokój 2 osobowy. Jak pisał tomek84 TU: "JEŻELI KTOŚ NIE ZDĄŻYŁ WPŁACIĆ, LUB CHCIAŁBY PRZYJECHAĆ, A WCZEŚNIEJ NIE REZERWOWAŁ, TO PROSZĘ ŚMIAŁO PRZYJEŻDŻAĆ I PŁACIĆ NA MIEJSCU - MIEJSCA STARCZY DLA KAŻDEGO"
tomasz090984 - 08-08-2013, 14:17
siema jak tam po zlocie w Krakowie Gawron kupiłeś naklejki i ramki pod tablice???kiedy jakiś spot
[ Dodano: 08-08-2013, 17:04 ]
Sebcio jak możesz dać mi numer do ciebie chciałbym pogadać z twoim mechanikiem coś mi stuka w lewy kole i nikt nie wie co to jest jeden na trzech stwierdził zw to od maglownicy muszę się upewnić i umówili byśmy się na to przyciemnienie szyb pozdro wszystkim
m6riano - 08-08-2013, 23:58
No właśnie kiedy jakiś spocik?
ps.wybiera sie może ktoś na zlot ADHD Moto klubu 1 września do Bałtowa?
https://www.facebook.com/events/175105966003729/
|
|
|